De grijze haren komen door, ik kan niet meer zo goed tegen korte nachten als vroeger en het is opboksen tegen de zwaartekracht en mijn lichaam. Toch ben ik niet ontevreden over mijzelf. En al helemaal niet over mijn huid. Natuurlijk is deze wel vaak genoeg puberaal bezig qua onzuiverheden, maar dat heeft ook weer zijn voordelen. De rimpels zijn nog niet in volle getallen aanwezig! Van de schoonheidsspecialiste krijg ik ook vaak te horen dat mijn huid jong is voor mijn leeftijd. En dat terwijl ik echt niet elke dag allemaal reinigingsproducten of andere smeersels gebruik. Ik weet het, het zou wel moeten. Maar ik ben daar te lui voor en dat geef ik gewoon toe. Het is wel zo dat, zeker naarmate ik ouder aan het worden ben, ik meer bewust bezig ben met wat ik op mijn huid smeer. Niet alleen qua inhoud, maar ook qua verpakking. Daarom was ik natuurlijk hartstikke enthousiast dat ik het Skincare Pack van Naïf proberen mocht.

Pure producten van Naïf op je huid

Naïf kennen we natuurlijk al vooral van die fijne babyproducten. Het heeft even geduurd, maar gelukkig hebben ze hun pure producten nu ook voor volwassenen gemaakt. Uiteraard met hetzelfde idee als voor de kleintjes: zonder rare of onnodige toevoegingen en zacht voor de huid. Klinkt goed toch? Het is ook nog eens helemaal honderd procent vegan én komt in een verpakking gemaakt van suikerriet. Dus volop duurzaam zoals je gewend bent van Naïf.

De inhoud van het Naïf gezichtsverzorging Skincare Pack

Beschermende Dagcrème

Je begint de dag goed als je met het juiste product begint. Met de dagcrème uit de Naïf gezichtsverzorging zit je dan wel goed. Deze is namelijk is niet alleen rijk aan antioxidanten, maar beschermt ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf met een natuurlijke SPF6 uit tomatenextract. Verder bevat het avocado- en amandelolie, gemixt met lijnzaadolie, waardoor je huid heelijk en gevoed aanvoelt. Klaar voor de dag al dan niet met een make-up laagje erop.

Reinigende Face Wash 

Na een lange dag is het fijn om de restanten van de buitenwereld van je huid weg t spoelen. Dat kan je dan doen met de reinigende face wash van Naïf. Deze cleanser is op basis van natuurlijke lijnzaad- en zonnebloemolie en uiteraard ook zonder parabenen of andere schadelijke stoffen. Immers wil je niet het vuil eraf halen met een ander “vuil” middel. Hoe je trouwens het beste kan reinigen weet Naïf ook:

Je verdeelt de gelachtige formule (ter grootte van een vingertop) op basis van zonnebloemolie op de huid met behulp van een wattenschijfje of je handpalmen. De olie neemt het vuil op van de huid. In aanraking met water verandert de gel in een melkachtig schuim. Hiermee spoel je het vuil van de huid in één handeling zo weg. Niks geen flink boenen op die toch al zo gevoelige huid.

Skincare Pack Naïf

Circulaire Face Scrub

Na het reinigen kan je nog een rondje dode huidcellen verwijderen doen met de Face Scrub. Deze bevat kalkkorrels, die dus gewoon komen uit het Amsterdamse drinkwater. Bijzonder hè? Verder bevat het ingrediënten zoals macadamia-, avocado- en zoete amandel olie. Het klinkt niet alleen heerlijk, het is het ook echt gewoon. Mijn huid voelde poezelig zacht aan na gebruik. Ik voelde me bijna weer een dertiger.

Herstellende Nachtcrème

Als het dan tijd is voor het schoonheidsslaapje is er niets fijner om eerst de herstellende nachtcrème van de Naïf gezichtsverzorging op je gezicht te smeren. Door de shea butter en macadamia-olie wordt de vochtbalans in je huid weer op peil gebracht. Terwijl je ligt te tukken uiteraard. Het maakt de huid ook nog eens soepel. Ik moet zeggen dat ik het ook wel erg fijn vond aanvoelen. Ik had niet het gevoel dat er een dikke laag op mijn gezicht lag. Het voelde gewoon gehydrateerd. Klinkt dat logisch?

Skincare Pack Naïf

Fijne producten dus weer

Vorige keer wist Naïf mij te verrassen met de billendoekjes en nu dus met de gezichtsverzorging. Je kan alle producten per stuk bestellen of je haalt het gewoon met voordeel in een compleet pakket Naïf gezichtsverzorging in huis. Heerlijk om jezelf even mee te verwennen. Of het nou voor de feestdagen is of niet. Je verdient het gewoon!