Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Een prachtig sieraad met een speciale betekenis”

Er zijn mannen die hun vrouw een sieraad geven nadat ze door een helse bevalling zijn gegaan en een kind op de wereld hebben gezet voor diezelfde man. Mijn vader heeft geloof ik ook meegedaan aan deze traditie, maar bij gebrek aan inspiratie mijn moeder een droger gegeven toen ze beviel van haar vierde kind. Toen onze oudste geboren werd en ik weer ging werken, had manlief voor mij een digitaal fotolijstje gekocht en er vervolgens allemaal foto’s van onze kleine spruit op gezet. Ik vond het echt heel lief en romantisch van hem. Bij de tweede was zijn inspiratie al op. Het heeft waarschijnlijk ook niet geholpen, dat ik het fotolijstje meegenomen had van mijn werk om er foto’s extra op te zetten, maar dat het sindsdien in de kast ligt.

Mijn nieuwe ketting van Kaya Sieraden
Met de komst van onze derde dochter had ik besloten gewoon iets voor mezelf te doen. Iets om bij de ellende van vorig jaar stil te staan, maar vooral ook om verder te kijken en naar het nieuwe wondertje dat in mij groeit. Ik wilde iets dat symbool kon staan voor het hele gezin.  Dus toen ik bij Kaya Sieraden iets voor mezelf mocht uitzoeken was dat ook hetgeen waar ik naar op zoek was. Ondanks de ruime keus, was mijn beslissing al heel snel genomen. Ik had namelijk een prachtige ketting gevonden wat exact symboliseerde wat ik in gedachten had. Drie hartjes aan een hangertje, net zoals de drie hartjes die mijn leven hebben verrijkt en net zoals de drie hartjes die vorig jaar geen enkele kans hebben gehad. Maar wel met de nadruk op mijn drie dochters! De hartjes verschillen in grootte en zijn vlak waardoor je er iets in kan laten graveren, zoals de eerste letters van de namen van je kinderen. Voor ons was dat een beetje lastig, aangezien de naam van onze derde telg nog niet bekend is (ook niet voor ons), dus heb ik gevraagd om hartjes in de hartjes te laten graveren.  Met het resultaat ben ik zo blij, dat ik het achter misschien ook niet eens anders had gewild.

Winactie
Van Kaya Sieraden mag ik één van mijn lezers blij maken met een shoptegoed van €45. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een berichtje achter te laten, dat je graag mee doet. Vergeet niet het bericht ook een like te geven. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 27 mei 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

 

Facebook Comments

«

»

10 COMMENTS
 • Linda Raaijmakers

  2 jaar ago

  Ik doe heel graag mee om eens lekker te shoppen

 • Iris Steenbekkers

  2 jaar ago

  Wat een mooie hanger ! Ik zelf wil ook zoiets om de namen van mijn schatten op te zetten . Heb nog getwijfeld om het met een tattoo te doen maar durf mijn mans naam niet erop te laten zitten . Mijn dochter blijft altijd mijn dochter maar blijft mijn man ook voor altijd mijn man . Ik hoop het natuurlijk van harte .
  Ik doe graag mee met de aktie .

 • Mèlanie

  2 jaar ago

  Wat een super leuke actie, ik doe mee en zou dan voor een moeder zoon armbandje gaan

 • Anna

  2 jaar ago

  Ik doe heeeeeeeeel graag mee..!
  Facebook: An Na

 • Duane van Thillo

  2 jaar ago

  Als trotse papa gun ik het mijn vrouw met warm hart voor onze 3 kinderen!
  Geliked ✅ en openbaar gedeeld

 • Wilmaaa

  2 jaar ago

  Mega leuk! Ik zou heel graag een mooi sieraad met beide namen van mijn kindjes hebben. Ik heb er nu eentje met alleen de naam van mijn oudste dochtertje 😉 fingers crossed

 • Linda Smeets

  2 jaar ago

  Wat bijzonder en speciaal! Ik doe graag mee.

 • Marian B

  2 jaar ago

  Mooi geworden! Op mijn verlanglijstje staat nog een ketting met hanger met daarop de namen van mijn beide kinderen. Heb al een een paar mooie opties gezien!

 • Alyt van der Heide

  2 jaar ago

  Doe heel graag mee.voor een sierraad met de namen van mijn dochters erin!

 • John leidner

  2 jaar ago

  Een hele goedemorgen
  ik heb zojuist ook gereageerd op jou Facebook
  Ik ben vader van 3 kinderen een zoon van 24 een dochter van 22
  en nu heb ik een prachtige dochtertje van net 3 jr
  (Grote leeftijd verschil)
  En ik heb iets speciaals voor mijn lieve vrouwtje laten maken dat is een gouden ketting met een roze voetje en dan de naam van ons dochtertje Jill inlaten graveren en tot de dag van vandaag ze draagt het met liefde en plezier deze ketting.
  En wat ik zou doen met 45 euro shoptegoed dat weet ik niet er is zoveel mooie keuzen

  Groetjes en een fijne dag

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Mijn nieuwe vriendje 😍. Dankjewel @universal_nl en Tessa! 😘 #huisdiergeheimen2
 • Neef en nicht 😍
 • Mini Sanne 😍
 • Heerlijk kind van mij 😍
 • Als je papa je grootste held is 😍
 • In glitterjurk en helemaal jarig! (Nieuwsgierig naar wat ze zal trakteren? Check dan snel mijn blog)
 • Kijk dan! Mijn kleine meid was hier net geboren en nu is ze vandaag gewoon 6 geworden!!!
 • 😂😂😂 @vtechspeelgoed

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma: lezen met de kleinkinderen

Als Sanne en Veerle bij ons komen logeren, lees ik ...

Sluiten