Voor de derde keer op rij zullen de meisjes en ik naar het meest bekende ijsspektakel van Nederland kijken: Disney On Ice! Uiteraard heb ik de dames al het nieuws verteld en sindsdien hoor ik bijna dagelijks hoe gaaf het vorig jaar was en dat Elsa en Anna er vast ook weer zullen zijn. Als je aan ijs denkt, kunnen de zusjes immers niet ontbreken. Maar ook andere bekenden zullen schitteren op hun schaatsen. Ben je er al klaar voor?

De show van dit jaar

Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen.

Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozenen beleef een spannend verhaal vol moed, magie en onvergetelijke figuren.

Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin

Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel.

Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beestals het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle

Hoe en waar?

Op 11 december starten de shows van Disney On Ice in Ahoy Rotterdam en deze worden vertoond tot en met 15 december. Dan verhuist de hele boel naar de Jaarbeurs in Utrecht waar je van 21 tot en met 29 december terecht kan. En dan heb ik nog een leuk bericht. Vorig jaar kreeg ik namelijk vaak te horen dat de kaartjes voor de show nog best wel prijzig zijn. Goed nieuws! De tickets zijn nu verkrijgbaar vanaf € 23,50! Dat maakt het een stuk meer toegankelijk, toch? Ik zou er dus snel bij zijn, want het zou me niets verbazen als het op korte termijn uitverkocht is. Je kan hier terecht voor alle shows, tijden en tickets. Mocht je gaan wens ik je alvast veel plezier!

Winactie

DOE MEE EN WIN! ⭐  Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice Magisch IJsfestival! ⭐ Doe mee en maak kans op 4 zilveren tickets voor vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht. Om kans te maken hoor ik graag van je naar wie je het meest uitkijkt om op het ijs te zien. Tag je een ander, dan krijg je ook nog eens een extra winkans. Meedoen kan tot en met de 13e.

Voorwaarden

De winactie eindigt op 13 oktober om 23.59 uur. Winnaars worden willekeurig geselecteerd uit alle inzendingen. De winnaar krijgt via Facebook een bericht. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn of verifieerbare toestemming van een ouder of wettelijk vertegenwoordiger hebben. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.  De contactgegevens van de winnaar worden alleen met derden gedeeld in verband met de prijsafhandeling.