Het is wat stil geweest in de reiswereld de afgelopen jaar, maar sinds een paar maanden lijkt men weer volop naar het buitenland af te reizen. De luchthavens kunnen de drukte al niet meer aan, want koffers verdwijnen en mensen staan uren in de rij. Vooral het eerste is enigszins problematisch. Althans, dat zou het voor mij zijn. In de koffers zit vaak mijn hele hebben en houden, dus alles wat ik nodig heb als ik de hort op ben. Toch kan je de schade enigszins beperken. Hoe? Handbagage? Jawel, je moet gewoon heel licht gaan reizen. Waar ik dacht dat dat onmogelijk zou zijn, heeft een goed vriendinnetje van mij het tegendeel bewezen. Zij is maar liefst drie weken lang op vakantie naar Amerika gegaan met alleen maar een koffer in formaat van handbagage. Respect hoor! Misschien dat zij de Travel Kleding Dames reeds ontdekt had?

Strijken is sowieso niet mijn ding

Waar sommige mensen onwijs kunnen genieten van strijken, vind ik het een werkje dat ik het liefst nooit meer hoef te doen. Het enige wat ik strijk zijn de overhemden van manlief. En pas als hij geen schone meer heeft. Dan was ik ze allemaal en maak ik mijzelf een uurtje kwaad. Waarom ik dit vertel? Nou, omdat dit ook mijn ervaring is met handbagage. Dat alles wat je er netjes in stopt er dusdanig gekreukeld uit komt, dat je wel moet gaan strijken daarna. En aangezien ik daar geen fan van ben, ben ik dus ook nog geen fan geweest van reizen met alleen handbagage. Los van het feit natuurlijk dat ik graag altijd teveel spullen meeneem. Dat strijken gebeuren schijnt dus niet nodig te zijn als je een outfit van Travelkleding Dames inpakt.

Travelkleding?

Het woord zegt het eigenlijk: travelkleding is kleding dat uitermate geschikt is voor als je op reis gaat. Het zit kennelijk niet alleen zeer comfortabel, maar kreukt ook niet én het is te dragen bij elke gelegenheid. Klinkt eigenlijk wel bijzonder praktisch toch? Het oogt ook wel als lekker zittende kleding. Ik vind vooral de blauwe collectie (Amy) erg leuk er uit zien en als iets wat ik zelf zou dragen. Ik kan mij voorstellen, dat als je een weekendje weg gaat, dit ideale kledij is om mee te nemen. En het oogt ook wel dat het prima in de handbagage past. Kortom, het is tijd voor een nieuwe en lichtere manier van reizen. Ga je mee de uitdaging aan?