Heb ik je al verteld dat ik genomineerd ben voor moeder van het jaar door mijn oudste dochter? Nee niet loedermoeder, maar top moeder. Volgens de bijna zesjarige begrijp ik haar steeds beter en al helemaal als het om kleding gaat. Voorheen kocht ik blijkbaar kleren voor haar, die ze wel aan deed, maar haar niet razend enthousiast maakten. Maar met de meest recente shopsessie heb ik haar wel heel erg blij gemaakt. Ik was de geweldigste moeder van de hele wereld was de reactie toen ik haar haar nieuwe jurkjes liet zien. Ze was wel iets minder enthousiast toen ik haar vertelde dat een deel op de groei gekocht was en een deel voor de feestdagen. Met andere woorden, ze mocht en kon het niet direct aan. Gelukkig was de teleurstelling van korte duur en verheugde ze zich sindsdien op het moment dat het eerste jurkje wel aan mocht.

Eindelijk was het dan zo ver

Dat heuglijke moment was voor het Kerstdiner op school. Ze had zelf al bedacht dat het zwarte jurkje met de witte hartjes mooi en feestelijk was, dus deze hing al drie weken lang klaar aan de rand van haar kast. Ze had zich er zo op verheugd dat de dag van het Kerstdiner ze zich in record tempo had verkleed. En eerlijk is eerlijk, ze zag er stralend uit in haar nieuwe jurkje. Ik kreeg ook van veel ouders een complimentje over haar outfit. Ook de vraag welk merk het was en waar ik het had gekocht. Het merkje heb ik even moeten opzoeken in het labeltje, want ik ben daar nooit zo mee bezig. De webshop wist ik wel snel te vertellen, want daar had ik nog veel meer kleding vandaan gehaald.

Ook de kleine zus is blij gemaakt

De website heet dan wel schattigebabykleertjes.nl, maar er is zoveel meer kleding op te vinden dan alleen voor het kleine grut. Je kan er terecht tot en met maat 140, dus genoeg nog voor een paar jaar kindertijd. Ik waarschuw je wel alvast, als je nu doorleest en je een bezoekje brengt aan de website, weet je dat je net zo enthousiast gaat zijn als ik en dat het pijn gaat doen aan je portemonnee. Ik voorspel een bestelling! Vooral als je op het knopje van de sale klikt ben je de pineut, want wie kan er 162 pagina’s met korting nou weerstaan? En je vindt er de leukste merken zoals onder andere Lofff, Le Chic, B Nosy en Tumble ’n Dry. Wat ik zelf gewoon erg fijn vond, was de hoeveelheid verschillende kleding dat aangeboden wordt. Ons sandwichkind is namelijk tot nu toe geen groot fan van jurkjes. Met speciale gelegenheden gedoogd ze het wel, maar op een normale dag wordt het echt niet geaccepteerd. Het liefst draagt ze dan een jogginsgbroek. Op de website van schattigebabykleertjes.nl heb ik een aantal soort van joggingsbroeken gevonden met een leuk printje en modelletje waar zowel zij als ik blij van zullen worden.  En als ze dit soort broeken wil blijven dragen, dan weet ik nu waar ik terecht kan voor wat variatie in dit kledingstuk.

En dat is waarom mijn oudste mij tot moeder van het jaar heeft uitgeroepen. Ik voel me uiteraard hartstikke vereerd met deze titel, maar weet ook dat deze waarschijnlijk weer van mij afgenomen wordt zodra ik een keertje “nee” zeg.