Ken je dat? Dat je een item in huis hebt gehaald waar je uiteindelijk nog blijer mee bent dan je aanvankelijk had verwacht? Dat heb ik dus nu met mijn nieuwe gouden oorbellen van Isabel Bernard. Wie? Ja, dat dacht ik ook hoor! Ik kende dit merk niet, maar ben inmiddels erg enthousiast! Dus wees gewaarschuwd als je verder leest. Het kan namelijk wel leiden tot een deukje in je portemonnee.

Mijn keuze bij Isabel Bernard

Ik had al een tijdje in mijn hoofd dat ik graag weer eens nieuwe oorbellen wilde hebben, maar dan wel een setje die kidsproof was. De kleinste heeft namelijk de behoefte om overal aan te trekken tegenwoordig. (Het zal wel de 11 maanden sprong zijn). Ze hangt al geregeld in mijn haar, probeert haar vingertjes in mijn neusgaten te duwen en vindt de touwtjes aan mijn kleding ronduit fascinerend. Het laatste wat ik wil is dat ze aan mijn oorlellen gaat hangen. Vooral als ik hangers in heb. Van het idee van een afscheurende oorlel gaan de rillingen over mijn rug. Maar ik wilde wel gewoon weer oorbellen kunnen dragen, dus ging ik op zoek naar een wat subtieler formaat.

Als eerste heb ik de gouden oorstekers van Isabel Bernard bekeken. Ik zag er hartstikke mooie exemplaren van. Met oorstekers weet je wel zeker, dat het veilig is om te dragen in de buurt van grijpgrage kinderhandjes. Maar stiekem wilde ik ook toch graag nog iets van hangers. Ik weet niet waarom, maar ik voel mij dan altijd zo vrouwelijk als er iets aan mijn oorlel bungelt. Gelukkig zijn er combinaties van de twee mogelijk in de vorm van een giftset. Mijn keuze is dan ook uiteindelijk gevallen op Cadeau d’Isabel 14 karaat gouden earparty giftset.

Enthousiast

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik in eerste instantie even verbaasd was toen ik mijn giftset ontving. Ik weet niet waarom, maar in mijn hoofd had ik ergens verwacht dat de hangertjes iets groter zouden zijn. Totaal niet logisch, want ze zijn exact hetzelfde als op het plaatje op de website. Het indoen was ook nog best even een dingetje. Ik ben totaal niet handig met ringetjes in mijn oren doen, dus manlief moest mij even daarbij helpen. Dat was op mijn 40e verjaardag, dus ruim een maand geleden. En ik heb ze sindsdien gewoon in! Waarom? Ik ben helemaal verliefd er op geworden. Dat kleine is juist heel subtiel. Ik voel me soms een soort Grace Kelly als ik in de spiegel kijk. Als een klassieke schoonheid, het geeft een chique gevoel. Begrijp je wat ik bedoel? En tot nu toe hebben de grijpgrage kinderhandjes er nog geen grip op gehad. Dus ja, ik ben helemaal happy met mijn nieuwe oorbellen. Het was oprecht een leuk verjaardagscadeautje van Isabel Bernard aan mijzelf.