ster naam geven

Voor altijd een lichtpuntje voor elkaar zijn

Nog een paar weekjes en dan is het weer Valentijnsdag. De dag om elkaar weer even te laten weten hoeveel we van elkaar houden. Vlak daarvoor is het ook de verjaardag van manlief. Voor mij is het dus dubbel zoeken naar iets attents. En hoeveel ik ook van hem houd, hij is echt onmogelijk om een cadeau voor te kopen! Maar eerlijk is eerlijk, dat ben ik ook wel. Dus soms kopen we gewoon onze eigen presentjes. Dit keer ben ik echter wel geslaagd! Er kwam iets op mijn pad, waarvan ik gewoon wist dat hij het geweldig zou vinden. En ik heb helemaal gelijk gekregen. Ik kon namelijk niet wachten tot zijn verjaardag en al helemaal niet tot Valentijnsdsag. Mijn lieffie heeft een eigen ster gekregen van mij!

Zijn naam is vereeuwigd

Misschien kende je het concept al? Ik had er zelf wel eens van gehoord, maar pas sinds kort weet ik waar je het kan doen: een ster een naam geven! Aangezien er ontelbaar veel sterren zijn, weet je zeker dat er genoeg van zijn die nog geen mooie naam hebben, dus hoe bijzonder is het om dan zoiets aan iemand anders cadeau te geven! Voor de ster ook zo leuk om anders dan een cijferreeks te zijn. Bij Online Star Register (ook wel OSR genoemd) heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid manlief in het universum te vereeuwigen. Een ster adopteren ging erg makkelijk! Ik heb eerst doorgegeven welk sterrenstelsel mijn voorkeur had (waterman, omdat dat ook zijn sterrenbeeld is) en vervolgens welke naam de ster moest krijgen. Twee dagen later ontving ik al de rode envelop! Manlief dacht in eerste instantie dat ik weer eens wat besteld had. Nou ja, ergens was dat natuurlijk ook wel zo. Maar de blik in zijn ogen toen hij het certificaat zag, was echt goud waard. Een schot in de roos! Zijn letterlijke woorden waren “dit is nou echt eens een leuk cadeau”. Geeft ook wel aan hoe hij over mijn vorige presentjes voor hem dacht.

Een ster cadeau geven

Eigenlijk is een sterrennaam gewoon oprecht een heel bijzonder cadeau om aan iemand te geven. Wie wil er nou niet een eigen lichtpuntje daar boven in het universum hebben. En hoe ontzettend romantisch is het om dit aan je geliefde voor Valentijn te geven? Vooral met een persoonlijke boodschap erbij! OSR heeft daarom speciaal voor deze maand een Valentijnspakket om cadeau te geven. Naast de persoonlijke boodschap en het certificaat ontvang de geliefde ook een OSR Code uitleg, een gepersonaliseerde brief, een glow-in-the-darksterrensticker en een gedetailleerde sterrenkaart. Alles in een prachtige verpakking en envelop. Als je niet handig bent met het papieren werk, dan kan je ook altijd nog in de OSR app de geadopteerde ster (zoals ik het ook noem) terugvinden. Misschien dat je haar dan ‘s-avonds ook aan de donkere hemel kan terugvinden? Dat zou echt het toppunt van romantiek zijn. Samen naar die ene ster kijken. Voor altijd brandend voor elkaar!

ster cadeau geven

32 thoughts on “Voor altijd een lichtpuntje voor elkaar zijn

 • Wouw, wat een toffe winactie! Echt gaaf en origineel! Ik ding graag mee. Ik zou deze aan mijn (aanstaande) man willen schenken❤️ zodat hij samen met Glenn en davy kan zoeken naar papa’s ster op heldere avonden voor het slapen gaan

 • Sylvia van den Bogaard says:

  Oh my !! Prachtig ! Ik en mijn gezin maar vooral ik en mn zoontje van 5 (bijna 6) zijn altijd naar de sterren aan het turen. Als peuter werd hij altijd rustig na een nachtmerrie ofzo als hij even naar de maan en sterren mocht kijken. We hebben de starline satellietjes ook gevolgd. Mocht ik hem winnen, dan is mijn Valentijn mn zoontje dit jaar.m

  • Gave actie, graag doe ik mee voor mijn geliefde. Het lijkt me fijn om met hem samen, romantisch naar de sterren te kijken. Vanaf jongs af aan, kijkt hij al naar de sterren. Ik gun het hem zijn ‘ster’. Dit zal hij prachtig vinden. Hiermee laat ik hem zien hoeveel ik van hem hou.

 • Dionne van der Kooij says:

  Wauw wat een originele kado! Ik zou hem heel graag kado doen aan mijn zoon. Hij slaapt altijd met zijn gordijnen open zodat hij de sterren kan zien voor het slapengaan. Ze betekenen heel veel voor hem dus een eigen ster zou hij helemaal geweldig vinden!

 • Roxanne Klijn-Wevers says:

  Wat super mooi! Ik zou ‘m aan m’n tante geven op Valentijnsdag. Het is dan een aandenken aan m’n oom, die dan jarig zou zijn. Hij is afgelopen eind oktober overleden. Hoe mooi als ze samen met mijn dochtertje een ster naar hem kan vernoemen ❤️❤️ Mijn dochtertje heeft het er moeilijk mee dat er geen plekje is waar ze hem herdenken en zo is hij er altijd! Prachtig!

 • Ik zou hem geven aan mijn familie, symbolisch aan mijn vader. Mijn moeder is overleden en we zeggen altijd dat ze een ster is tegen de kinderen. Hoe mooi zou het zijn als ze echt een ster is!

 • Toen ik net samen was met mijn vriend kwam ik dit online tegen. Het was best wel een investering toen dus besloot ik om een eigen versie te maken voor hem.
  Hoe leuk zou het zijn als ik nu, een kleine tien jaar later, hem een echte ster cadeau zou kunnen doen?!

 • nooit geweten dat het kon. Nou ja wel eens van gehoord, maar ik dacht altijd dat het niet voor ons, ´het gewone volk´ weggelegd was.
  Ik zou nu er voor kiezen om de ster aan mijn liefzoon te schenken. Elk jaar krijgt hij van zijn vader en mij een valentijnskaart. Hij wil graag voelen dat hij erbij hoort, en soms wordt hij jaloers als zijn vader en ik dingen doen met ons tweeën, bijv. uit eten met valentijn.
  Deze ster zou voor hem echt meer dan geweldig zijn.

 • Mei 1988 is onze zoon overleden. Onze sterretje aan de hemel. Om hem dit jaar te gedenken , gun ik hem na al die jaren een echte ster. We gedenken hem elk jaar en branden elke avond een kaarsje.
  Als we dan naar boven kijken dan weet je zeker daar is hij en dat hij ons ook ziet.
  We houden van je en missen je enorm.
  Liefs pap en mam.

 • Hi, ik doe heel erg graag mee, wat is dit leuk en origineel zeg. Ik weet nooit iets voor mijn man. Terwijl hij altijd superlief is en mij altijd steunt en hij is niet gezond. Hij is dol op het sterrenstelsel en alles wat daarmee te maken heeft maar eigenlijk praat ik daar nooit over met hem omdat ik er weinig van weet. Zo kan ik misschien bonuspunten scoren haha.Fijn weekend groetjes Renee

 • Wat een leuke winactie.
  Ik zou deze ster aan mijn gezin geven. Wij (mijn man, dochters en ik) kijken regelmatig naar de sterrenhemel met de app startracker. Dat is echt al heel gaaf. Maar het is nog leuker als je onze ster terug kunt vinden.

 • Wat een goed idee. Ik zou hem aan mijn vriend geven. Hij heeft de afgelopen weken super voor me gezorgd na mijn rugoperatie. Dus die verdient zeker een eigen ster

 • Oh, wat bijzonder, een ster met de naam van mijn dochter , dat zou geweldig zijn.
  Heel de coronacrisis doet ze alle boodschappen voor ons en zorgt er voor dat de coronatijd goed door te komen is voor ons. Kaartjes door de brievenbus en taarten enz bakken, samen met haar kinderen en dan bij ons brengen , zo lief.
  Zo’n meisje verdient toch een ster aan de hemel!

 • Annemiek Stam says:

  Oh wat superleuk zeg! Daar heb ik nog niet eerder van gehoord! Dit zou echt superleuk zijn voor mijn man, die is heel erg geinterreseerd in de sterren en het heelal. Ik waag graag een kansje voor hem 

 • Mijn dochter zou dit prachtig vinden! Zij is een echte wetenschapper in de dop; kan zich helemaal focussen op 1 bepaald onderwerp. Van dino’s tot fossielen en van edelstenen tot het heelal. Maar een eigen ster is natuurlijk heel bijzonder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.