Eindelijk is het zo ver. Je kind mag zijn of haar eerste telefoon en wel gelijk een iPhone 7! Dan wil je natuurlijk dat deze zo leuk mogelijk meegaat. Maar wat als je kind liever geen telefoonhoesje wil? Gebruik dan de volgende vier redenen om hem of haar van het nut ervan te overtuigen.

Enkele redenen waarom je zou kiezen voor een telefoonhoesje

Bescherming

De belangrijkste reden is natuurlijk als bescherming voor de telefoon. Is dit dan voor iedereen nodig denk je misschien? Sommige mensen gaan zeggen: dit is afhankelijk van de leeftijd van het kind. Dit klopt toch niet helemaal. Stel je voor dat je kind echt onhandig is en geregeld iets laat vallen. Dan zal dit natuurlijk ook gewoon zo zijn wanneer deze persoon ouder wordt. Leeftijd bepaalt dus niet alles, al zal een jonger iemand vaak nog iets onhandiger zijn en misschien iets vaker de telefoon laten vallen. Toch kan een ouder persoon dit evenveel tegenkomen. Een extra bescherming voor deze dure aankoop kan dus zeker geen kwaad.

Personaliseren

Sommige mensen vinden de smartphone eigenlijk niet zo mooi en willen deze wat opvrolijken door er bijvoorbeeld een iPhone 7 telefoonhoesje rond te doen in de vorm van een kat, een panda… Alles kan tegenwoordig! Je kan het zo leuk en eigen maken als je wil.

Schade verbergen

Misschien heb je een iets oudere smartphone aangekocht en zie je dat er toch wel enkele krasjes zijn op het toestel. Dan kan je deze zeer eenvoudig verbergen door er een hoesje rond te doen. Niemand zal merken dat je toestel niet meer zo nieuw is!

Makkelijk te herkennen

Anderen vinden het dan weer belangrijk om bij de groep te horen: het is tegenwoordig zo populair om een fijn hoesje aan te schaffen, dat velen dit ook gewoon doen om niet uit de boot te vallen. Het kan daarbij voor meisjes bijvoorbeeld ook zeer handig zijn om een opvallend telefoonhoesje te kiezen, zodat ze deze ook gemakkelijk en snel terugvinden in een grote handtas!

Kortom, genoeg redenen te verzinnen voor het gebruik van een telefoonhoesje. Welke ontbreekt nog aan het lijstje?

Geschreven door een gastblogger