Een vakantie zat er deze zomer niet in. Zelfs niet een paar dagen met opa en oma op de camping! En dat is toch altijd wel een tripje waar ze elk jaar weer naar uitkijken. Natuurlijk omdat opa en oma super leuk zijn, maar vooral ook omdat het zo bijzonder is om in een caravan te slapen. Dat heeft iets magisch voor mijn kinderen en ik snap dat wel. Maar ja, deze tijd van het jaar ga je niet zo snel meer kamperen. Of toch wel? Want je kan natuurlijk ook gewoon naar een indoor camping gaan. Ja, je leest het goed! Je kan in Amsterdam gewoon overnachten in een caravan zonder dat je last hebt van weerelementen. En het is ook nog acceptabel qua prijs! Ik heb het over indoor camping Outside Inn.

indoor camping Outside Inn

Slapen bij indoor camping Outside Inn

Als je een bijzondere ervaring of een unieke overnachting in Amsterdam zoekt, dan is Outside Inn echt een aanrader! Het is een kampeerterrein (in een hal) waar een aantal caravans en houten huisjes staan. Nog geen 8 minuten met de metro van het centrum vandaan!

De caravan

De caravans zijn door de eigenaar leeggehaald en omgetoverd tot prachtige slaapplekken. Er staan er een aantal verschillende van Pipo wagen tot luxe sleurhut. Van binnen zijn ze eveneens uniek, maar qua indeling identiek. Aan de ene kant van de caravan heb je een keurig tweepersoonsbed en aan de andere kant is er een zitje gebouwd. We hebben er een nachtje in doorgebracht en waren uitermate tevreden. Het matras ligt namelijk echt bijzonder verrassend goed. En de dekens zijn ook van top kwaliteit. Niet dat broeierige wat je vaak in hotels tegen komt. Kortom, de caravan is een heerlijke slaapplek.

Het strandhuisje

Ook in de hal vind je enkele strandhuisjes naast elkaar. Het zijn kleine houten huisjes, wederom geschikt voor twee personen. Alleen bevatten deze twee losse enkele matrassen. Als je dus romantisch wil lepelen wordt dat wat lastiger. Verder straalt het huisje wel een en al schattigheid uit. Vooral ook door de verschillende kleuren. Het geeft echt een beetje een strandgevoel.

indoor camping Outside Inn

Nog meer indoor camping luxe

Wat extra’s

Naast een prima plek om te slapen is indoor camping Outside Inn echt van alle gemakken voorzien. Elke slaapplek heeft een eigen kluisje, dus je kostbare items kan je veilig opbergen. Je kan ervoor kiezen om gezellig een drankje te doen in de stoeltjes (of hangmat) op je eigen terreintje of je maakt gebruik van de picknicktafels in het midden. Er staan er genoeg! Als je echt even wil chillen, dan kan je gebruik maken van de loungeroom in de kelder. Het deed mij wel een beetje denken aan een escape room, maar het is een prima plekje om even te ontspannen.

indoor camping Outside Inn

Het sanitair

Wat betreft de douches en wc’s verdient de eigenaar echt een dikke pluim. Het voelt ergens wel als een camping aan, omdat de douches naast elkaar staan en de toiletten ook. Maar het is allemaal zoveel luxer! Echt keurig afgewerkt met mooie uitstraling. En wat ook zeker belangrijk is: alles is schoon! En net wat specialer. Zelfs de zeep in de dispenser in de douche ruikt heerlijk en luxe. Dus wat dat betreft geen camping gevoel hoor! Net zoals dat je niet met je wcrol over het terrein heen hoeft. De toiletten zijn schoon en er is genoeg wc papier. Kortom, niets te klagen en een comfortabel gevoel.

indoor camping Outside Inn

Corona proof

Gezien de huidige tijden heb ik goed opgelet in hoeverre de indoor camping Outside Inn voldoet aan de eisen om als Corona Proof betiteld te mogen worden. Ik kan alleen maar volmondig JA zeggen! Er is genoeg sanitair, dus je deelt praktisch niet. De eigenaar loopt ook geregeld rond om de boel schoon te maken. Het luchtventilatie systeem is net zo nieuw als de camping, dus helemaal state of the art als het om Corona gaat. Verder is er in de hal dusdanig veel ruimte, dat je met gemak tien meter van elkaar vandaan kan blijven en het toch nog gezellig is. Als je dus graag een keer erop uit wil, uniek wil overnachten en niet onnodig risico wil lopen, dan is indoor camping Outside Inn the place to be!

Maak gelijk nog een reservering.

Ben jij trouwens een super heldhaftige outdoor winter kampeerder? Zorg er dan wel altijd voor dat je goede luchtbedden mee hebt. Het laatste wat je wil is op een koude ondergrond liggen. Brrrrr.