Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Zwemmen met een babyfloat voelt zo vrij”

Al een tijdje zag ik filmpjes op Facebook voorbij komen van baby’s met een soort zwemband om hun nek, die vervolgens de grootste lol in het water hadden. Ik vond het er doodeng uit zien. Hoe veilig kon dat nou zijn? Vorige zomer zag ik mijn broertje zo’n zelfde zwemband bij zijn zoon om doen en het water in gaan. Vreemd genoeg leek de kleine man het allemaal prima te vinden. Toen ik het bij mijn peuter om wilde doen werd het helaas niet geaccepteerd. Maar ja, zij was dan ook al gewend om zonder nekband het water in te gaan. Ik kan me voorstellen dat als je er dan ineens eentje om krijgt, je dit als vervelend ervaart.

Afgelopen vakantie hadden we een eigen babyfloat, zoals de nekzwemband heet, meegenomen. Onze kleine Noor zou wel laten weten of de filmpjes online geen onzin waren. Ik vond het best spannend om om te doen en al helemaal om haar los te durven laten. Dat is iets waar ik mezelf even over heen moest zetten. Maar wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. De filmpjes zijn geen onzin! Ook Noor werd helemaal enthousiast toen ze helemaal vrij in het water mocht ronddobberen. Ze had de grootste lol en spartelde flink er op los met haar beentjes. Ze draaide zelfs in het water waardoor ze als een hondje vooruit kon zwemmen. Het was zo schattig! (Op de foto’s is de band wel verkeerd om gedaan. De handvatten horen aan de onderkant en de gesp aan de achterkant. Ach ja….)

De babyfloat is natuurlijk niet alleen leuk in het zwembad. Thuis in bad kan ze ook heerlijk ronddobberen. Het maakt het ook wat makkelijker om haar samen met haar zussen in bad te doen. Immers heb ik zo mijn handen vrij en er kan dan ook wat meer water in bad. Eigenlijk is de babyfloat dus helemaal niet zo eng. Sterker nog, het is een heel fijn ding zelfs! Ik wou dat ik daar twee kinderen geleden al achter gekomen was.

De babyfloat komt in vier verschillende kleuren en is geschikt voor kinderen van 0 tot 2 (max 14kg). Welke van de vier kleuren vind jij het leukst? Laat het weten in een reactie en maak kans op de door jou gekozen zwemring. Je kan meedoen tot en met 25 april en de winnaar maak ik op de gebruikelijke wijze bekend.

Facebook Comments

«

»

14 COMMENTS
 • Jessica

  2 jaar ago

  Dan ga ik lekker voor roze.

 • Angelique

  2 jaar ago

  Ik heb dit inderdaad vaker voorbij zien komen en ik ben erg nieuwsgierig of mijn kleine meid dit wat vind. Een gewone band waar ze in moet zitten namelijk niet…
  Ik zou dan kiezen voor pink dolphin

 • Mirjam

  2 jaar ago

  Grappig dat ik dit hier voorbij zie komen en dat jullie hem getest hebben, mij lijkt het ook zo griezelig maar ben ook heel nieuwsgierig tegelijkertijd! Ik zou gaan voor de groene met de zeilbootjes voor onze kleine man, hij is nu 4 maandjes dus dan kunnen we er heerlijk 2 zomers in het zwembad gebruik van maken (en bij succes ook in het bad!)

 • Anna

  2 jaar ago

  Ik doe mee voor de pink duck voor mijn nog ongeboren nichtje..

  Facebook: An Na

 • Annemieke

  2 jaar ago

  Dat lijkt me ideaal!!!! Ik doe graag mee voor een roze, kunnen onze meiden er allebei gebruik van maken (mits onze peuter het ook wil)

 • Nina

  2 jaar ago

  Geweldig ding lijkt dit me! Ik zou voor de pink duck gaan voor ons kleinste meisje

 • Marise

  2 jaar ago

  Zeker een musthave! Wij hebben er lay een mogen lenen, onze dochter vond het fantastisch. Ik doe graag mee voor de roze.

 • Annelies

  2 jaar ago

  De groene met zeilbootjes zou leuk zijn voor onze piraat. Dan gaat de papa misschien wat minder huiverig zijn voor de eerste (en hopelijk veel volgende) zwempartij van onze kleine man. De papa kreeg immers altijd oorontstekingen na het zwemmen en dit lijkt ideaal om ons zoontje hetzelfde leed als zijn papa te besparen maar hem wel het plezier van het zwemmen te gunnen 🙂

 • Maike

  2 jaar ago

  Hoewel ik een babydochter heb, vind ik vooral de blauwe mooi. Ik vond het ook een eng idee, maar ben nu wel heel benieuwd!

 • Monique Gort

  2 jaar ago

  Tof!! Wat een geniaal idee, op deze manier koelen de kleintjes veel minder snel af en liggen ze lekker in het warme water te spetteren. Ik heb de kleurtjes bekeken en vind vooral “Blue – Duck, Pink” de roze erg mooi!
  Bij deze doe ik graag mee voor ons kleine Mereltje.

 • Chantal

  2 jaar ago

  Ik heb heel lang over de babyfloat getwijfeld en uiteindelijk was ik te laat. Zou willen dat ik het eerder gedaan had want volgens mij is het echt heerijk voor kleintjes

 • Maartje de Kort

  2 jaar ago

  WauW wat een fantastische actie zeg. Dit lijkt me fantastisch om met m’n zoon heen te mogen

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Dit is een leuk cadeautje voor mijn vriendin, die in december oma is geworden.
  Voor haar doe ik mee voor de kleur: Blue-Duck.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.

 • Marian B

  1 jaar ago

  Handig voor mijn dochtertje, kunnen we deze vakantie ook goed gebruiken! De roze heeft de voorkeur.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu
 • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Zomers weer betekent een zomerse nachtrust

Oh, wat heerlijk! De dagen lijken alweer langer te worden, ...

Sluiten