Bestecanvas maakte de speelhoek compleet

Al geruime tijd zat ik met het speelhoekje van de meisjes in mijn maag. Ze hebben een hoek in de woonkamer, volledig voor hun ingericht. Er staat een keukentje van de IKEA en van die blokken waar mandjes in kunnen. En toch speelden ze er bijna niet. Ze vonden het een beter idee om overal anders met hun speelgoed aan de gang te gaan. Het gevolg? De hele woonkamer lag vol speelgoed. Daar moest wat aan gebeuren. Hoe konden we de speelhoek toch wat aantrekkelijker voor ze maken?

Een goed bestede zondag

Twee weken geleden had ik het op mijn heupen. Ik was de rotzooi overal zo zat, dat ik in mijn bekende opruimwoede kwam. De meisjes weten dat het voor hun maar één ding betekent: mama helpen, want anders wordt ze er niet gezelliger op! Zo gezegd zo gedaan. We hebben als eerste alle manden uit de kast getrokken en gewoon omgekieperd op de grond. De vuilniszak ernaast en bekijken wat er weg kon en wat deze opruimronde overleefde. Vervolgens hebben we alles gesorteerd en opnieuw in de bakken gedaan. Nu is er eentje vol met speelgoed met licht en / of geluid, een duplobak en een blokkenmand. Voor de oudste twee is er uiteraard ook nog een knutseldoos, die wat hoger staat. Waar eerst een tafeltje stond, ligt nu de puzzelmat op de vloer. De meisjes kunnen nu overal makkelijk bij. In ieder geval de jongste twee lijken de nieuwe speelhoek uitermate geslaagd te vinden.

Om het helemaal af te maken

Een vuilniszak vol is weg gegaan. De speelhoek zag er eindelijk opgeruimd en bijna gezellig uit. Behalve dan die grote kale muur nog. Gelukkig had ik daar ook al wat voor bedacht. Bij Bestecanvas had ik namelijk de Halloween foto’s van de meisjes op canvas laten zetten. Het uploaden en bestellen ervan ging zeer eenvoudig. Het doek was al vrij snel daarna binnen gekomen en hoefde alleen nog maar bevestigd te worden. Ik had manlief lief aangekeken om wat gaten te boren. Daar werd hij niet heel enthousiast van. Gelukkig kan je blijkbaar tegenwoordig soort van plakstrips op je muur gebruiken om daar de canvas aan op te hangen. Verrassend genoeg werken die dingen dus prima. Met andere woorden: de canvas hangt! En het maakt de speelhoek echt helemaal compleet en af!

Wil jij ook zo’n leuke foto op canvas? Met de kortingscode MEERVANMIR50 ontvang je 50% korting op je 2e wanddecoratie! De voorwaarden zijn simpel: koop twee foto’s op canvas, acrylglas of aluminium en ontvang de 2e (goedkopere) voor de helft van de prijs! Leuk cadeautje, toch?