Een vriendinnetje van mij is zwanger. Hartstikke leuk natuurlijk! Ze houdt ons frequent op de hoogte van de ontwikkelingen in haar zwangerschap. Soms stelt ze een vraag wanneer welke mijlpaal ook alweer was. Bijvoorbeeld wanneer je de kleine voor het eerst voelde. En eerlijk gezegd zou ik het niet meer zo goed weten. Alleen van de oudste weet ik het nog, want ik heb toen een foto gemaakt en het opgeschreven in mijn negenmaandenboek. Ja, je leest het goed. Ik hield bij de oudste alle bijzondere momenten van de zwangerschap. Nu zo achteraf vind ik het jammer dat ik het bij de andere meiden niet heb gedaan. Het is toch iets speciaals en waar ik dacht alles te zullen onthouden, ben ik toch een hoop vergeten helaas.

Lees ook: voor het eerst besteld bij Fotofabriek

Het 9 maanden dagboek van Pauline Oud

Misschien ken je de boeken van Pauline Oud wel? Haar meest bekendste zijn wel de Fien en Milo en de Kas en Saar peuterprentenboeken. Sinds 2009 maakt zij ook de zogeheten invulboeken. Je kent ze wel, de boeken waarin je alle mijlpalen bijhoudt van bijvoorbeeld het eerste jaar van je kind. Één van haar meest populaire invulboeken is die waarin dames de zwangerschap bijhouden. Maar liefst één op de zes zwangere vrouwen in Nederland zou schrijven in het Mijn 9 maanden dagboek. Waarom?

Er gebeurt tijdens een zwangerschap veel met het lichaam van de mama to be. Dit dagboek vertelt haar wat ze allemaal kunt verwachten. Het bevat allerlei handige tips en weetjes. Verder is er ruimte om de eigen ervaringen en gevoelens te noteren. Zo ontstaat er een persoonlijk, waardevol en leerzaam boek, waar tijdens maar ook ná de zwangerschap vaak nog in gekeken zal worden.

Winactie

Sta jij of een vriendin van je aan het begin van de zwangerschap en lijkt het je leuk om alle bijzondere momenten bij te houden? Laat het mij dan weten en wie weet stuur ik je het Mijn 9 maanden dagboek van Pauline Oud toe. Zo vergeet je niet meer wanneer je de kleine voor het eerst hebt gevoeld. Meedoen kan tot en met 2 mei. Succes!