Verhalen van een werkende moeder
TOP
Baby uitzet

“De leukste boeken van Nijntje om in te vullen na de geboorte”

Als het om herinneringen gaat, zijn er veel mooie manieren om deze te koesteren. Een eerste haarlok bijvoorbeeld is een stuk fijner om na jaren weer te zien dan een navelstrengklemmetje (al dan niet met een restje er in). En wat dacht je van een baby’s eerste-jaar-boek? Er zijn tal van moeders die braaf elk wissewasje van hun nieuwgeborene bijhouden voor als ze later groot zijn. Mijn lieve schoonmoeder bijvoorbeeld heeft ook het eerste jaar alles bijgehouden van haar kinderen. Mijn eigen moeder had wel een plakboek waar ze het een en ander in bewaarde, maar daar kwamen we alle vier in terecht. Bovendien waren het niet onze mijlpalen, die bijgehouden werden. Ik zelf lijk behoorlijk op mijn moeder. Tot op heden staat er niets op papier wat mijn kinderen aangaat anders dan mijn blog. Soms neem ik het mezelf voor om aan zo’n eerste-jaar-boek te beginnen, maar dan zie ik de hoeveelheid informatie dat ik bijhouden moet en dan haak ik weer af.

Het eerste jaar met Nijntje

Gelukkig ben ik niet de enige moeder die graag een boek zou willen bijhouden, maar nog niet het juiste boek gevonden had. Voor al deze dames heb ik goed nieuws, want ik heb het ideale baby’s eerste-jaars-boek gevonden! Mercis heeft namelijk een Nijntje Baby invulboekje uitgebracht dat perfect is voor kersverse moeders, die niet alleen maar bezig willen zijn met feitjes opschrijven. Zo kan je toch de bijzondere mijlpalen vastleggen zonder dat je er tegenop gaat zien. In dit vrolijke boekje start je met de eerste maand waarin je wekelijks de bijzonderheden opschrijft zoals “ben ik al buiten geweest?”. Daarna is het een kwestie van elke maand de momenten op papier te zetten. Verder zijn er een paar pagina’s met “mijn eerste…” waar je bijvoorbeeld verslag kan doen van het eerste tandje. Naar mijn mening is dit nieuwe invulboekje de leukste dat ik tot nu toe ben tegengekomen.

Kraambezoek met Nijntje

Ik denk dat iedereen wel bekend is met een kraambezoek boek. Het is een leuke manier om bij te houden wie jouw kleintje bewonderd hebben en een prachtige wens hebben opgeschreven. En in combinatie met het babyboek is het een leuke set om in huis te hebben.

Winactie

Ben jij ook zo fan van Nijntje? En ben je zwanger, net bevallen of ken jij iemand die dat is? Doe dan mee met deze winactie! Want ik mag zowel  baby’s eerste-jaar-boek als een kraambezoek-boek weggeven. Wil jij kans maken? Laat mij dan de bevallingsdatum of duedate weten en wellicht ontvang jij binnenkort deze set. Je kan meedoen tot en met 11 april en de winnaar maak ik bekend op Facebook. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

Lees ook: mijn 9 maandenboek van Pauline Oud

Facebook Comments

«

»

20 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  2 maanden ago

  mooi kraamkado voor Hester die in mei haar kleintje verwacht

 • Anna Wienen

  2 maanden ago

  Yessss ik doe mee voor een vriendin, due date in Juni…!

 • Nelly

  2 maanden ago

  Leuk voor mijn vriendin. Datum: mei

 • Ingrid Veltkamp

  2 maanden ago

  Voor mijn dochter die rond 1 Mei uitgerekend is!!!!

 • Oma Will

  2 maanden ago

  Wat een leuke boekjes.
  Ik doe graag mee voor de zoon en schoondochter van mijn vriendin die , geloof ik , in augustus het kleintje krijgen.
  Hoop dat de wereld er dan weer normaal uitziet en ze kraamvisite kunnen ontvangen.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Marian B

  2 maanden ago

  Ik doe mee voor mijn zwangere schoonzusje en mijn broer. Ik weet dat ze Nijntje heel erg leuk vinden en de kleuren van het boekje zijn helemaal goed!

 • Remco B

  2 maanden ago

  Mijn zus is eind september uitgerekend. Het boekje ziet er leuk uit en het lijkt me wel tof voor mijn zus en later voor haar kind om terug te lezen wat iedereen heeft opgeschreven.

 • Elvira van der Heijden

  2 maanden ago

  zou echt gaaf zijn te winnen! wij zijn uitgerekend begin september van ons tweede kindje <3

 • iris

  2 maanden ago

  Zo leuk. Zou ik graag cadeau doen aan mijn vriendin

 • Iris Bakker

  2 maanden ago

  Lijkt me superleuk voor mijn zusje die 21 mei is uitgerekend!

 • Marianne van den Hoek

  2 maanden ago

  Mijn dochter is over 3 weken uitgeteld, ik zou dit boekje heel graag voor haar willen winnen

 • marij brand

  2 maanden ago

  super leuk voor mn zusje die in juni haar 1e krijgt.

 • lottie

  2 maanden ago

  Voor mijn vriendin! Bevallingsdatum (geplande keizersnede): 14 april 2020, SPANNEND!

 • Tamara

  2 maanden ago

  Mijn beste vriendin is uitgerekend op 17 mei, laatste spannende loodjes nog!

 • Djotie

  2 maanden ago

  Uitgerekende datum is 12 mei. Ik doe graag mee.

 • Kim Stolk

  2 maanden ago

  Super leuk voor deze crazybunnylady en onze kleine hunnybunny die 20 september komt.

 • janneke

  2 maanden ago

  ontzettend leuk ik ben 31 juli aanstaande uitgerekend 🙂

 • Anneliese de Waal

  2 maanden ago

  Heel erg leuk, ik doe heel graag mee voor mijn zus, ze is eind april 2020 uitgerekend Groetjes Anneliese

 • Suzanne

  1 maand ago

  Prachtig kraamkado voor mijn nichtje, uitgerekend op 23-08. Ik doe dus graag mee

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Kraambezoek: de grootste ergernissen en praktische tips - MeerVanMir on april 5, 2020
 • Instagram
  • Jeej, een sprongetje! #alleenmaarbijmamawillenzijn #negentienwekensprong #pittig #oeiikgroei #teamnosleep
  • Ik kreeg haar al met moeite erin, maar het jurkje van @ca uit doen bleek echt onmogelijk. Dus hebben we letterlijk de schaar er in gezet. 1x gedragen maar! #mamageeftslagroom #borstvoeding #ietsmetdikkearmpjes #hollandswelvaren
  • Sofieke heeft nu al een mening
  • Sisters 😍 #vierdochters #meisjesmama #mamavanvier #alleenmaarliefde #instamama #instamom
  • Duplo en zon! Wat kan een dreumes nog meer wensen
  • Een fleecedeken met je foto erop? Hoe cool is dat! Ook wel makkelijk om te weten van wie welk dekentje is. De kids zijn er blij mee. Ik ook! Tot eind juni kan je ze met 40% korting aanschaffen met de code MEERVANMIR bij @wanapix.nl Leuk idee voor Vaderdag? Zie ook mijn blog #linkinbio
  • “Mama, deze schroef heb ik net gevonden.” Ben beetje angstig nu over wat er zo in kan storten.
  • Ze is zo’n blij kind! Ben helemaal verliefd op dit hummeltje 😍. Dit was vlak na de eerste hapjes. Goed bevallen dus!

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Een en al ziekenboeg bij ons thuis

  Het begon afgelopen dinsdag. Onze derde was een beetje jengelig ...

  Sluiten