Nog een paar weekjes en dan is het weer Valentijnsdag. De dag om elkaar weer even te laten weten hoeveel we van elkaar houden. Vlak daarvoor is het ook de verjaardag van manlief. Voor mij is het dus dubbel zoeken naar iets attents. En hoeveel ik ook van hem houd, hij is echt onmogelijk om een cadeau voor te kopen! Maar eerlijk is eerlijk, dat ben ik ook wel. Dus soms kopen we gewoon onze eigen presentjes. Dit keer ben ik echter wel geslaagd! Er kwam iets op mijn pad, waarvan ik gewoon wist dat hij het geweldig zou vinden. En ik heb helemaal gelijk gekregen. Ik kon namelijk niet wachten tot zijn verjaardag en al helemaal niet tot Valentijnsdsag. Mijn lieffie heeft een eigen ster gekregen van mij!

Zijn naam is vereeuwigd

Misschien kende je het concept al? Ik had er zelf wel eens van gehoord, maar pas sinds kort weet ik waar je het kan doen: een ster een naam geven! Aangezien er ontelbaar veel sterren zijn, weet je zeker dat er genoeg van zijn die nog geen mooie naam hebben, dus hoe bijzonder is het om dan zoiets aan iemand anders cadeau te geven! Voor de ster ook zo leuk om anders dan een cijferreeks te zijn. Bij Online Star Register (ook wel OSR genoemd) heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid manlief in het universum te vereeuwigen. Een ster adopteren ging erg makkelijk! Ik heb eerst doorgegeven welk sterrenstelsel mijn voorkeur had (waterman, omdat dat ook zijn sterrenbeeld is) en vervolgens welke naam de ster moest krijgen. Twee dagen later ontving ik al de rode envelop! Manlief dacht in eerste instantie dat ik weer eens wat besteld had. Nou ja, ergens was dat natuurlijk ook wel zo. Maar de blik in zijn ogen toen hij het certificaat zag, was echt goud waard. Een schot in de roos! Zijn letterlijke woorden waren “dit is nou echt eens een leuk cadeau”. Geeft ook wel aan hoe hij over mijn vorige presentjes voor hem dacht.

Een ster cadeau geven

Eigenlijk is een sterrennaam gewoon oprecht een heel bijzonder cadeau om aan iemand te geven. Wie wil er nou niet een eigen lichtpuntje daar boven in het universum hebben. En hoe ontzettend romantisch is het om dit aan je geliefde voor Valentijn te geven? Vooral met een persoonlijke boodschap erbij! OSR heeft daarom speciaal voor deze maand een Valentijnspakket om cadeau te geven. Naast de persoonlijke boodschap en het certificaat ontvang de geliefde ook een OSR Code uitleg, een gepersonaliseerde brief, een glow-in-the-darksterrensticker en een gedetailleerde sterrenkaart. Alles in een prachtige verpakking en envelop. Als je niet handig bent met het papieren werk, dan kan je ook altijd nog in de OSR app de geadopteerde ster (zoals ik het ook noem) terugvinden. Misschien dat je haar dan ‘s-avonds ook aan de donkere hemel kan terugvinden? Dat zou echt het toppunt van romantiek zijn. Samen naar die ene ster kijken. Voor altijd brandend voor elkaar!

ster cadeau geven