Als ik naar foto’s van mezelf kijk van een paar jaar geleden, herken ik mijn lichaam niet meer terug. De zwangerschappen en het baren en voeden van kinderen heeft zeker wel haar impact gehad op vorm. Mijn heupen zijn wat breder geworden (echte werpheupen), aan de voorkant heb ik een “schattig” buikje dat maar niet weg wil en van mijn borsten is helemaal niets meer over. Nou ja, nu natuurlijk wel want we zitten nog vol in de borstvoedingsperiode, dus ik heb een prima buste. Helaas weet ik ook dat daar niets meer van over blijft zodra ik stop met de borstvoeding. Maar elk nadeel heeft natuurlijk ook zijn voordeel.

Het betekent dat ik weer kan shoppen! Ik heb namelijk geen enkel benul in welke maat bh ik zal passen, dus heb ik mezelf beloofd dat ik weer veel nieuwe setjes mag aanschaffen. Dit keer pak ik het wel echt goed aan en ga ik niet gokken wat mijn cup- en omvangmaat is. Ik wil goed zittende bh’s, die het laatste stukje borsten wat overblijft na drie kinderen, er goed laat uitkomen. Een beetje hulp is dan wel handig, dus ga ik naar Hunkemöller. Ik kom eigenlijk alleen maar daar als het om ondergoed gaat, omdat ze een flinke collectie katoenen slipjes hebben die er wel nog vrouwelijk en sexy uitzien. Ik vind die polyester dingen maar niets. Voor mijn bh’s en zwemkleding ga ik ook graag naar de Hunkemöller. Het is altijd fijn als ze weer even je maten opmeten zodat je zeker weet dat alles goed zal passen. Wat ook altijd wel handig is, is dat je zelf een setje kan samenstellen. Als je bijvoorbeeld een enorm achterwerk hebt en bijna geen voorgevel, kan je wel gewoon slagen. En niet onbelangrijk is, is dat ze een klantenkaart hebben. Sparen voor shoptegoed, love it!

Hunkemöller is net zo fan van mij als ik van hen. Ik heb namelijk een flink shoptegoed van ze ontvangen en ik heb besloten dit weg te geven aan één van mijn lezers. Wil jij kans maken op de cadeaukaarten met een waarde van totaal € 75? Laat dan in een reactie weten wat je voornemens bent om aan te schaffen mocht je het tegoed winnen. Meedoen kan tot en met 17 maart en de winnaar maak ik bekend op facebook. Uiteraard zijn mijn winactievoorwaarden ook nu weer van toepassing. Deze kan je hier vinden.