Ik ben absoluut groot fan van Hunkemöller

Als ik naar foto’s van mezelf kijk van een paar jaar geleden, herken ik mijn lichaam niet meer terug. De zwangerschappen en het baren en voeden van kinderen heeft zeker wel haar impact gehad op vorm. Mijn heupen zijn wat breder geworden (echte werpheupen), aan de voorkant heb ik een “schattig” buikje dat maar niet weg wil en van mijn borsten is helemaal niets meer over. Nou ja, nu natuurlijk wel want we zitten nog vol in de borstvoedingsperiode, dus ik heb een prima buste. Helaas weet ik ook dat daar niets meer van over blijft zodra ik stop met de borstvoeding. Maar elk nadeel heeft natuurlijk ook zijn voordeel.

Het betekent dat ik weer kan shoppen! Ik heb namelijk geen enkel benul in welke maat bh ik zal passen, dus heb ik mezelf beloofd dat ik weer veel nieuwe setjes mag aanschaffen. Dit keer pak ik het wel echt goed aan en ga ik niet gokken wat mijn cup- en omvangmaat is. Ik wil goed zittende bh’s, die het laatste stukje borsten wat overblijft na drie kinderen, er goed laat uitkomen. Een beetje hulp is dan wel handig, dus ga ik naar Hunkemöller. Ik kom eigenlijk alleen maar daar als het om ondergoed gaat, omdat ze een flinke collectie katoenen slipjes hebben die er wel nog vrouwelijk en sexy uitzien. Ik vind die polyester dingen maar niets. Voor mijn bh’s en zwemkleding ga ik ook graag naar de Hunkemöller. Het is altijd fijn als ze weer even je maten opmeten zodat je zeker weet dat alles goed zal passen. Wat ook altijd wel handig is, is dat je zelf een setje kan samenstellen. Als je bijvoorbeeld een enorm achterwerk hebt en bijna geen voorgevel, kan je wel gewoon slagen. En niet onbelangrijk is, is dat ze een klantenkaart hebben. Sparen voor shoptegoed, love it!

Hunkemöller is net zo fan van mij als ik van hen. Ik heb namelijk een flink shoptegoed van ze ontvangen en ik heb besloten dit weg te geven aan één van mijn lezers. Wil jij kans maken op de cadeaukaarten met een waarde van totaal € 75? Laat dan in een reactie weten wat je voornemens bent om aan te schaffen mocht je het tegoed winnen. Meedoen kan tot en met 17 maart en de winnaar maak ik bekend op facebook. Uiteraard zijn mijn winactievoorwaarden ook nu weer van toepassing. Deze kan je hier vinden.

58 thoughts on “Ik ben absoluut groot fan van Hunkemöller

 • Zou hèèèl ENTHOUSIAST en blij zijn mijn lingerie heeft zijn beste tijd gehad.
  3 zware zwangerschappen doorgemaakt.
  Totaal geen steun aan mijn beha.en dat geen succes.
  Zou dolblij als ik mezelf als mama x kan verwennen.

 • Femke Dekker says:

  Wauw … Ik ben ook groot fan van Hunkemoller. Ik kan er echt van genieten om mezelf af en toe te verwennen met een nieuw lingeriesetje. Ook zou graag iets moois uitzoeken van het shoptegoed!

 • marion poeste thomas says:

  dat lijkt me geweldig. ik zou zodra ik ben bevallen (5april uitgerekend) heerlijk op zoek gaan naar een leuk lingerie setje en/of evt leuke zomerse nacht outfit.

 • Ik heb ook nieuwe setjes nodig! Aan het afbouwen met borstvoeding en mijn bh ’s voor mijn bevalling te lang door gedragen. Dus die zullen straks ook niet meer passen. Fijn dat ze bij hunkemoller altijd goed opmeten. Kleding zit zo veel mooier met het juiste setje eronder!

 • Ingrid Hopster says:

  Ik zou graag een mooi badpak uitzoeken. Draag meestal een tankini maar net gisteren een zware buikoperatie gehad dus die tankini gaat hem voorlopig en misschien wek nooit meer worden, verder is nieuwe lingerie altijd welkom, want de vraag blijft telkens weer wat zit goed en wat niet.

 • Marieke Flikweert says:

  Ik zou er een bh van kopen. Ik had nog de hoop dat ik wat zwangerschapskilootjes kwijt zou raken, maar nu 2 jaar verder nog niet gelukt en moet ik maar eens wat goeds aanschaffen.

 • Daar kun je zeker iets leuks voor uitzoeken!
  Ik zou dan toch even echt gaan shoppen in de echte winkel. Na 3 jongens een maand of 9 per keer borstvoeding blijken de via internet bestelde bh’s meestal niet helemaal goed te passen, dus de tijd nemen om te passen en vergelijken is wel eens nodig. En dan ook echt wat vrouwelijks en leuk want mijn man heeft ook maanden tegen die niet altijd even charmante borstvoedingsbh’s mogen aankijken

 • elisabeth maria martina says:

  ik ga voor mooie bh’s die comfortabel zitten, met mijn pijnlijke knoken, zit alles altijd veel te strak en dan voel ik me niet op mijn gemak

 • Lindsey roosen says:

  Wauw! Leuke actie zeg!
  Ik zou graag een paar mooie nieuwe setjes kopen! Is er nog niet van gekomen sinds de komst van onze 3e jongen (schaam… hij is al 1!).
  Daar naast zou ik ook een leuke pyjama set willen hebben! Of een mooi badpak! Zo veel keus

 • Gave actie! Ik zou gaan voor een bikini . Na het verliezen van wat kilo’s heb ik nieuwe bh’s en ondergoed al aangeschaft alleen nog geen bikini, en dat is wel handig met een aantal vakantie’s in het vooruitschiet

 • Joyce Joshua says:

  Ik word altijd zo blij van die winkel vooral voor mijn kids slaag ik er goed. Vandaag nog een leuk jasje voor mijn kleine meid gekocht. En heb je de voedingstopjes ook ontdekt? Zelfs met mijn cup ( ik heb het omgekeerde… teveel borst en nu dus met borstvoeding past bijna niks) maar die zitten top en ik zie er niet opgeblazen uit vanaf de voorkant. Met dit shoptegoed ga ik mezelf en mijn kindjes in het nieuw steken. Voor iedereen een leuk truitje of een nieuwe broek. Dat gaat vast goed komen. leuk voor op het feestje van oma

 • Sparky britt says:

  Super Leuk dat je zo een moooe bon verloot . Aangezien ik altijd maar goedkope bh’s op de kop tik en eigenlijk geen eens weet of dat de juiste maat is …. zou ik dat dolgraag laten opmeten bij de Hunkemoller en wat moois uitzoeken .

  Bedankt voor de kans!

 • Een setje waar ik me heerlijk in voel. Sexy en verzorgd. Mooie lingerie is voor mij ook aandacht voor mezelf en waardering voor mijn lichaam. ❤️

 • Chantal Obbink says:

  Ik doe graag mee en zou er wat nieuwe setjes van kopen. Ik ben na een zwangerschap waarin ik alleen maar heb overgegeven nu lichter dan voor mn zwangerschap, mn lichaam is veranderd en nieuwe lingerie is er nog niet van gekomen! Wat zou het fantastisch zijn als ik wat nieuws kon halen

 • Joyce Joshua says:

  Door de borstvoeding die ik geef heb ik nu juist extra grote borsten en laat ik nou al grote hebben. Gelukkig slaag ik altijd bij ze! Helaas hebben ze niet heel veel borstvoedingsbh’s. Maar als ik geen borstvoeding meer geef dan ga ik weer helemaal los. Een mooi maar stevig setje.

 • Jaa super gaaf! Ik had 2 goede bhs maar laatst stak er bij 1 de beugel eruit 🙁 dus heb op dit moment maar 1 goede bh en kan zeker wel een nieuwe gebruiken hihi.

 • Dat zou zeker van pas komen! Aangezien ik nog maar 1 bh heb die niet stuk is (lees met de beugel in mijn boob prikt) wilde ik vandaag gaan shoppen voor een bh. Echter had ik geen tijd dus wilde ik online kijken. Ik heb mijn maten opgemeten en tot mijn grote teleurstelling bleek dat ik 2 cupmaten kleiner heb sinds mijn laatste zwangerschap! Het is al echt een slappe hap na 3 zwangerschappen maar deze maat heb ik voor het laatst gehad toen ik 13 was!
  Enigzins emotioneel moet ik toch gaan kijken naar een goede bh waardoor het nog ergens op lijkt…

 • Kimberley van Ravenswaaij says:

  Wat super fijn! Ik ben de lastste tijd heel blij met die waszakjes aangezien mijn bh’s zo ver zijn dat de beugels eruit vliegen. Meestal richting de zomer krijgen ze in de winkels prachtige witte setjes en dat zou ik super graag een keer willen, juist omdat het niet het eerste zou zijn wat ik van mijn eigen geld zou halen. (Liever functioneel dan echt mooi) en van wat over is zou ik nog een mooie zwarte bh kopen.

 • Wat een SUPER leuke actie dit. En ja, stiekem kan ook deze mama dat zó goed gebruiken.. Maar echt, ik heb dus nog steeds de bh’s aan van jaren geleden. En nu twee kinderen rijker en met al 17 maanden borstvoeding geven is mijn lichaam toch flink veranderd. Eigenlijk zit het allemaal niet meer lekker en goed maar zoals misschien vele moeders herkennen gaat al het geld steeds naar kleertjes voor de kindjes en vergeet ik gewoon steeds iets leuks, nieuws voor mezelf te kopen. Niet alleen ik maar ook manlief zou hier heel blij van worden! 😉

 • Wendy van Zetten says:

  Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag een gift card van hunkemuller willen winnen wie wil dat nou niet #Droomprijs ben veel afgevallen maar heb een grotere bh maat gekregen met dit mooie bedrag zou ik een paar nieuwe bh’s aan Schaffer plus nog wat shape wear dat zou echt geweldig zijn doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel laten stralen op mijn tijdlijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze giftcard zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het shoppen beginnen #Spannend fijn weekend

 • ilsiee prins says:

  super…. Meestal heb ik gewoon ondergoed aan ipv lingerie hahaha… Ik zal enorm graag een mooi nieuw sexy setje willen aanschaffen van dit shoptegoed.
  Leuke actie!!!
  Groetje Ilsiee

 • Hard gewerkt om weer ‘back in shape’ te komen en ik heb mezelf al mogen trakteren op een paar mooie sets van (jawel!) Hunkemuller, en een push up bleek toch wel mooi. Fijne winkel waar ze fijn de tijd nemen om je een goede maat aan te meten. Dit shoptegoed zou absoluut worden gespendeerd aan een mooie bikini, want wat ik nu heb ziet eigenlijk niet meer uit en is zwaar aan vervanging toe.

 • Corinne de Graaf says:

  Ik zou het aan een mooie bh. uitgeven en een nieuwe bikini.Hunkemuller is mijn favoriete winkel.Vorige keer weer goed advies gekregen over mijn bh maat.Was toch weer anders dan ik dacht.

 • Ik denk dat ik een goed zittende beha ga kopen.
  Want ik vind het altijd een groot probleem om een goede beha te vinden die goed ondersteund en fijn zit.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin en waag een kansje voor deze cadeaukaart.

 • Graag doe ik mee met deze winactie voor een cadeaukaart.
  Zou graag een goede beha kopen, omdat het altijd een groot probleen is om een goede en fijnzittende beha te vinden.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.

 • Jaaaaa, wat leuk!! Ik heb me net suf gekocht aan drie bh’s en slipjes bij Hunkemöller, zo blij mee! Er was ook nog een hele gave bikini, die ik maar niet uit mijn hoofd kan krijgen. Dit shoptegoed komt dus als geroepen!!

 • Liline Erdmann-van Steenbeek says:

  Gaaf! Onze 3e is inmiddels ruim 9mnd oud en van mijn voornemen om na zijn geboorte en borstvoedingsperiode mooie nieiwe lingerie aan te schaffen is nog niets terecht gekomen. Ik doe graag mee om dat alsnog te gaan doen!

 • Wat een super prijs zeg….ik zou een aantal nieuwe bh’s uitzoeken. Afgelopen zomer een operatie gehad, gelukkig is alles nu goed, maar nu moet ik echt andere bh’s gaan dragen. En een goed advies kan ik daar dan wel bij gebruiken

 • Wauw, dat je de wilskracht hebt om die mooie bon weg te geven! 😀
  Ook ik ben dol op Hunkemöller! Momenteel aas ik al een poosje op wat items uit de sportcollectie van Doutzen. Die zien er stijlvol en comfortabel uit. En ik weet niet zo goed waarom, maar een nieuwe outfit zorgt toch weer voor wat extra motivatie om lekker te (blijven) sporten!
  Ik heb geen facebook en maak heel graag kans 🙂

 • Alyt van der Heide says:

  Wauw Hunkemoller. Ja ben ook groot fan. We hebben 1 lingeriewinkel in de stad en dat is Hunkemoller. Ze geven goed advies en de keuze is reuze. 2 weken terug een bikini gekocht. En wat een leuke kleurtjes allemaal. Kom er regelmatig. Even kijken, sneupen.
  Met dit shoptegoed zou ik voor een setje en/of een spothbeha gaan.

 • Een bikini van hunkemoller. eindelijk op de goede weg met gezond eten en sporten en met het bikini-seizoen in aantocht, wil ik een mooie nette bikini dit jaar!

 • Een gewone BH. Na 3 zwangerschappen in 2 jaar en nu 2 mooie kindjes bij me en eentje in mijn hart, heb ik geen id meer welke maat ik heb…, maar echt GEEN ID! Dus ik laat me graag eens een mooie set aanmeten.

 • Lynn Mahieu says:

  Ik vind hunkenmoller ook een fijne winkel. Mocht ik winnen zou ik graag een tweede goede borstvoedingsbh kopen. Dan hoef ik niet meer te knoeien met het snel wassen van m’n huidige en kan ik rustig afwisselen! 😀

 • Ik zou graag eens mijn maten willen laten opmeten en een paar goede beha’s willen kopen als ik het shoptegoed win.
  Naar het schijnt draagt het overgrote deel van de vrouwen de verkeerde maat beha, daar hoor ik vast bij aangezien ik nog nooit mijn maten door een professional heb laten opmeten.
  Goed ondergoed kan veel doen voor je figuur én je zelfvertrouwen, ik kan van beide wel een extra steuntje gebruiken 😉

 • Op de valreep doe ik graag nog even mee! Ik ga eigenlijk altijd naar Hunkemöller. Het is alweer een poosje geleden, en ben echt toe aan een paar nieuwe setjes!

 • Een mooie nieuwe en goed passende lingerie set. En ook een slipdress, echt mijn favoriet om in te slapen! Mijn huidige heb ik alweer een jaar of 3 en is inmiddels kapot aan het gaan dus een nieuwe is heel erg welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.