Baby’s Keepsake Ornament, een wel hele bijzondere kerstbal

Over een week is het gewoon alweer Kerst! De tijd is echt voorbij gevlogen. Ik kan me altijd zo verheugen op de naderende feestdagen. Oké, het is ontzettend druk en veel geregel, maar het is ook tijd om door te brengen met het gezin. Wij staan dan meestal ook even stil bij de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Voor 2017 was natuurlijk het hoogtepunt de geboorte van Noor. Ze is pas net twee maanden en toch voelt het al alsof ze er altijd al bij is geweest. Zij gaat over een week haar eerste Kerst meemaken, maar ze zal het zich nooit herinneren. Er is natuurlijk heel veel dat gebeurd in haar eerste jaren waar ze zelf nooit besef van zal hebben. Hoe leuk is het dan om het als ouder bij te houden in een Baby’s Keepsake Ornament en later aan haar te kunnen geven?

Baby’s Keepsake Ornament is een bijzondere kerstbal

Zo dacht Milestone er ook over. Je kent ze wellicht van de mijlpaalkaarten. Met deze kaarten kan je elke bijzonder gebeurtenis uit het leven van je baby vastleggen, zoals bijvoorbeeld “eerste keer doorgeslapen” of “eerste hapje”. Speciaal voor Kerst heeft Milestone een soortgelijke kerstbal gecreëerd, de Baby’s Keepsake Ornament. Het is een prachtige glazen bal versierd met goud en zilver, die je in de boom kan hangen. Maar het is meer dan alleen een kerstbal. Er worden name;ijk ook twaalf stukjes papier en gouden stickertjes meegeleverd. Het idee van Milestone is dat je twaalf jaar lang een herinnering opschrijft en in de bal bewaart. Ik zie nog meer mogelijkheden:

 • je laat elk jaar een herinnering achter (zoals bedacht door Milestone)
 • je laat elk jaar een wens dan wel boodschap achter voor je kind
 • je laat twaalf wensen / boodschappen in één keer achter
 • je vraagt twaalf dierbare mensen om een wens of boodschap achter te laten
 • je laat elk jaar opnieuw weten hoeveel je van je kind houdt

Kortom, er zijn genoeg manieren om van de Baby’s Keepsake Ornament een bijzondere Kerstbal te maken.

https://meervanmir.eu/babys-keepsake-ornament-kerstbal-herinneringen-bewaren/

9 thoughts on “Baby’s Keepsake Ornament, een wel hele bijzondere kerstbal

 • Wat een leuk idee … Ik zou elk jaar iets opschrijven over het afgelopen jaar. Na 12 jaar is dit een mooie herinnering!
  Elke maand iets opschrijven en aan het eind van het jaar hangt de bal met herinneringen van dat jaar aan de boom … ook leuk, maar ik denk dat ik het vergeet om elke maand iets te schrijven.

 • Mijn vriendin is voor het eerst oma geworden van een jongetje .
  Ik denk dat zij wel blij zou zijn met deze originele Kerstbal.
  Kan ze daar een herinnering of wensen in doen voor haar kleinzoon tijdens zijn eerste Kerst.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.

 • Ik zou iedere kerst opnieuw een wens opschrijven voor het jaar dat voor de deur staat. Op kerst het jaar erna zou ik die wens vertellen aan mn kleintje… en er een nieuwe insteken. Het lijkt me zo een bijzonder momentje, elk jaar opnieuw. En na 12 jaar, als ie “groot” is, krijgt hij de kerstwensbal. Prachtig, toch? Zou ideaal geschenkje zijn, voor ons kerstekindje (uitgerekend 25/12!). Een sterretje in de koude winternacht ✨

 • Zelf heb ik drie kids, ik zou de twaalf stukjes papier gebruiken om elk jaar een boodschap aan mijn kinderen te geven. Een herinnering, een wens, een tekeningetje of een uitspraak. 12 jaar lijkt lang, maar is voorbij voor je het weet. Mijn moeder is op jonge leeftijd overleden en heb zelf niet veel herinneringen. Hoe mooi is het dan als 12 jaar kerst in een bal is gestopt en ze later met zijn drieën de papiertjes door kunnen lezen met de kerstdagen.

 • Wow wat leuk! Voor ons zoontje wordt het zijn eerste kerst! Dus een herinnering er elk jaar indoen is superleuk!
  Leuk om je zaterdag in het echt ontmoet te hebben met Noor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.