Eens in de zoveel tijd, moet je jezelf als persoon wat extra uitdagen door iets te doen wat buiten je comfortzone ligt. Dit was voor mij om voor het eerst twee nachten weg te zijn van de baby en dan ook nog eens met een groep vrouwen waarvan ik de helft nog niet heel goed kende. En deze vrouwen waren ook nog allemaal eens stuk voor stuk bloggers. Collega’s en concurrenten tegelijk dus. Tijdens dit weekend zouden we elkaar beter gaan leren kennen en tips and tricks uitwisselen wat betreft het bloggerschap. En waar kan je dit beter doen dan op locatie? Center Parcs verwelkomde ons dan ook dit te doen in het vakantiepark Heijderbos in Limburg.

Het park

Wow, wow, wow! Ik kende Center Parcs wel nog van vroeger en was nieuwsgierig of er sindsdien veel veranderd was. Ja dus! Het park van nu had bij mij als kind vast een hele diepe indruk achtergelaten. Het is ruim opgezet met heel veel groen. Het is heerlijk om er een rondje te wandelen, fietsen of, net zoals wij hebben gedaan, in een golfkarretje rond te rijden. Wat mij bijzonder leuk leek, en waar we helaas geen tijd voor hadden om te doen, waren de extra activiteiten die het park biedt. Zo had ik best mijn avontuurlijke ik willen ontdekken bij het doen van de High Adventure Experience, Tower Jump of Zip Wire. Ik wilde ook wel weten hoe snel de andere dames zouden zijn in het ontsnappen uit de escape room. En laat ik vooral het zwembad niet vergeten met haar wildwaterbanen. Ik “vrees” dus dat ik nog een keer terug moet naar Heijderbos.

Wist je trouwens dat Center Parcs bezig is met het opknappen van haar parken? Alle huisjes worden in een fris nieuw jasje gestoken, de faciliteiten worden uitgebreid en de parken worden gemoderniseerd (ook wel gedigitaliseerd). Daarnaast worden er extra luxe varianten van huisjes mogelijk gemaakt. Wij zaten het weekend bijvoorbeeld in een VIP cottage met bubbelbad, sauna en super moderne keuken. Maar dat is nog niet eens het meest luxe. Er komen bijvoorbeeld ook exclusieve cottages met nog meer luxe en comfort. En wist je ook dat er parken in het buitenland zijn? België,Frankrijk en Duitsland staan al op de kaart, dus als je een gevoel van thuis in het buitenland wil hebben, is een vakantiepark van Center Parcs een aanrader.

De dames

Met tien vrouwen een heel weekend op elkaar zijn is best lastig. Het was ook best pittig op zijn tijd. Wel hebben we veel van elkaar kunnen leren en ook handvatten mee gekregen voor onze blogs. Ik merkte wel een duidelijk verschil tussen mij en de meeste dames. Mijn blog is mijn hobby. Bij de anderen is het hun werk en dus ook hun inkomen. Dat brengt veel meer druk en onzekerheid met zich mee. Ik heb diep respect voor mijn blogvriendinnetjes hoe ze daar mee om (kunnen) gaan. Chapeau ladies!

Reviews

Een bloggersweekend zonder items om te testen is natuurlijk geen bloggersweekend. Zo mochten wij een tas vol heerlijke producten testen. En dit zat er in:

Natura Siberica Oblepikha Shower Gel Energizing Freshness € 4,99/400 ml.
Natura Siberica Siberian Ginseng Eye Cream-Gel € 9,99/30 ml.
Natura Siberica Taiga Daily Protection Hand Cream € 5,99/75 ml.
Treaclemoon Mini The Raspberry Kiss Hand & Body Lotion € 1,00/60 ml.
Treaclemoon Mini One Ginger Morning Bath & Shower Gel € 1,00/60 ml.
Lovea BIO Sun Spray SPF 15 € 15,99/125 ml.
Kneipp Body Crème €9,95/200 ml.
Mineral Care 3 IN 1 CLEANSING LOTION 200 ml.
Hannah Touch of Sil €49,90/30 ml

Mijn huidje is dus intens verwend het weekend. Net zoals mijn innerlijk. Ik verheug me nu al weer op het volgende weekend.