Een week geleden ontdekte ik weer waarom slijm echt niet altijd leuk is en wat voor een verschil het kan maken als je goed spul koopt. Er was namelijk een beetje van de goedkope variant op het tafelkleed terecht gekomen. Ik had het niet gezien en zo de wasmachine in gepropt. Oeps! Nou, het plakt niet alleen behoorlijk na een wassessie, het stinkt ook nog eens verschrikkelijk! Ik heb nu daarom een slijmverbod in huis gehaald wat betreft elke variant die ik niet van te voren zelf heb geprobeerd. En dat vind ik toch zo leuk om te doen! Not….

Deze variant kende ik nog niet

Je weet al dat ik echt een beetje slijm moe begin te worden en het stiekem gewoon heel vies vind om aan te raken. Het is gewoon echt niet mijn ding. Het is dat de meiden het zo leuk vinden, maar anders had ik het liever nooit meer aangeraakt. Tot recent! Ik heb namelijk een andere slijmsoort mogen proberen en deze kan ik tolereren. Ik heb het dan over de fluffy slijm.

De Glam Goo slijm van MGA Entertainment is de eerste slijmsoort dat ik zonder overeind staande nekharen durfde beet te pakken. Zelfs de doorzichtige variant. Misschien dat ik er inmiddels wat meer aan gewend ben of dat deze slijm echt gewoon net iets anders is dan de vorige die we testten. Joost mag het weten. Ik weet in ieder geval dat ik de grootste lol nu had met het mengen van de goedjes. En al helemaal toen we de witte fluffy slijm ontdekten.

Glam Goo Mega Kit

Slijm is uiteraard gewoon slijm en alle methodes van mengen lijken enigszins op elkaar. Wat maakt dit pakket dan zo speciaal? Heel simpel! Het is een heleboel slijm dat er in zit. Maar liefst drie flinke bakken vol, dus genoeg om veel mee te maken. Of zoals wij het doen, gewoon heel vaak een klein beetje. Wat er ook zo speciaal aan is is dat er één bakje dus wit fluffy slijm bevat. Het voelt een beetje als een marshmellow. erg bijzonder. Daarnaast wordt er een matje bijgeleverd, dus zit niet alles onder. De regel hier is dan ook dat alleen op dat matje gemengd wordt. Verder bevat de door de gebruikelijke glitters, kleurtjes, druppels en weet ik wat nog meer om je eigen unieke slijm te maken. Uiteraard worden er ook houders voor je creatie meegeleverd. maar ik heb gemerkt dat boterhamzakjes net zo goed werken. Het scheelt in ieder geval een hoop troep. Al met al kan ik dus zeggen dat het Glam Goo slijm pakket mij alleszins is meegevallen. En de kinderen? Die vinden het echt fantastisch! Zoals altijd.