De stoere (loop)auto Cozy Coupe van Little Tikes

‘Mam,’ vroeg mijn dochter, ‘eerlijk zeggen of je hem wilt hebben. Dan nemen we de doos mee op papa’s verjaardag, als iedereen er is.’ Iedereen houdt bij mij in: 10 volwassenen, 9 kleinkinderen waarvan de vijfjarige de oudste is, en 2 bonuskleinkids. Dit keer zouden we met 20 man zijn en ik wilde zijn verjaardag absoluut laten doorgaan, ook al zat ik aan het einde van de bestralingen en voelde ik me niet echt fit. Ik zei dus volmondig ja, ik wilde hem best voor haar testen:  de Little Tikes Cozy Coupe. Wij hebben de ruimte en voldoende twee- en driejarigen om het ding optimaal te proberen. 

Het in elkaar zetten was een uitdaging

Na de lunch pakten we samen de doos uit. De gebruiksaanwijzing was simpel en duidelijk, met voldoende voorbeeldtekeningen om te begrijpen in welke fase van de opbouw we zaten. Ik probeerde haar zoveel mogelijk mee te helpen, maar ja, als oma van de jarige job word je de hele tijd afgeleid, of door een kleinkind dat vraagt om voorgelezen te worden of naar de wc moet of opeens MEGA dorst heeft, of een vuilnisbak die plotseling dichtgeslibd blijkt te zijn met luiers. 

Er vormde zich een rij rondom de Cozy Coupe

Uiteindelijk stond de wagen kant en klaar te pronken op het gras. Het was hilarisch om te zien, hoe een zwerm kleinkids als bijen op een pot honing erop afvloog. ‘Wat is dat…?’ ‘Mag ik…?’ Ze stonden letterlijk in de rij, om in volle bewondering de loopauto te kunnen bekijken. Hij werd zelfs voorzichtig geaaid! Toen begon het festijn. Wie mocht als eerste? Dat kan ik me eerlijk gezegd niet eens meer herinneren, want na de proefrit brak er een ware strijd tussen de twee- en driejarigen los, wie er NU aan de beurt was. We hebben het probleem uiteindelijk opgelost door een soort denkbeeldige wekker in te stellen: iedereen gelijke kansen! Daar ging het grut gelukkig mee akkoord. Ze hadden ook bedacht dat als je beurt voorbij was, je de autobestuurder ook net zo goed kon DUWEN, dan ging de tijd sneller voorbij. Dubbele lol. De hele middag hebben ze met de Little Tikes gespeeld. Op een gegeven moment zagen we zelfs de vierjarige in de loopauto op de tegels rond racen, met in haar kielzog de driejarige kleinzoon met een plastic trekwagentje met blauwe olifantgieter erin. 

https://meervanmir.eu/de-stoere-loopauto-cozy-coupe-van-little-tikes

Kortom: een geslaagde test. Zandvoort in mini formaat. 
Geschreven door oma Bobje

Lees ook: rc docer racer van little tikes

Productinformatie

De Cozy Coupe heeft twee fases als het om beweging gaat. Fase 1: de ouders duwen het kindje met het duwhandvat in het dak, de voetjes van het kind bevinden zich op de verwijderbare bodemplaat. Fase 2: de klassieke ‘lopende’ voortbeweging met de voeten op de grond zodat je kleintje alleen op avontuur uit kan! Verder heeft het de volgende eigenschappen:

 • Verwijderbare bodem 
 • De bodem (wanneer geïnstalleerd) beschermen de voetjes
 • Door de bodem te verwijderen wordt het een loopauto
 • Met handvat aan de achterkant zodat ouders kunnen duwen en controle kunnen behouden
 • Het deurtje opent
 • Bewegend contactslot met klik-geluid
 • Echte toeter
 • Zitje met een hoge rugleuning
 • Bekerhouders achteraan
 • Benzinedop die opent en sluit
 • Robuuste, duurzame banden, de voorste wieltjes roteren 360º
 • Voor binnen en buiten gebruik
 • De Cozy Coupe is hier te koop

Lees ook: De Little Tikes 3-in-1 activity walker

26 thoughts on “De stoere (loop)auto Cozy Coupe van Little Tikes

 • Kan me voorstellen dat de kindjes hiervoor in de rij stonden. Ik doe graag mee voor mijn 2 kleine neefjes. Mooie naam voor een auto vind ik Black velvet, zo heette onze eerste (en getunede) auto, jaaaaren geleden.

 • Cindy Framke says:

  Ik noem de mijne smurf omdat mijn autootje blauw is haha. Wat een superleuke auto. Ik doe graag mee voor mijn kleine meisje. Mag ze hem straks zelf een naam geven 😉

 • Marij brand says:

  Dinkey toy heet ons kleine groene autootje….en af een toe noemen we em ‘gebakje’ omdat t zo klein is en een knal groene kleur heeft hahaha

 • Onze vroegere auto heette ook Elmo, een knalrode was het. Onze huidige auto noemen we Jootje, het is een Peugot.

  Deze is wel super cool, ziet er stevig uit! Zouden ze hier alle 3 veel plezier mee hebben.

 • Flinkie! In de hoop dat hij dan flink wat kilometers mee zou gaan Dat viel even tegen want onze eerste auto was binnen een jaar kapot, waren vergeten dat ding een beurt te geven en reden er veel te veel mee, dus zonder beurt heeft hij het niet gered. Oeps hahaha..

  Maar ik beloof je dat we heeeeel goed voor deze auto zullen zorgen mochten we hem winnen. Anders hebben we 3 verdrietige kindjes. Dus de druk is hoog op goede verzorging! Hahaha…

  Nu maar heeeeel hard duimen want het zou wel echt te gek zijn!!

 • Ons eerste autootje in 1966 was een kleine Renault 4, die we vuurrood hadden laten spuiten, omdat we dat een mooie kleur vonden. Hij viel in ieder geval goed op.
  We noemden hem altijd ‘Panne’.
  We hebben er wat pech mee gehad. Onderweg was mijn man hem altijd aan het repareren. Hij had, als we gingen toeren altijd een gereedschapskist en een overall mee.
  Heel graag doe ik mee voor deze stoere loopauto en volg op Bloglovin.

 • Karen de Jong says:

  Wat een leuke actie!! Geweldig deze prijs! Onze kleine Lucas is al helemaal gek van auto’s en loopt graag de parkeerplaatsen achter ons huis af om te zien wat er allemaal staat! Hij noemt ze dan ook: ‘Toettoo’s’. Zo onwijs schattig hoe hij dat zegt met zijn lieve stemmetje! We duimen voor deze droomprijs voor hem!

 • Dat is een mooie en stoere prijs! Hier kan ik mijn peuter reuze blij mee maken, en ‘grote’ broer is dan stiekem erg jaloers 😉 Ik heb mijn auto’s die ik heb gehad nooit een naam gegeven en als het zou moeten dan zou ik hem Quinn noemen.

 • Betti Scheringa says:

  Als aan mijn dochters ligt zijn alle auto’s max verstappers hahaha
  Zelf zou ik de raceauto of de Kitt echt supernamenvinden vooral als die dan ook nog terug zou praten

 • Claudia Diependaal says:

  Een naam voor een auto hihi! Ik zal mijn kleinkinderen niet vertellen hoe ik aan de naam Christine kom . Maar ik ben Steven King gek. Als ik hen zelf zal laten kiezen zal het Mcquin haha. Ik duim!

 • Linneke kesteloot says:

  Mijn beste vriendin haar zoontje zou zijn eerste wagentje Zoeff heten!
  Zijn logische verklaring : Dan kan ik net als Zoeff door de woonkamer Zoeffen !
  Zoeff is onze kater die soms kamer in, kamer uit rent…

 • Mijn zoon (nu bijna 12) wilde op het kinderdagverblijf liefst de hele dag in dit gave autootje. Nu heb ik pas een nichtje gekregen. Ik gun haar dit toffe wagentje. En wat is nou een leukere naam voor dit wagentje dan Roodie (denk aan road en rood).
  Mijn autootje noem ik Crossie. Niet omdat ik er heel hard mee rijd, maar omdat hij lekker snel reageert

 • Jaaa oh ik doe heel graag mee voor mijn zoontje. Die is hier weg van en speelt hier wel eens mee bij anderen en op de peuterspeelzaal. Hij zal waarschijnlijk de naam Oto krijgen of Race oto. Niet heel speciaal, maar vanuit de ogen van mijn kleine man gezien zeker wel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.