Verhalen van een werkende moeder
TOP
leeftijd 6 tot 10 jaar

“Weer een nieuwe slijmsoort ondekt: Glam Goo”

Een week geleden ontdekte ik weer waarom slijm echt niet altijd leuk is en wat voor een verschil het kan maken als je goed spul koopt. Er was namelijk een beetje van de goedkope variant op het tafelkleed terecht gekomen. Ik had het niet gezien en zo de wasmachine in gepropt. Oeps! Nou, het plakt niet alleen behoorlijk na een wassessie, het stinkt ook nog eens verschrikkelijk! Ik heb nu daarom een slijmverbod in huis gehaald wat betreft elke variant die ik niet van te voren zelf heb geprobeerd. En dat vind ik toch zo leuk om te doen! Not….

Deze variant kende ik nog niet

Je weet al dat ik echt een beetje slijm moe begin te worden en het stiekem gewoon heel vies vind om aan te raken. Het is gewoon echt niet mijn ding. Het is dat de meiden het zo leuk vinden, maar anders had ik het liever nooit meer aangeraakt. Tot recent! Ik heb namelijk een andere slijmsoort mogen proberen en deze kan ik tolereren. Ik heb het dan over de fluffy slijm.

De Glam Goo slijm van MGA Entertainment is de eerste slijmsoort dat ik zonder overeind staande nekharen durfde beet te pakken. Zelfs de doorzichtige variant. Misschien dat ik er inmiddels wat meer aan gewend ben of dat deze slijm echt gewoon net iets anders is dan de vorige die we testten. Joost mag het weten. Ik weet in ieder geval dat ik de grootste lol nu had met het mengen van de goedjes. En al helemaal toen we de witte fluffy slijm ontdekten.

Glam Goo Mega Kit

Slijm is uiteraard gewoon slijm en alle methodes van mengen lijken enigszins op elkaar. Wat maakt dit pakket dan zo speciaal? Heel simpel! Het is een heleboel slijm dat er in zit. Maar liefst drie flinke bakken vol, dus genoeg om veel mee te maken. Of zoals wij het doen, gewoon heel vaak een klein beetje. Wat er ook zo speciaal aan is is dat er één bakje dus wit fluffy slijm bevat. Het voelt een beetje als een marshmellow. erg bijzonder. Daarnaast wordt er een matje bijgeleverd, dus zit niet alles onder. De regel hier is dan ook dat alleen op dat matje gemengd wordt. Verder bevat de door de gebruikelijke glitters, kleurtjes, druppels en weet ik wat nog meer om je eigen unieke slijm te maken. Uiteraard worden er ook houders voor je creatie meegeleverd. maar ik heb gemerkt dat boterhamzakjes net zo goed werken. Het scheelt in ieder geval een hoop troep. Al met al kan ik dus zeggen dat het Glam Goo slijm pakket mij alleszins is meegevallen. En de kinderen? Die vinden het echt fantastisch! Zoals altijd.

Winactie

Wie lijkt het wel wat om weer eens aan de slag te gaan met slijm en zou wel de Glam Goo willen testen? Ik hen nog een Mega Kit om weg te geven. Je doet mee door een reactie achter te laten. Je kan mee doen tot en met 12 januari. Succes!

Facebook Comments

«

»

33 COMMENTS
 • Milou Vink

  1 jaar ago

  Omg ik wil al heeeeel lang glam goo ik hou van slijm zou het leuk vinden als ik het win ❤️

 • Selina

  1 jaar ago

  Hier zijn ze gek op slijm maken! Ik heb glam goo in de winkel gezien en het ziet er super gaaf uit. Ik maak graag kans voor mijn slijm monsters.

 • Anita

  1 jaar ago

  WAUW!! Hier wil ik mijn 2 meiden wel mee verrassen vooral mijn jongste dochter blijft hierover bezig ze heeft het niet van sinterklaas gekregen en is aan het sparen van haar zakgeld, nou over een jaartje heeft ze het wel bij elkaar gespaard denk ik
  Dit zou een super verrassing zijn
  Ik doe graag mee

 • Nienke

  1 jaar ago

  Geweldig voor mijn meiden van 9 en 12 jaar

 • Wendy Van De Reyd

  1 jaar ago

  Zeg je slijm en glitter dan zeg je ook Femke en Sharona, deze 2 zijn gek van slijm maken , dus dit zou voor mijn dames een leuke verrassing zijn deze trotse mama waagt haar kansje alvast

 • Sonja Rietjens

  1 jaar ago

  Wauwww wat een spetterende start van het Nieuwe jaar 2019 , dit zou echt tof zijn voor mijn kleindochtertje van 8jaar, dus deze trotse oma waagt alvast een kansje ❤

 • Bonnie

  1 jaar ago

  Jaaa geweldig voor mijn dochter! Mega slijm fan!!

 • Kelly Aarts

  1 jaar ago

  Hier precies dezelfde ervaringen met slijm… maar Glam Goo is echt superleuk spul, mijn dochter heeft een setje gehad en heeft er al veel plezier van gehad. Nu wil mijn andere dochter dus ook van die fijne slijm! Doe daarom dus heel graag mee!

 • Patricia Paling

  1 jaar ago

  Jaaa! Super gaaf zijn voor mijn 7-jarige dochter! Dat zou ze met alle liefde uitgebreid willen testen!

 • Ankie

  1 jaar ago

  Die zou ik (lees de kids) ook eens graag willen proberen. De kids vinden slijm maken helemaal geweldig maar ik zelf vind het ook 3 keer niks.

 • Corinne

  1 jaar ago

  Graag voor mijn dochter.Die vindt slijm erg leuk.

 • Claudia Diependaal

  1 jaar ago

  Hoi hoi,

  Vraagje, Ik wil best testen. Maar moet ik dan ook een revieuw schrijven? Zo ja doe ik niet mee! Want ik weet nooit wanneer ik wel of niet iets kan op een dag en op tijdsdruk. Ik heb MS nl en weet nooit hoe ik wakker word! Maar als er geen tijdsdruk is. Doe ik heel erg graag mee!

  Groetjes Claudia!

 • Marian zw

  1 jaar ago

  Ik wordt hier bijna dol van de vraag naar slijm, wie weet kan ik mijn dochter hiermee verrassen, ik loot graag mee.

 • Ingrid

  1 jaar ago

  Wat gaaf…mijn dochter wordt bijna 7 en lijkt mijn superleuk om cadeau te geven!

 • elisabeth maria martina

  1 jaar ago

  die vind mijn kleindochter helemaal te gek

 • Marieke Flikweert

  1 jaar ago

  Mijn dochter had voor haar 5e verjaardag heel veel cadeautjes gekregen. Waar speelt ze het meest mee? Juist. Slijm. Wat een zooi, maar ik ben al blij dat ze ergens uren mee kan vermaken en daarom haar fantasie en creativiteit helemaal los laat. Je zult begrijpen, ik loot graag mee voor haar. Ik wil ook wel testen of dit betere slijm is. (kan dat?)

 • Ingrid Hopster

  1 jaar ago

  Mijn zoon is dol op slijm dus doe graag mee voor hem, zelf vind ik het vreselijk

 • Jos nys

  1 jaar ago

  Waag graag kansje voor mijn kleindochters van 8 en 12 jaar , zouden ze geweldig vinden , hoe vettiger hoe prettigere is hun moto hihihi

 • Trotsema fati

  1 jaar ago

  Hier zou mijn dochter echt heel erg blij van worden

 • Marian B

  1 jaar ago

  Mijn nichtje wil dit zeker graag testen! Een leuk cadeautje toch?!

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Slijm, mijn kleindochters zijn er gek op.
  Gaag doe ik mee en volg Bloglovin.

 • Lisanne Bons

  1 jaar ago

  Slijm, glitter, kraaltjes, kleur en geurstof daar is mijn dochter dol op. Ik ben het zelf maken met spullen van de Action wel een beetje zat. Dus zo’n geweldig pakket is hier heel welkom.

 • Nelly

  1 jaar ago

  Ik loot graag mee.

 • Iris

  1 jaar ago

  Lijkt me echt top voor mijn kinderen.
  Zo ik doe mee

 • marij brand

  1 jaar ago

  ik doe graag mee voor ons kleine slijm monster! elke week maakt ze weer een nieuwe

 • Manon Laurier

  1 jaar ago

  Ja, super graag voor mijn dochter Puck. Zij gaat dit echt helemaal geweldig vinden.

 • Jan

  1 jaar ago

  Super leuk. Ik waag graag een kansje.

 • Marian

  1 jaar ago

  Ik doe mee voor Geertje! Lekker knoeien.

 • Ilse

  1 jaar ago

  Mijn dochter van 11 heeft al toch keer geprobeerd om slijm te maken. Helaas iedere keer mislukt en inderdaad wat stikt het vaak die smurrie. Wat zou ze blij worden als ze aan de slag mocht met Glam goo slijm. Zou super zijn. Ze is 1 febr jarig dus ook een geweldig kadootje

 • chris haas

  1 jaar ago

  ik zeg , wij doen mee, dochter kan dan lekker spelen hiermee

 • CindyL

  1 jaar ago

  Wow slijm meesteres van mijn zal FANTASTISCHE en HÉÉL HÉÉL GAAF vinden….
  Dus ik doe mee!

 • Els Kik

  1 jaar ago

  Precies wat voor mijn dochter. Het is nog nooit gelukt om slijm te maken……

 • Angea

  1 jaar ago

  Mijn dochter is onze kleine slijm koningin. Ze zou het ontzettend cool vinden om deze versie uit te mogen proberen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!
 • Zelf ondertekenen voor je identiteitskaart. We hebben even soort van geoefend. De “e” is lastig en in Veerle zitten er maar liefst 3! Maar in één keer geslaagd! We kunnen weer op vakantie dus.
 • Ze gaat nog net niet in de bak Duplo zitten
 • Dankjewel @bijdas voor de prachtige bloemen!
 • Ook deze dame is fan van je outfit @kellycaresse en @noppiesofficial Komt er weer een nieuwe lijn binnenkort?
 • Jeej, een sprongetje! #alleenmaarbijmamawillenzijn #negentienwekensprong #pittig #oeiikgroei #teamnosleep
 • Ik kreeg haar al met moeite erin, maar het jurkje van @ca uit doen bleek echt onmogelijk. Dus hebben we letterlijk de schaar er in gezet. 1x gedragen maar! #mamageeftslagroom #borstvoeding #ietsmetdikkearmpjes #hollandswelvaren
 • Sofieke heeft nu al een mening

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma: geen energie meer

‘Mam,’ zeiden mijn kinderen vlak voor kerstmis streng, ‘je hoest ...

Sluiten