Het haast nog niet te geloven, maar de lente lijkt toch echt steeds meer door te breken. Dus is het verstandig om ook gelijk met een laagje zonnebrand rond te lopen. Maar wat als je nou een niet doorsnee huidje hebt? Wat kan je dan het beste smeren en waar moet je op letten? Biodermal zonnelotion is voor alle unieke mensen voor de zonnige dagen: specialistische zonbescherming voor de zongevoelige huid en (zeer) droge huid. Dat wilde mijn poezelige huidje natuurlijk wel eens proberen. Immers heeft mijn schoonheidsspecialiste mij op het hart gedrukt, dat je altijd iets van zonnebescherming moet dragen zodra je naar buiten gaat. Niet alleen vanwege de UV stralen, maar ook omdat je anders pigment vlekjes kan krijgen. Dus daarom even twee zonnebrand producten van Biodermal in het zonnetje.

Zonnelotion voor de Zongevoelige Huid SPF 50

Biodermal Zonnelotion voor de Zongevoelige Huid SPF 50 is speciaal ontwikkeld voor de huid die gevoelig is voor zonneallergie. De zonnelotion bevat zorgvuldig geselecteerde en fotostabiele UVA/UVB filters voor onmiddellijke bescherming tegen schadelijke effecten van zonnestraling. Zeer waterbestendig. Geschikt voor lichaam en gezicht.

Biodermal zonnelotion

Lees ook over: Biodermal wallencreme

Zonnelotion voor de Droge tot Zeer Droge Huid SPF 50+

Biodermal Zonnelotion voor de Droge tot Zeer Droge Huid SPF 50+ is speciaal ontwikkeld voor de (zeer) droge tot atopische huid en biedt intensieve hydratatie in de zon. De zonnelotion bevat zorgvuldig geselecteerde en fotostabiele UVA/UVB-filters voor onmiddellijke bescherming tegen schadelijke effecten van zonnestraling. De lichte formule plakt niet, trekt snel in en is zeer waterbestendig. Geschikt voor lichaam en gezicht.

Biodermal zonnelotion

De Biodermal zonnelotion getest

Natuurlijk moest ik de Biodermal zonnelotion zelf ook even proberen. Of het daadwerkelijk werkt tegen een brandende zon heb ik helaas nog niet kunnen testen. Maar ik ga er maar vanuit dat het anders niet als zonnebrand verkocht zou worden. Wat mij wel opviel is dat het lekker makkelijk weg smeert en niet heel vet aanvoelt. En het idee dat het de gevoelige huid beschermd is ook wel fijn. Wat ik zelf eveneens prettig vind, is dat de lotions geen parfum, alcohol of kleurstoffen bevatten. Dan blijkt toch maar weer dat voor een goede bescherming dat helemaal niet nodig is. Dus waarom zou je het dan op je huid smeren? Al met al dus wederom een fijn product van Biodermal.

Biodermal zonnelotion