Melkmeisje

Melkmeisje heeft een nieuwe baby verzorgingslijn

Mijn zusje vertelde vorige week dat haar oudste aan badderen helemaal niets aan vindt en gaat krijsen bij het idee van water. Hier thuis is het net andersom. Zodra één iemand of in bad zit of onder de douche staat, zal er binnen minuten een tweede en soms ook een derde persoon bijkomen. Mijn kinderen zijn dol op water! Ze kunnen gerust een uur doorbrengen in bad en dan nog klagen als ze er uit moeten. Het inmiddels koud geworden water is nog steeds overtuigend genoeg voor ze. Tegenwoordig is er ook zelfs soms ruzie over wie er als eerste uit moet om af te drogen. De ander kan dan immers nog een paar minuten in bad liggen. Hele lange belangrijke minuten lijken dat te zijn voor de peuter en de kleuter. Maar ook de baby kan geen genoeg krijgen van het badderen.  Zodra ze het warme water voelt, komt er een immense grijns op haar gezicht en begint ze wild met haar beentjes te trappelen. Is dus gelijk een goede oefening voor haar spieren.  Alleen het huidje van de mini is wat gevoeliger dan die van haar zusjes. Een goede verzorging is dan ook zeer belangrijk.

Melkmeisje baby

De Babylijn van Melkmeisje

Als het gaat om een babyhuidje gebruik je het liefst verzorgingsproducten waar niet teveel aan toegevoegd is.   Het liefst heb je gewoon een zeepvrij product wat ook de dermatologische testen heeft doorstaan. Weet je wel hoeveel verschillende merken dat aanbieden? En je betaalt er vaak ook nog eens de hoofdprijs voor.  Gelukkig hoeft dat binnenkort niet meer, want ik heb een leuk nieuwtje voor je. Vanaf vorige week heeft Melkmeisje een nieuwe verzorgingslijn gericht op baby’s. Nou hoor ik je al denken “wat is daar nou zo speciaal aan?” Dat is vrij simpel. Niet alleen zijn de baby producten van Melkmeisje goed voor de portemonnee, ze zijn ook nog eens goedgekeurd door kinderartsen.  Voor mij was dat eigenlijk al de doorslaggevende factor als het gaat om het huidje van onze baby.

Lees ook: hoe ik uiteindelijk de hoofdluis verslagen heb

Door ons getest!

Inmiddels hebben wij de hele lijn babylijn in huis en ik ben overtuigd. Het is goede kwaliteit en het kost echt niet veel. Wat ik tevens ook een pluspunt vind is het simpele uiterlijk van de producten.  Geen onzin over shampoo voor hem of haar dus, maar gewoon shampoo voor iedereen. Het pas wel een beetje in het concept van deze verzorgingslijn: geen overbodige toevoegingen aan de binnenkant, maar ook niet aan de buitenkant.

Meer informatie over de producten vind je hier.

15 thoughts on “Melkmeisje heeft een nieuwe baby verzorgingslijn

 • Andrea de Ruiter says:

  ik ben wel benieuwd naar de wasgel! De gevoelige huidjes van onze kindjes kunnen niet tegen alle wasgels! En idd, die wel goed gaan, zijn wel prijziger! Dus test deze graag uit!

 • Wow, gaaf pakket! Ik ben benieuwd naar het schuimbad! Schuim in bad hebben we namelijk nog niet geprobeerd met onze jongste van 8 maanden! Grote broers zijn er iig gek op, gezellig met z’n allen in bad. Bodylotion ben ik ook gek op, heerlijk dat zachte huidje insmeren, de kleine geniet ervan!

 • Ik ben opgegroeid met melkmeisje. En douche er nog steeds mee. Vind het een fijne geur en neutraal genoeg dat mijn man het ook kan gebruiken. En wat gaaf dat er ook een baby lijn Is. Ben erg benieuwd. Vooral de olie. Lekker met de kou voor de deur, dan word de huid wat schraler. Kunnen We lekker smeren en masseren

 • Floor Verseveldt says:

  Heerlijk! Ik ben benieuwd naar de wasgel en dan vervolgens ook naar de bodylotion want ik vind het heerlijk om zoonlief daarna nog lekker in te smeren.

 • Wij douchen thuis ook altijd met doucheshampoo, PH Neutraal van Melkmeisje.
  Een fijn product.
  Zou fijn zijn als de kleinkinderen ook konden badderen met badschuim speciaal gemaakt voor hen, van Melkmeisje.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin.
  Graag doe ik mee.

 • Mijn zusje is zwanger, en natuurlijk is alleen het beste goed genoeg 😉 Ik weet zeker dat ze hier enthousiast van wordt, de simpele en rustige verpakking zal haar aanspreken en dat het door kinderartsen is goedgekeurd maakt het helemaal goed. Het zou leuk zijn om haar hier mee te mogen verrassen.

 • Lynn Brekelmans says:

  Wat leuk en wat lijken het mij fijne producten! Ik zou het liefst de shampoo willen proberen, al ben ik ook heel benieuwd naar de andere producten.

 • Wat heerlijk! Ik zou het ook graag uitproberen straks als ons meisje geboren is. We verwachten haar over een paar weekjes. Het meest benieuwd ben ik naar de wasgel. Heerlijk voor in het badje. En daarna lekker de bodylotion. Altijd zo fijn om je baby’tje lekker in te smeren na het badje. Echt een genietmomentje.

 • Ken het merk Johnsson en Zwitsal en Naif en Woezel en Pip en van eigen merk maar dit merk nog niet. Dat dit een baby lijn had wist ik nog niet. Sinds kort weet ik ook dat Ydil mij voorheen een onbekend merk er was en dat heb ik ooit weggegeven in de container van babystartpakket. Alles wat ze in de container doen van baby start pakket kan weer door anderen worden gebruikt en soms doen ze er ook rompertjes in en alles wat bruikbaar is om een starterspakket samen te stellen voor ouders met baby”s die het wel kunnen gebruiken. Ik wist wel dat er melkmeisje bestond maar dan voor grotere mensen en niet voor de kleintjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.