TOP
leeftijd 0 tot 2 jaar

“Een kennismaking met het Franse speelgoedmerk Ebulobo”

Net als je denkt dat er niets meer te verzinnen valt als het om knuffeldieren gaat, ontdek je weer een compleet nieuw merk dat zich onderscheidt van de rest op een positieve manier. Dit gebeurde mij onlangs toen ik voor het eerst hoorde over Ebulobo. Dit merk, afkomstig uit Frankrijk, was mij alles behalve bekend. Toen ik mij er in ging verdiepen begreep ik de charme er wel van. Het is namelijk meer dan alleen meer speelgoed. Er zit namelijk ook een verhaal verbonden aan elk karakter.

Louloup

Zo is er een wolf genaamd Louloup en deze is een beetje gek (T’es fou LOULOUP !!!) Louloup is namelijk onverzadigbaar en eet alles op waaronder een telefoon. Het is gebaseerd op het sprookje Roodkapje, alleen is deze wolf natuurlijk niet gemeen. Gewoon een beetje gek. In dit thema zijn er verschillende soorten producten verkrijgbaar, waaronder onder andere een activiteitenknuffel, knuffeldoekjes en een speelkleed. Je kan het in de wolf versie krijgen of als roodkapje. Voor Noor had ik de slofjes in de wolfvariant gekregen. Deze intens schattige slofjes zijn heerlijk zacht, sluiten goed aan de voet en hebben een anti-slip voetzool. Maar wat ik zelf ook zo leuk vind, is dat er knisperoortjes op zitten. Het maakt het net nog wat schattiger en al helemaal als Noor er dan mee gaat spelen. Ze staan ook wel snoezig toch?

Huguette

Uit een andere reeks van Ebulobo komt Huguette de Geit. Deze activiteiten knuffel is weer net wat anders en daardoor op haar eigen manier een ware ontdekkingstocht voor een baby. Zo kan het jasje van Huguette open en dicht gemaakt worden met klittenband, heeft ze altijd een spiegeltje bij zich aan haar linkerhand en aan haar rechterarm draagt ze een tasje waar een piepballetje in zit wat er uit kan, maar niet los kan raken. Verder is haar outfit van verschillende materialen gemaakt en voelen haar armen en benen anders aan dan haar hoofdje. Maar het allerbelangrijkste is toch wel, dat ze heerlijk is om mee te knuffelen. Het is wat mij betreft dus ook meer een knuffelpop en dan met wat extraatjes.

https://meervanmir.eu/review-ebulobo-louloup-huguette-frans-speelgoedmerk

De artikelen van Ebulobo zijn onder andere hier te koop.

«

»

10 COMMENTS
 • Anna

  2 jaar ago

  Jaaaaaa ik doe graag mee..!

  Facebook: An Na

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Wat schattig die wolfslofjes, daar doe ik graag aan mee.
  Het kleinzoontje van mijn vriendin zou ze vast heel leuk staan.
  Voor hem doe ik graag mee.
  Ik heb geen Facebook, maar volg bloglovin.

 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Ik doe heel graag mee. Deze week te horen gekregen dat ik oma mag worden. Niets leuker dan dat!

 • Sharon de Ridder

  2 jaar ago

  Wat een schattige slofjes <3 Ik doe graag mee!

 • Tamara

  2 jaar ago

  Wat een lieve slofjes, echt heel schattig. Ik doe graag zonder facebook mee voor ons tweede kindje.

 • Chantal Obbink

  2 jaar ago

  Erg schattig, ik doe graag mee voor mijn dochter

 • Iris

  2 jaar ago

  Superschattig,ik doe graag mee

 • Lynn Mahieu

  2 jaar ago

  Hoe lief! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje! 😀

 • Marian B

  2 jaar ago

  Wat zijn ze schattig! Ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje, zal haar voetjes lekker warm houden!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De Hippy Skippy, toepasselijk voor deze Sinterklaas bloghop - MeerVanMir on februari 3, 2018
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Gastblog Veerle: lang leve de griep epidemie

  Ik snap werkelijk niet waarom iedereen zo aan het klagen ...

  Close