Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“De grootste lol met de nieuwste rage Thinking Putty”

Mijn kinderen hebben de zomer van hun leven gehad. Naast het vele zwemmen, ijsjes eten en weet ik welke zomerse activiteit nog meer, mochten ze eindeloos kleien van mij. Wat dat betreft ben ik een beetje een ontaarde moeder, want stiekem heb ik gewoon een hekel aan het spul. De kinderen zijn er echter dol op en hebben er eindeloos plezier van, dus soms accepteer ik het gewoon. Ook al trap ik nog dagenlang in kleine verdwaalde stukjes klei, die dan aan mijn sokken blijven kleven. Net zoals ik overal uitgedroogde door de kinderen gemaakte creaties terug vind. Als ze het even niet door hebben, deponeer ik ze vervolgens wel in de prullenbak.

Buiten kleien, wat een top idee

Maar om weer even terug te komen op de zomer. Ik had dus het geniale idee om de kinderen lekker buiten te laten kleien. Slurpten ze gelijk wat vitamine D op en ik had geen gekleurde kruimeltjes in huis. De meiden vonden het een geweldig idee en vermaakten zich uitstekend met hun kleispulletjes aan de tuintafel. De enige regel dat gold, was dat alle kruimeltjes van de grond opgeraapt moesten worden. Dat was blijkbaar geen enkel probleem (je zou denken dat het in de woonkamer dan ook zou moeten kunnen, maar helaas) en de tuin zag na hun spelerij er altijd kleivrij uit. En ze liepen het ook niet eens naar binnen! Maar ja, de regenachtige dagen komen er weer aan en worden de buiten klei dagen schaarser. Natuurlijk ga ik mijn kinderen niet hun speelplezier ontzeggen, dus moest ik op zoek naar iets om de klei mee te vervangen.

Thinking Putty

Er is iets heel nieuws verkrijgbaar en het heet thinking putty. De meiden vinden het fantastisch. Het is in hun ogen namelijk klei, slijm, stressbal en squishie ineen. Een ware droom van elk kind dus. Ik was erg benieuwd wat ze ermee zouden gaan doen en hoe lang het leuk zou blijven. Laten we het maar zo zeggen, het moest en zou mee naar bed worden genomen. Onze driejarige had de blauwe variant geclaimd en maakt er nu voornamelijk pannenkoeken en slangen van. De kleuter was helemaal in haar nopjes met de bruine putty, want die had glittertjes erin. Zij was eindeloos kleine stukjes eraf aan het halen en weer er op aan het zetten, doosje dicht en doosje weer open. Ze noemde het haar toverslijm. Ik snap het enthousiasme volledig. Thinking putty kan ik erg waarderen.Het voelt niet raar aan en je kan er veel leuke dingen mee doen. Zeker gezien het aantal varianten van het spul dat er bestaat. Ik verheug me er nu al op samen met de meiden ze stuk voor stuk uit te proberen.

Winactie

Natuurlijk heb ik een doosje ongeopend gelaten zodat ik één van mijn lezers ermee kan verblijden. Lijkt het je wel wat om eindeloos in Thinking Putty te kneden? Laat dan een reactie achter dat je mee doet. De actie loopt tot en met 8 september.De winnaar maak ik bekend op Facebook.

Facebook Comments

«

»

10 COMMENTS
 • Kim

  2 jaar ago

  Dit lijkt me ideaal voor ons zoontje. Hij is ook dol op kleien, maar inderdaad alles ligt onder en uiteindelijk is de klei hard of bruin van alles door elkaar. Het grootste nadeel voor mij is echter de geur. Ivm hooikoorts reageer ik daar nogal heftig op. Alsof ik in een dennenbos of lavendelveld loop. Alle holtes schieten gelijk dicht als ik klei ruik. Al verschillende varianten geprobeerd, maar net als geurkaarsen een onmogelijke opgave. Ik hoop dan ook dat deze geen reactie geef en ik dus gewoon kan ademen terwijl ons zoontje genieten van het kleien.

 • Jessica

  2 jaar ago

  Graag. Jalou wil dat heel graag. Elke gelegenheid met geld in de rol, Is het ‘mag ik €4 dan kan ik puttie kopen.’.
  Ze heeft zelfs eens een geniale opmerking gemaakt.
  De papa zei, ‘weet je wat ik ga doen?’.
  Reactie van jalou ‘je liefste dochter eens €4 geven.’

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  hier word mijn kleindochter helemaal happy van

 • Manon

  2 jaar ago

  Mijn kids zouden hier heel blij mee zijn!

 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Dat klint echt super, geen rommel meer en toch lekker binnen selen, ik doe heel graag mee

 • Cobi

  2 jaar ago

  Dat is een leuke actie en ik weet zeker dat Mn mannetje daar blij van wordt ik doe graag mee!

 • sylvia

  2 jaar ago

  daar zou onze jongen heel blij mee zijn dus ik doe graag mee voor hem!

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Hier wordt mijn oudste kleindochter blij van, zij is gek op klei en slijm.
  Kneden is haar grote hobby.
  Krijg regelmatig een potje kneedslijm onder mijn neus, brrr.
  Graag doe ik mee.
  Ik heb geen facebook, maar volg op bloglovin.

 • Marian B

  2 jaar ago

  De rages blijven maar doorgaan. Ook deze zal hier in de smaak vallen, we kunnen ten slotte niet achterblijven 😉

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Twee zeer speciale nieuwe Crazy Aaron's Putty - MeerVanMir on september 1, 2018
 • Instagram
  • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
  • Me and minime
  • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
  • Mijn heerlijke bollie 😍
  • Even tussendoor wat uitwaaien
  • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
  • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
  • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  5 redenen waarom een kinderkamer op zolder een goed idee is

  Wanneer je een paar kinderen opvoedt, kan het best druk ...

  Sluiten