Je hebt al kennis gemaakt met veel mijn favoriete producten en merken. Natuurlijk hoort Dooky daar ook gewoon nog bij. Ik heb er al meerdere keren over geschreven en raak er nog steeds niet over uitgepraat. Inmiddels heb ik ook al veelvuldig contact gehad met het bedrijf dat de Dooky Cover maakt en weten ze gelijk waar ik het over heb als ik “het gordijntje” tegen ze zeg. Het is toch ook een beetje een gordijntje?

Al jaren fan van Dooky Cover

Ik heb het natuurlijk over hét product waar Dooky haar naam mee gevestigd heeft een paar jaar geleden. De eerste Original Dooky Cover die ik kocht was een simpele witte met kleine sterretjes. Dat is alweer bijna zes jaar geleden en ik gebruik het nog steeds. Tegenwoordig heb ik er meerdere, dus kan ik afwisselen afhankelijk van mijn stemming en het weer. Een beetje overbodige luxe, ik weet het. Maar ik vind elk nieuw patroontje gewoon weer zo leuk! Dan wil ik zo graag proberen op de kinderwagen. Het geeft dan gelijk weer een frisse look. Voor mij dan. Maar los van dat het er leuk uit ziet, hebben de covers natuurlijk ook gewoon een functie. Voor de leuk zal ik ze nog eens herhalen:

  • je kindje wordt even afgesloten van de omgeving zodat hij / zij tot rust kan komen
  • je hebt even geen last van mensen die met hun hoofd in je kinderwagen hangen
  • als het regent, regent het niet naar binnen
  • je kan je kind uit de zon houden en beschermt tegen UVA en UVB stralen

Het is natuurlijk niet zo dat je met een Dooky een vrijbrief hebt om de kinderwagen in de volle zon neer te zetten. Dat is nooit een goed idee. Maar als je bijvoorbeeld aan het wandelen bent en je hebt de zon in je rug, dan is een Dooky Cover wel fijn om je baby van de ergste zonnestralen af te schermen. Kortom, echt gewoon een fijn product om te hebben!