Mijn vierde kind is er al bijna uit en ik zit nog steeds te wachten op mijn “baargoud”. Mocht je deze term nog niet kennen en wel al kinderen hebben, dan zeg ik dat je even met je man (of vrouw) moet gaan praten. Baargoud is namelijk de bling bling, die je als kraamvrouw verdient hebt omdat je een kind op de wereld gezet (geperst) hebt. Voor wat hoort wat toch? Het is echt al een hele oude traditie en het hoeft niet persé om een juweel te gaan. Mijn vader heeft bijvoorbeeld mijn moeder na de geboorte van de vierde een droger als cadeau gegeven. Als ik mijn moeder moet geloven was ze daar op dat moment echt heel erg blij mee. Mijn wensen zijn wat luxer vrees ik voor manlief. Ik vertrouw erop dat hij een keer onverwacht mij meeneemt naar een juwelier en dan zegt: “lieverd, kies maar een mooi sieraad uit”. Een huwelijksaanzoek is ook prima. (hint hint lief). Tot die tijd versier ik mijzelf wel met mooie oorbellen, kettinkjes en ringen.

My Jewellery

Laatst mocht ik mijzelf eens heerlijk verwennen met wat leuke nieuwe oorbellen van My Jewellery. Gezien de schappelijke prijzen van de sieraden durfde ik eens uit mijn comfort zone te stappen en voor wat meer uitdagends te gaan. Zo heb ik een setje besteld met drie goudkleurige ringen in elkaar. Iets dat ik normaliter niet heel snel zou aanschaffen voor mezelf, maar ik wilde iets nieuws proberen. Door de reactie van mijn oudste wist ik dat de keuze niet zo slecht geweest was, want het viel haar gelijk op dat ik nieuwe oorbellen in had. En ze zei: “wat ben je mooi, mama”. Nou, dan smelt je toch? Ik weet dat zij ook heel graag gaatjes wil in haar oren, maar alles op zijn tijd. Tot die tijd is ze content met haar plakkertjes die fungeren als oorbellen. Op zich is het wel een leuk idee om haar binnenkort een echt sieraard te geven, bijvoorbeeld een gouden ring. Zolang het maar glittert is het goed. Ik denk dat ik maar weer eens moet gaan neuzen op de website van My Jewellery.

Winactie

Houd je van opvallende oorbellen of wil je net als ik eens uit je comfort zone stappen? Doe dan mee met de winactie en maak kans op exact dezelfde oorringen als ik heb uitgekozen. Je hoeft alleen maar een reactie achter te laten. De winactie loopt tot en met 30 november.