Het was even rustig de afgelopen tijd op mijn website. Dat kwam vooral doordat ik het enorm druk had op mijn werk, ergens gewoon erg moe was én ik weer wat mediamomenten aan het creëren was. De afgelopen zomer hebben Noor en ik in meerdere kranten en tijdschriften gestaan, waaronder de Wendy, Famme en AD. Het leek weer even stil, maar er zijn weer twee super leuke interviews onderweg. Zeer binnenkort en eind dit jaar staan we in de Libelle en in de Trouw!

De Libelle

Afgelopen zomer was ik al benaderd door de Libelle met de vraag of ze een artikel mochten schrijven over een mij als succesvolle moeder op TikTok. Daar kon ik geen nee tegen zeggen uiteraard. De journalist had zich goed verdiept in mijn account en wilde ook vanalles over Noor weten. Eind deze zomer kon ik het interview nalezen en moest ik wat foto’s doorsturen. Volgens de huidige planning komt het in de Libelle van 3 november te staan. Maar dit kan altijd weer veranderen. Voor nu hebben we wel deze datum doorgekregen. Reden genoeg om wellicht een proefabonnement af te sluiten op de Libelle? Dat kan je eenvoudig doen op deze website. Ben ook zeer benieuwd wat je van het interview gaat vinden.

De Trouw

Afgelopen week was mijn interview voor De Trouw. Binnenkort is er ook nog een fotoshoot voor, dus kan ik wat leuke foto’s met je delen. Zover ik weet wordt het artikel gepubliceerd op 3 december dit jaar. Dat is namelijk de internationale dag van mensen met een beperking. Het interview gaat dus ook vooral over Noor en haar eerste levensjaren. Ik mag er nog niet veel meer over vertellen, vermoed ik, maar het wordt wel heel bijzonder. Hopelijk leidt het tot nog meer inclusie. En ook een kijkje in het leven van een gezin met een kind met een beperking. Ik ben er zelf in ieder geval al trots op. We maken het zo steeds meer bespreekbaar voor iedereen.

De volgende stap is televisie, dus mocht iemand connecties hebben dan hoor ik het graag! 😉 Misschien wel een leuk idee voor de 3 december. En geef nou toe: het verhaal van Noor is zoveel leuker dan het eindeloze gediscussieer over de energieprijzen en inflatie.

Lees hier al onze media momenten