Veerle is inmiddels al ruim anderhalf jaar oud en heeft nog geen stap los gezet. Uit haar babygroep is zij de enige, die nog niet loopt. Ik lig er geen seconde wakker van en weet dat het allemaal vanzelf komt, maar stiekem moedig ik haar wel aan waar ik kan. Dit doe ik door heel erg enthousiast te reageren als ze uit zich zelf probeert te staan of wanneer ze aan twee handjes zich voortbeweegt. Ik merk dat ze dan ook echt trots op zich zelf is. Verder dan dat is het nooit gekomen. Nou ja, een paar maanden geleden heeft ze op het kinderdagverblijf een mooie start gedaan achter de loopwagen, maar dat was slechts eenmalig,

Van de loopwagen thuis wilde ze eigenlijk ook niets weten. Ze vond het leuk ervoor te zitten en er mee te spelen, maar er bewust achter staan en stappen verzetten deed ze niet. Als ik haar erachter plaatste werd ze boos en ging ze op de grond zitten. Mevrouw was daar niet van gediend en weigerde vervolgens het ding helemaal. Een loopwagen waas duidelijk een no go voor onze eigenwijze dreumes.

De 3-in-1 Activity Walker

Maar je hebt loopwagens en je hebt loopwagen. Little Tikes was er van overtuigd dat de 3-in-1 Activity Walkeruit hun Light ’n Go-serie wel een succes zou zijn voor Veerle.  Eerst zien dan geloven, dus ontvingen we hun product niet snel daarna.

https://meervanmir.eu/review-succes-little-tikes-3-in-1-activity-walker-loopwagen-aanrader

De 3-in-1 Activity Walker is een drie in één product, namelijk een loopwagen, een staande activiteitentafel en een activiteitencentrum om aan te zitten. Het laatste creëer je door de poten in te klappen. Ik dacht dat dat was om het makkelijk te kunnen vervoeren of op te bergen en was daar al eigenlijk enthousiast over. Maar het is dus om een tafel er van te maken. Voordat ik het in elkaar gezet had, hadden Sanne en Veerle al het activiteitenpaneel ontdekt. De dames hadden de grootste lol  met de lichtjes die de bol in het midden kon aannemen. Om de beurt drukten ze op de knopjes om te ontdekken welk geluid er uit zou komen en welke kleur de bol aan nam. De witte met draaiende lichtjes was duidelijk de favoriet. (Tijdens het lopen met de wagen worden deze lichtjes op de grond geprojecteerd en dit zou stimulerend werken.)

Het was een succes

Hoewel het natuurlijk erg leuk is, dat ze zo blij zijn met een lichtgevend activiteitencentrum, was het toch echt de bedoeling dat Veerle er mee zou gaan lopen. Twee keer heb ik het geprobeerd en liet ze zich gelijk vallen. Vandaag besloot ik het maar te laten voor wat het was en haar spelend met de  3-in-1 Activity Walker op de foto te zetten en net toen ik de camera weg wilde stoppen, stond ze op, ging ze er achter de loopwagen staan en liep ze er mee weg. Vervolgens heeft ze de hele woonkamer al stappend verkend. Het gaf haar zoveel zelfvertrouwen dat een uurtje later ze zowaar de eerste meters heeft gelopen met maar één handje vast!

Wat ons betreft is de 3-in-1 Activity Walker dus een groot succes en een echte aanrader voor alle beginnende lopertjes! Maar eigenlijk kan je mijn enthousiasme alleen begrijpen als je het zelf hebt ervaren.