Biodermal zonnelotion

Bescherming voor zongevoelige huid en (zeer) droge huid

Het haast nog niet te geloven, maar de lente lijkt toch echt steeds meer door te breken. Dus is het verstandig om ook gelijk met een laagje zonnebrand rond te lopen. Maar wat als je nou een niet doorsnee huidje hebt? Wat kan je dan het beste smeren en waar moet je op letten? Biodermal zonnelotion is voor alle unieke mensen voor de zonnige dagen: specialistische zonbescherming voor de zongevoelige huid en (zeer) droge huid. Dat wilde mijn poezelige huidje natuurlijk wel eens proberen. Immers heeft mijn schoonheidsspecialiste mij op het hart gedrukt, dat je altijd iets van zonnebescherming moet dragen zodra je naar buiten gaat. Niet alleen vanwege de UV stralen, maar ook omdat je anders pigment vlekjes kan krijgen. Dus daarom even twee zonnebrand producten van Biodermal in het zonnetje.

Zonnelotion voor de Zongevoelige Huid SPF 50

Biodermal Zonnelotion voor de Zongevoelige Huid SPF 50 is speciaal ontwikkeld voor de huid die gevoelig is voor zonneallergie. De zonnelotion bevat zorgvuldig geselecteerde en fotostabiele UVA/UVB filters voor onmiddellijke bescherming tegen schadelijke effecten van zonnestraling. Zeer waterbestendig. Geschikt voor lichaam en gezicht.

Biodermal zonnelotion

Lees ook over: Biodermal wallencreme

Zonnelotion voor de Droge tot Zeer Droge Huid SPF 50+

Biodermal Zonnelotion voor de Droge tot Zeer Droge Huid SPF 50+ is speciaal ontwikkeld voor de (zeer) droge tot atopische huid en biedt intensieve hydratatie in de zon. De zonnelotion bevat zorgvuldig geselecteerde en fotostabiele UVA/UVB-filters voor onmiddellijke bescherming tegen schadelijke effecten van zonnestraling. De lichte formule plakt niet, trekt snel in en is zeer waterbestendig. Geschikt voor lichaam en gezicht.

Biodermal zonnelotion

De Biodermal zonnelotion getest

Natuurlijk moest ik de Biodermal zonnelotion zelf ook even proberen. Of het daadwerkelijk werkt tegen een brandende zon heb ik helaas nog niet kunnen testen. Maar ik ga er maar vanuit dat het anders niet als zonnebrand verkocht zou worden. Wat mij wel opviel is dat het lekker makkelijk weg smeert en niet heel vet aanvoelt. En het idee dat het de gevoelige huid beschermd is ook wel fijn. Wat ik zelf eveneens prettig vind, is dat de lotions geen parfum, alcohol of kleurstoffen bevatten. Dan blijkt toch maar weer dat voor een goede bescherming dat helemaal niet nodig is. Dus waarom zou je het dan op je huid smeren? Al met al dus wederom een fijn product van Biodermal.

Biodermal zonnelotion

38 thoughts on “Bescherming voor zongevoelige huid en (zeer) droge huid

 • Ik smeer braaf zonnebrand als ik naar buiten ga, ook al is het een bewolkte dag. Ik probeer te denken het heel jaar door te smeren. Vanwege mijn pigmentvlekken heeft mijn huidspecialiste mij aangeraden om iedere dag de zonnebrand te doen. Ik wil graag de zonnelotion testen. Super dat deze factor 50 is.

  • Vivian Bauptit says:

   Leuke winactie ! Ik zou kiezen voor de zonnelotion voor de zon gevoelige huid . Daar heb ik namelijk ook last van , mijn huid en gezicht etc zijn heel erg gevoelig voor de zon dus deze producten zijn meer dan welkom!

 • Annelore Ankarali says:

  Ik zou graag die voor de droge huid willen winnen. Mijn zoontje heeft altijd een droge huid, hopelijk kunnen we van de zomen naar Turkije, dus dat zou goed uitkomen. En anders komt er hier in Nederland vast ook nog wel zon.

  • Mijn kinderen hebben beiden last van zonneallergie. Ik heb tot nu toe nog niets gevonden dat werkt. Zo zielig, die jeuk! Daarom hoop ik dat ik die crème win!

 • Ik gebruik de biodermal factor 50 zonnebrand al(koop het bij kruidvat) …maar deze kende ik niet. Die voor de droge tot zeer droge huid zou ik graag eens proberen. Ik heb zelf atopische eczeem en mijn man psoriasis….denk dat deze zonnebrand wel ideaal is voor onze huidproblemen. Biodermal verdragen we zowieso goed op onze gevoelige huid.

 • ik zou heel graag deze zonnelotion willen proberen ik heb een hele droge huid moet dus alle dagen smeren Ik gebruik de huid crème van Biodermal maar deze ken ik nog niet dit zou mijn kans zijn

 • Xaviera Jamie says:

  Ik ben erg benieuwd naar de Biodermal Zonnelotion voor de Droge tot Zeer Droge Huid SPF 50+ ! Ik durf al bijna niet in de zon te zitten maar met deze voedende lotion gaat dat een stuk beter worden! MeerVanMir ik loot graag mee! Xaviera Jamie

 • De zonnelotion voor de droge tot zeer droge huid. Ik heb altijd een landkaart op mijn scheenbenen (zoals manlief dat altijd zo droog kan zeggen ….).

 • Mijn zoontje en ik hebben allebei snel last van zonne-allergie, ik heb al veel geprobeerd, maar deze nog niet meer nu wel reuze benieuwd..

 • Lisette Kleiweg says:

  Wat een fijne actie ! Ik doe graag mee voor een kans op de lotion voor de zongevoelige huid, hopelijk scheelt dat in de hoeveelheid kleding die ik normaal moet dragen als ik in de zon loop/fiets.

 • Ik heb gemakkelijk last van allergische reacties daarom lijkt me de Biodermal Zonnelotion voor de Zongevoelige Huid wel fijn om te proberen.

 • Wilma van 't Hof says:

  Mijn man heeft een zonneallergie, en voor hem zou ik dolgraag de zonnelotion voor de Zongevoelige Huid SPF 50 willen winnen. Zodat hij weer gewoon met onbedekte armen naar buiten kan gaan.

 • Sharon de Ridder says:

  Ik ben erg benieuwd naar die voor de zeer droge huid! Zou wel fijn als deze ook wordt aangepakt, naast een goede bescherming tegen de zon!

 • een haat-liefde verhouding met de zon
  ik wilde dat ik er echt van genieten kon
  misschien komt deze droom uit
  met de lotion voor de zon overgevoelige huid !!!!!!!!!!

 • Dat lijken me fijne zonnelotions. Ik heb een behoorlijk droge huid en ben daarom erg nieuwsgierig naar de droge tot zeer droge huid variant. Laat de zon dan eindelijk maar komen!

 • Ja hoor ik ga voor de lotion voor zongevoelige huid. En dat is echt nog een understatement want zonne-allergie is my second name 😉 daarnaast word ik ook niet erg bruin, ik schakeer van heel wit tot donkerrood, meer kleuren bestaan er niet in mijn “ik word niet bruin” palet!

 • Biodermal Zonnelotion voor de Zongevoelige Huid zou ik graag willen proberen, met mijn zeer bleke huid vol met sproeten mijd ik de zon op warme dagen, maar ook dan blijf ik smeren

 • Marjan Zuid says:

  Graag winnen we de Zonnelotion voor de Droge tot Zeer Droge Huid SPF 50+. Heel fijn een hoge factor en na een zonnige dag zijn we altijd nog met allerlei crèmes in de weer om de huid te hydrateren. Maar dat is zo te lezen, met deze zonnelotion een stuk minder.

 • Anne Bolijn says:

  Zonnelotion voor de Zongevoelige Huid, mijn zoon is op de bso ingesmeerd met zonnebrand. En daar heeft hij nu uitslag van. Graag een goed merk en hoge factor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.