Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Een kennismaking met het Franse speelgoedmerk Ebulobo”

Net als je denkt dat er niets meer te verzinnen valt als het om knuffeldieren gaat, ontdek je weer een compleet nieuw merk dat zich onderscheidt van de rest op een positieve manier. Dit gebeurde mij onlangs toen ik voor het eerst hoorde over Ebulobo. Dit merk, afkomstig uit Frankrijk, was mij alles behalve bekend. Toen ik mij er in ging verdiepen begreep ik de charme er wel van. Het is namelijk meer dan alleen meer speelgoed. Er zit namelijk ook een verhaal verbonden aan elk karakter.

Louloup
Zo is er een wolf genaamd Louloup en deze is een beetje gek (T’es fou LOULOUP !!!) Louloup is namelijk onverzadigbaar en eet alles op waaronder een telefoon. Het is gebaseerd op het sprookje Roodkapje, alleen is deze wolf natuurlijk niet gemeen. Gewoon een beetje gek. In dit thema zijn er verschillende soorten producten verkrijgbaar, waaronder onder andere een activiteitenknuffel, knuffeldoekjes en een speelkleed. Je kan het in de wolf versie krijgen of als roodkapje. Voor Noor had ik de slofjes in de wolfvariant gekregen. Deze intens schattige slofjes zijn heerlijk zacht, sluiten goed aan de voet en hebben een anti-slip voetzool. Maar wat ik zelf ook zo leuk vind, is dat er knisperoortjes op zitten. Het maakt het net nog wat schattiger en al helemaal als Noor er dan mee gaat spelen. Ze staan ook wel snoezig toch?

Huguette
Uit een andere reeks van Ebulobo komt Huguette de Geit. Deze activiteiten knuffel is weer net wat anders en daardoor op haar eigen manier een ware ontdekkingstocht voor een baby. Zo kan het jasje van Huguette open en dicht gemaakt worden met klittenband, heeft ze altijd een spiegeltje bij zich aan haar linkerhand en aan haar rechterarm draagt ze een tasje waar een piepballetje in zit wat er uit kan, maar niet los kan raken. Verder is haar outfit van verschillende materialen gemaakt en voelen haar armen en benen anders aan dan haar hoofdje. Maar het allerbelangrijkste is toch wel, dat ze heerlijk is om mee te knuffelen. Het is wat mij betreft dus ook meer een knuffelpop en dan met wat extraatjes.

Winactie
Ebulobo was zo attent om een extra setje wolfslofjes mee te sturen voor één van mijn lezers. Wil je kans maken op dit setje? Laat dan een reactie achter. Je kan meedoen tot en met 10 februari. De winnaar maak ik bekend op de gebruikelijke wijze. Uiteraard zijn mijn winactievoorwaarden van toepassing. Deze kan je hier vinden.

De artikelen van Ebulobo zijn onder andere hier te koop.

 

Facebook Comments

«

»

9 COMMENTS
 • Anna

  2 jaar ago

  Jaaaaaa ik doe graag mee..!

  Facebook: An Na

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Wat schattig die wolfslofjes, daar doe ik graag aan mee.
  Het kleinzoontje van mijn vriendin zou ze vast heel leuk staan.
  Voor hem doe ik graag mee.
  Ik heb geen Facebook, maar volg bloglovin.

 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Ik doe heel graag mee. Deze week te horen gekregen dat ik oma mag worden. Niets leuker dan dat!

 • Sharon de Ridder

  2 jaar ago

  Wat een schattige slofjes <3 Ik doe graag mee!

 • Tamara

  2 jaar ago

  Wat een lieve slofjes, echt heel schattig. Ik doe graag zonder facebook mee voor ons tweede kindje.

 • Chantal Obbink

  2 jaar ago

  Erg schattig, ik doe graag mee voor mijn dochter

 • Iris

  2 jaar ago

  Superschattig,ik doe graag mee

 • Lynn Mahieu

  2 jaar ago

  Hoe lief! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje! 😀

 • Marian B

  2 jaar ago

  Wat zijn ze schattig! Ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje, zal haar voetjes lekker warm houden!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Een goed excuus om weer te winkelen

Ik ben helemaal in mijn nopjes, want zojuist hebben we ...

Sluiten