Even een super leuk bericht tussendoor. Nou ja, dat vind ik dan. Ik liet al eerder weten dat mijn TikTok account zeer goed loopt en dat er merchandise aan zat te komen. Die er is eindelijk!!! Ik ben er zo ontzettend trots op en hoop oprecht dat de MeerVanMir merchandise vol enthousiasme ontvangen wordt. Na lang nadenken weten we inmiddels ook wat we met de opbrengst gaan doen.

Een lastige beslissing

Een aantal van mijn volgers vroeg mij wat er met de winst zou gebeuren. Zou dat naar een goed doel gaan of zou het gebruikt worden voor ons zelf. Het ging zelfs zo ver, dat er door eentje gesuggereerd werd dat ik over de rug van Noor geld aan het verdienen was. Je kan wel begrijpen dat deze lieve dame geblokkeerd is en niets meer van mij of Noor kan zien. Maar nadenken over de winst, was wel een goed punt. Ik wil daar toch iets meet doen voor de kinderen. Alle vier! We sparen al uitgebreid voor de toekomst van de meisjes, dus daar hoeft voor nu nog geen extra aan toegevoegd te worden. Bovendien verwacht ik ook niet zoveel omzet uit de MeerVanMir merchandise de komende tijd.

Een leuk doel

Manlief en ik hebben het er dan ook lang over gehad en het lijkt ons leuker om op korte termijn een doel ervoor te hebben. Iets, dat de kinderen voor altijd bij zou blijven. Zodoende hebben we besloten het potje / projectje “Disneyland” te starten. Alle winst zal opgespaard worden voor een lang weekend naar Eurodisney met het hele gezin. Iets om naar uit te kijken!

De merchandise

Op dit moment zijn er nog niet heel veel items in de MeerVanMir merchandise, maar de planning is om de collectie steeds verder uit te breiden. Toch ben ik nu al super trots en dolgelukkig met wat er wel al mogelijk is gemaakt. Fijn dat er bedrijven zijn zoals Loyal Influencers die de investering willen doen. Beetje bij beetje wordt een droom waargemaakt. Ik hoop dat iedereen, die mij dierbaar is, een steuntje daar aan bij wil dragen. Voel je daartoe absoluut niet verplicht! De shop is te vinden via deze link: https://meervanmirshop.nl/. Ik hoor graag wat je er van vindt! Tevens ontzettend bedankt, want zonder de steun van mijn lezers, was dit ook nooit mogelijk geweest!

meervanmir merchandise

De shop is mogelijk gemaakt door een webdesign bureau.