De afgelopen jaren heb ik veel producten mogen testen en over het ene item ben ik enthousiaster dan het andere. Vooral als het om verzorging gaat, kan ik snel afhaken. Ik ben niet een persoon, die een half uur eerder op staat om mezelf op te tutten. Ik neem het mij wel altijd voor, maar mijn bed is gewoon te verleidelijk. Je hoeft dus niet bij mij met een sales praatje aan te komen, want ik weet toch dat ik altijd naar de prijs zal kijken en naar hoeveel tijd het mij zal kosten. Peggy wilde het toch proberen. Zij zweert bij de producten van Forever Living Products. Misschien ken je dit? Alle producten van Forever zijn dus gebaseerd op Aloë Vera. Dit zou namelijk heel goed voor je zijn. Peggy was er zo enthousiast over aan het vertellen, dat mijn nieuwsgierigheid toch wat geprikkeld werd. Toen ze ook nog eens vertelde dat als je niet tevreden bent binnen 30 dagen je je geld terug kan krijgen, wilde ik het wel proberen. Dat betekende voor mij namelijk dat dit zelden voorkomt en de producten dus misschien echt wel zouden werken. Ik heb een kleine selectie meegenomen, die ik hieronder verder uit zal lichten.

Forever Living Products Shampoo en conditioner

Van mijn moeder heb ik vele goede dingen geërfd, maar wat minder blij ben ik met haar gevoelige huid. Oké, ik ben vrijwel rimpelvrij en heb de zwangerschappen zonder striemen overleefd, maar dat is het ook wel. Mijn hoofdhuid voelt soms aan alsof ik een familie aan luizen daar heb leven. Zodra ik een nieuwe shampoo probeer lijkt het even jeukvrij te zijn om na een paar keer wassen gewoon weer terug te keren. De Forever Living Products shampoo en conditioner zouden kunnen helpen tegen het gekriebel. In het begin leek dat even zo, maar volledig weg is het helaas niet. Ik had het wel gehoopt. Wat wel een super voordeel is, is dat mijn haren minder snel vet lijken te worden. En het zit gewoon beter. Al helemaal na een wasbeurt! Wist je trouwens dat je altijd je haar twee keer moet wassen? Één keer voor de reiniging en een keer voor de verzorging. Je hebt ook maar een paar druppels nodig. Bij deze shampoo moet je wel echt de conditioner daarna gebruiken, want anders kom je er niet doorheen met de borstel. Je doet er wel lang mee. Ik heb met één shampoo en conditioner ruim vijf maanden gedaan met ongeveer twee keer wassen per week.

https://meervanmir.eu/forever-living-products-aloe-vera

De Exfoliator en Soothing Gel Moisturizer

Naast een gevoelige hoofdhuid heb ik ook gewoon een lastige huid van zichzelf. Ik heb gemakkelijk onderhuidse ontstekingen als ik even wat slechter gegeten heb. Deze ellende heb ik al vanaf de pubertijd. Clearasil heeft tonnen aan mij verdiend. Ik hoopte dat ik als volwassen vrouw er minder last van zou hebben, maar vreemd genoeg gold dat alleen tijdens de zwangerschappen. Nu vier maanden na de bevalling wordt mijn huid alweer onrustiger. Met de exfoliator van Forever Living Products hoopte ik de ergste onregelmatigheden weg te kunnen wassen. Het is een soort scrub voor onder de douche. Of het werkt zal ik nooit echt weten, maar mijn huid voelt wel poezelig zacht aan na gebruik. Met de Forever Living Products Soothing Gel Moisturizer smeer ik het daarna in. Dat vind ik echt fijn spul, want als ik het niet op heb gedaan voelt mijn huid een stuk droger aan. Wat dat betreft verzorg ik mijzelf nu een stuk meer.

https://meervanmir.eu/forever-living-products-aloe-vera

De beste deodorant ever

Dit is met stipt mijn favoriete Forever Living Products product. De deodorant is een stick en is oprecht zo fijn. Als ik deze in de ochtend op doe, blijf ik de hele dag fris. In ieder geval een stuk frisser dan met elke deodorant die ik ooit eerder heb gebruikt. Wat ik vooral fijn vind, is dat je niet van de vervelende klotsende oksels meer hebt. Ook dus geen natte plekken onder je armen meer. Love it! En wist je dat als je de stick smeert over net geschoren huid, je geen jeukende haarzakjes of bultjes meer zal hebben? Geen irritatie dus meer na het scheren!

https://meervanmir.eu/forever-living-products-aloe-vera

Voor meer producten van Forever Living Products, klik je hier.