Mijn zusje vertelde vorige week dat haar oudste aan badderen helemaal niets aan vindt en gaat krijsen bij het idee van water. Hier thuis is het net andersom. Zodra één iemand of in bad zit of onder de douche staat, zal er binnen minuten een tweede en soms ook een derde persoon bijkomen. Mijn kinderen zijn dol op water! Ze kunnen gerust een uur doorbrengen in bad en dan nog klagen als ze er uit moeten. Het inmiddels koud geworden water is nog steeds overtuigend genoeg voor ze. Tegenwoordig is er ook zelfs soms ruzie over wie er als eerste uit moet om af te drogen. De ander kan dan immers nog een paar minuten in bad liggen. Hele lange belangrijke minuten lijken dat te zijn voor de peuter en de kleuter. Maar ook de baby kan geen genoeg krijgen van het badderen.  Zodra ze het warme water voelt, komt er een immense grijns op haar gezicht en begint ze wild met haar beentjes te trappelen. Is dus gelijk een goede oefening voor haar spieren.  Alleen het huidje van de mini is wat gevoeliger dan die van haar zusjes. Een goede verzorging is dan ook zeer belangrijk.

Melkmeisje baby

De Babylijn van Melkmeisje

Als het gaat om een babyhuidje gebruik je het liefst verzorgingsproducten waar niet teveel aan toegevoegd is.   Het liefst heb je gewoon een zeepvrij product wat ook de dermatologische testen heeft doorstaan. Weet je wel hoeveel verschillende merken dat aanbieden? En je betaalt er vaak ook nog eens de hoofdprijs voor.  Gelukkig hoeft dat binnenkort niet meer, want ik heb een leuk nieuwtje voor je. Vanaf vorige week heeft Melkmeisje een nieuwe verzorgingslijn gericht op baby’s. Nou hoor ik je al denken “wat is daar nou zo speciaal aan?” Dat is vrij simpel. Niet alleen zijn de baby producten van Melkmeisje goed voor de portemonnee, ze zijn ook nog eens goedgekeurd door kinderartsen.  Voor mij was dat eigenlijk al de doorslaggevende factor als het gaat om het huidje van onze baby.

Lees ook: hoe ik uiteindelijk de hoofdluis verslagen heb

Door ons getest!

Inmiddels hebben wij de hele lijn babylijn in huis en ik ben overtuigd. Het is goede kwaliteit en het kost echt niet veel. Wat ik tevens ook een pluspunt vind is het simpele uiterlijk van de producten.  Geen onzin over shampoo voor hem of haar dus, maar gewoon shampoo voor iedereen. Het pas wel een beetje in het concept van deze verzorgingslijn: geen overbodige toevoegingen aan de binnenkant, maar ook niet aan de buitenkant.

Meer informatie over de producten vind je hier.