Dinosaurussen hebben een enorme onweerstaanbare aantrekkingskracht op mijn kinderen. Mijn bonuskind van negen jaar was al groot fan, maar mijn twee kleine mannetjes van twee en drie jaar hebben dit ook. Misschien iets met dezelfde genen? Op de opvang spelen ze al graag met de dino’s die daar aanwezig zijn. Hoe leuk is het dan dat wij thuis ook eindelijk onze eigen dino’s hebben? En niet zomaar Dino’s! Gewoon SmartMax My First – Dinosaurs!

De gaafste dino’s aller tijden

SmartMax heeft enorm gave dinosauriërs gemaakt, waar op meerdere manieren mee gespeeld kan worden. Hartstikke leuk dus voor verschillende leeftijden. In de doos vind je vijf dino’s in de kleuren, groen, geel, blauw, oranje en rood. Elke kleur is een totaal andere dino. Er zijn vier grote dino’s die uit twee onderdelen bestaan, die met elkaar verbonden zijn met een magneet. Daarnaast is er één oranje dino die ook een magneet heeft, maar deze is weer een halve maan. Hierdoor kan de dino neergezet worden, maar ook wiebelen als een wipwap. 

Magneten blijven altijd leuk

Het aantrekken en afstoten van de magneten is al een spel op zich. Je kan het namelijk niet alleen gebruiken bij het opbouwen van de dino’s, maar je kan de magneten ook aan elkaar doen. Het zorgt voor enorm veel pret, want zo kan je de voor- en achterkanten van de SmartMax My First – Dinosaurs ook bij elkaar uitwisselen. Zo heeft de T-rex dan ineens een onderlijf van een bladeter. Hoe leuk is dat!!! De grote zachte onderdelen van de dino’s klikken eenvoudig op de magneten. 

Geschikt voor kleine kinderen

SmartMax My First – Dinosaurs is uitermate geschikt voor de jongere kindjes! De grote elementen zijn namelijk van dusdanig formaat, dat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze erin kunnen stikken. Zelfs de kleinste dino en magneet zijn groot genoeg om niet door te slikken. Het fijne van dit speelgoed vind ik vooral ook dat er geen batterijen aan te pas komen. Super veilig dus voor zelfs de allerkleinsten. Maar geef nou toe, dat is aan SmartMax ook wel toevertrouwd. Altijd leuk, enigszins educatief en ook een klein beetje sensorisch, speelgoed voor de aller kleinsten. De SmartMax My First – Dinosaurs is zeker een geslaagd cadeau om te geven!

Meer informatie over dit product