Je zou denken dat met drie meisjes en oudere nichtjes je geen nieuwe kleding meer nodig zou hebben. Nou, dat is dus een illusie. Drie meisjes betekent ook drie verschillende kledingsmaken. Waar de oudste echt van roze en glitter houdt, heeft haar zusje meer liefde voor praktische en stoere kleding. Ze heeft liever een broek aan dan een jurk. En rokjes? Die verstoffen in haar kast. De jongste heeft vooralsnog geen duidelijke mening, maar ik verwacht dat die ook meer richting het praktische zal neigen. Gelukkig zijn er nog kledingmerken die alles bieden.

Hip naar school

Vorige week mocht ik bij de School Rocks kledinglijn lancering van Shoeby zijn. Het was echt bijzonder zoiets eens mee te maken. Er waren een stuk of twintig meisjes die verrassend goed een dansact opvoerden in de nieuwste creaties van Nicolette van Dam en Shoeby. Het was ook de kleding waar ik erg enthousiast van werd. Het heeft namelijk hele stoere nieuwe printjes en ik wist gelijk al dat mijn oudste twee meisjes er beiden blij van zouden worden. Voor mijn oudste had ik de tijgerprint jas al gespot. En zoals verwacht heeft ze deze dagelijks aan. Haar zusje heeft een leren jasje van mij gekregen. Ze was er erg van onder de indruk en al helemaal toen ze de dochter van een vriendin er ook in zag lopen. Toen was het stoer! Voor de jongste heb ik een zwart jurkje uitgezocht. Het is nu nog wat te groot, dus over een paar maanden zullen we pas zien hoe het haar staat. Maar ik verwacht niets anders dan schattig.

Shoeby School Rocks

De nieuwe School Rocks collectie ligt al in de Shoeby winkels. De tijgerprint jassen gaan als zoete broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij als je er ook eentje wil. Al helemaal omdat de Kerstcollectie er ook al aankomt en die schijnt echt geweldig te zijn! Hopelijk kan ik deze te zijner tijd ook aan je showen. Ondertussen eerst nog even genieten van de School Rocks outfits. Welke vind jij het leukst?