Ik vind mijzelf absoluut geen Influencer. Wie wil nou doen wat ik doe of hebben wat ik in mijn bezit heb? En toch heb ik de laatste tijd toch wel steeds vaker een een beetje Influencer gevoel. Maar dan alleen op TikTok. Waar die fascinatie vandaan komt, zal ik nooit begrijpen. Waarom wil men zo graag alles weten? Hoe dan ook, op de meest prangende vraag geef ik tegenwoordig wel antwoord. Ze willen graag weten waar de kinderkleding van de meisjes vandaan komt. En als echte Influencer maak ik graag mijn nieuwste aanwinst dan wel ontdekking bekend. Iedereen mag het weten: ik ben fan van Louder!

Eerlijk zijn

Ik zal bekennen dat ik benaderd ben voor een samenwerking met Louder! en dus al beloofd had wat erover te schrijven. Met andere woorden: je zou sowieso wat horen van dit kinderkledingmerk. Wat je nog niet wist is dat ik toen ik wat ging uitzoeken, gewoon geen keuze kon maken. Ik heb zelfs manlief erbij betrokken om mij te helpen als doorslaggevende stem. Nou, niet dus. Hij was, net zoals ik, enthousiast over meerdere outfits en kon geen keuze maken. De oplossing was gelukkig vrij simpel. We hebben gewoon extra bijbesteld en betaald. Dat zegt wel genoeg over ons enthousiasme, toch?

Hip en betaalbaar

Waarschijnlijk ben je nu al aardig nieuwsgierig en ben je tussendoor even naar de webshop gegaan. Dan snap je vast wel waarom ik erg blij word van Louder! Het is niet alleen vrolijke en hippe kleding, maar het is ook gewoon nog eens super goed betaalbaar! De zomercollectie is nu online en gelijk al in de aanbieding. Met die prijzen en kleurtjes krijg je echt al onwijs veel zin in de zomer. Nu het weer nog aan wat aangenamer temperatuurtje en we zijn er helemaal klaar voor. Alhoewel mijn kinderen dusdanig blij werden van hun nieuwe outfits dat ze al, met ondershirt erbij aan, naar school gedragen zijn.

Dus, als echte Influencer, kan ik niets anders zeggen dat je even moet kijken op de website van Mini & More en dan in de Louder! collectie. Normaal geef ik dan ook een waarschuwing voor je portemonnee, maar met deze prijzen hoeft dat niet. Een waarschuwing voor de inhoud van je kleding kast is dan meer toepasselijk. En ik hoop ondertussen, dat ik nog vele collecties aan jullie showen mag in de toekomst.