emma kussen

Een goede nachtrust start met een goed kussen

Als ik één ding de aflopen tijd geleerd had, dan is het wel dat een goede nachtrust ontzettend belangrijk is voor lichaam én geest. Ik ben blij dat het tijdperk van de dagelijks gebroken nachten een beetje achter de rug lijkt te zijn. Begrijp me niet verkeerd, met vier kinderen is er bijna altijd wel eentje wakker in de nacht. Maar het is niet meer dagelijks en zeker niet meer meerdere keren per nacht. Dat brak ons wel een beetje op om eerlijk te zijn. Maar ook de kussens waar wij op sliepen. Ik merkte pas hoeveel invloed dat onze nachtrust heeft gehad tot we een tijdje op onze nieuwe Emma kussens geslapen hebben. Wat een verschil! We hebben twee verschillende in huis, want manlief en ik slapen niet hetzelfde. Hij is een zijslaper en ik lig op mijn buik. Welk kussen je wanneer moet hebben? Dat leg ik je graag uit.

Het Emma kussen voor de zijslaper

Manlief heeft al heel wat kussens geprobeerd, maar eigenlijk belandden ze allemaal in de kast. Hij is zeer kieskeurig als het om de slaapplek voor zijn hoofd gaat. Het mag niet te hard, maar ook niet te zacht zijn. Het moet voldoende steun geven aan zijn nek en hoofd. Het kussen moet goed ademend zijn en stevig aanvoelen. Aldus manlief. Het Emma kussen lijkt wel aan zijn verwachtingen te voldoen, want hij ligt er nog steeds op. Misschien zijn het de verschillende lagen, misschien is het de vulling an sich. Hoe dan ook, manlief is tevreden.

Het kussen is opgebouwd uit meerdere lagen van drukverlagende materialen met een goed aanpassingsvermogen, zodat je in elke slaaphouding lekker slaapt.

Het Microfiber kussen

Ik slaap op een andere kussen dan manlief. Mijn hoofd leg ik te rusten op een microvezel kussen. En ook ik slaap er heerlijk op! Als ik slaap dan, want dat is nog wel een dingetje. Het ligt in ieder geval niet aan mijn kussen. Ik slaap inmiddels al drie maanden (meestal op mijn rug of buik) op mijn Emma en ik merk dat ik minder last heb van mijn nek. Het is zelfs zo erg, dat als ik een nachtje ergens anders heb door gebracht en op een ander kussen heb gelegen, ik dat gelijk voel. Ik ga dus serieus voortaan mijn eigen kussen meenemen. Maar het allermooiste aan de microfiber vind ik nog altijd dat het volledig in de was mag! Dat vind ik toch zo’n heerlijk fris idee.

De speciale micro-elastische vezels laten dit kussen goed ventileren om je lekker warm te houden in de winter, terwijl het in de zomer lekker verkoelt en luchtig blijft.

Manlief heeft dus toch weer gelijk. Een goede nachtrust begint bij een goed kussen. En als je deze eenmaal gevonden hebt, zal geen ander meer echt fijn liggen. Je leest het al, wij zijn erg blij met onze kussens van Emma.

243 thoughts on “Een goede nachtrust start met een goed kussen

 • Heidie van der Steeg says:

  Ja, klinkt goed. Ik ben zelf een echte zijslaper dus ik ga voor dat kussen.
  Mijn huidige kussen is al half plat geworden en de vulling die ik er eerst uit had gehaald, kan ik nergens meer vinden (volgens mij heeft mijn man die weggegooid maar die weet natuurlijk van niets…)
  Dus ik zou dit Emma kussen graag uitproberen. Het ziet er zo op het eerst oog vrij vergelijkbaar uit met mijn huidige kussen en dat bevalt me wel dus ik denk dat dit ook goed bij mij past met die lagen van drukverlagende materialen.

   • Tamara Jongkees says:

    Het microfiber kussen lijkt mij fijn. Ik sleep nu meerdere keren per nacht mijn kussen mee naar de kamer van de jongste om hem te voeden. Ik hoop dat nu hij 16 maanden is snel wat meer gaat doorslapen. Misschien dat een goed kussen er voor zorgt dat ik weer sneller in slaap val.

 • Bianca van Broekhoven says:

  Heel graag zo’n kussen waar je man nu op slaapt. Ben een echte zijslaper maar kan geen goed kussen vinden. Ondertussen kan ik volgens mij een winkeltje beginnen met kussens die ik heb afgekeurd.

 • Wij hebben net het Emma matras gekocht nog nooit zo heerlijk geslapen.
  Twijfelde om kussen ook aan te schaffen maar als ik dit zo lees is dat ook een echte aanrader, hoe mooi zou het zijn om hem te winnen.
  Dus wij doen graag mee voor het kussen van je man.

  • Oh wat een super winactie. Ik doe mee voor de kussen voor de zijslaper. Sinds ik mijn stoma heb, heb ik niet zo fijn op mijn zij kunnen liggen. En ik was/ben een echt zijslaper. Fingers crossed

 • Okee, schokkend hoe herkenbaar dit is. Ik heb via mijn manueel therapeut een kussen gekocht, maar toch nog nekpijn.
  Ik start op mijn zij en eindig op mijn rug. Vermoedelijk is het zijslaapkussen dan de juiste om te kiezen voor mij?
  Sinds ik 18 jaar geleden op mezelf ging wonen heb ik al wel 9 kussens geprobeerd, zou dit hèm dan zijn?!

 • Nathalie Timmerman says:

  Ik doe graag mee… Ik rol van zij naar zijn en draai mijn kussen iedere keer… Na een aantal kussens geprobeerd te hebben niet de juiste gevonden. Zou fijn zijn eens uitgerust wakker te worden. Mocht ik winnen en hij bevalt bestel ik er gelijk ook 1 voor manlief die verdiend ook een goede nachtrust.

 • Gerdine Hoogmoed says:

  Ik slaap ook altijd op mijn zij, dus dat kussen zou ik graag uitproberen! Mijn huidige kussen is echt aan vervanging toe, maar een beter alternatief heb ik nog niet gevonden. Misschien is deze het!

  • “Emma” zou voor mij een topper zijn, ik slaap momenteel op 2 kussens en wordt wakker met nek- en schouderpijn…Vóór corona sliep ik regelmatig in een hotelbed en had ik nooit last van pijn, zou erg fijn zijn als ik thuis ook zonder klachten kan slapen…..

 • Ik slaap altijd op mijn buik en mijn huidige kussen is vreselijk blikkerig; het ligt voor geen meter! Ik doe daarom graag mee voor het microfiber kussen!

 • Wat een heerlijke actie! Ik heb ook al meerdere kussens uitgeprobeerd, van goedkoop tot duur, van onbekend tot bekend merk….. maar dus nog steeds zoekende. Is het microfiber kussen, dan de kussen die mij heerlijk gaat laten slapen.

 • elisabeth maria martina says:

  Het Microfiber kussen ideaal voor mijn zieke echtgenoot, die nu toch wel veel tijd in bed doorbrengt, verras hem maar met zo’n prachtig exemplaar

 • Het Emma kussen voor de zijslaper lijkt me heerlijk liggen en fijn steunend voor mijn nek!
  Als verpleegkundige werk ik onregelmatige diensten en goed slapen is een must op het zware werk vol te houden.
  Dus ik loot heel graag mee en duim alvast.

 • Roshanie Dianda says:

  Ik maak graag kans op dezelfde die je man heeft. Ik ben ook een zijslaper. Mijn eigen kussen is echt al mega oud en ik heb ook last van nekpijn. Heb al een paar verschillende geprobeerd ( van ikea) maar is t toch steeds niet. Ben heel benieuwd naar zo’n Emma kussen

 • Ik zou willen dat ik hieronder een foto kon maken van alle verschillende kussens die wij in huis hebben. Ik ben normaal een zijslaper. Aangezien ik nu wacht op een mri-scan voor mijn rug weet ik me op het moment helemaal niet hoe ik lekker in bed lig. Dus een fijn kussen zou al schelen. Ik ben normaal een zijslaper.

 • Heel graag de microfiber omdat deze in de was kan. Ideaal met een huisstofmijt allergie. Minder jeuk voor mij en mijn vriend slaapt beter omdat ie mij niet hoort krabben

 • Ik zou ook heel erg graag meedoen voor het kussen als je op je zij slaapt. Als alleenstaande moeder van drie kinderen komt het ook regelmatig voor dat ik eruit moet en aangezien ik alleen ben, ben ik altijd de sjaak hahaha. Het lijkt mij dan ook heerlijk om de momenten dat ik wel lig te slapen een lekker kussen te hebben zodat ik als ik wakker word in de ochtend uitgerust wakker word ipv met nekpijn en spieren die vastzitten. Ik ga heel hard duimen voor een kansje

 • Jacqueline van de Manakker says:

  Ik doe graag mee voor het Emma kussen, ben een heel slechte slaper en net als je man altijd weer op zoek naar het juiste kussen, maar meestal is het toch net niet. Heb gespaard voor een kussen van 169 euro, maar nu weer last van nek, dus doe heel graag mee

 • Sherida van de velden says:

  Graag het microfiber kussen , word nu altijd wakker met last van mijn schouders en nek. Denk niet de juiste ondersteuning. Zou deze heeel graag willen proberen

 • Oh wow super. Ik ben een zijslaper en okk al tienrall kussens geprobeerd maar nog niet gevonden. Hopelijk is deze het wel en word ik ook is wakker zonder pijn in m’n nek

 • Gelukkig heeft onze zoon weinig nachten dat hij wakker wordt. Ik zelf daarin tegen… Ik zou het Emma kussen wel graag proberen. Ik heb namelijk wel 6 houdingen per nacht .

 • M. van der Sluis says:

  Ik doe graag mee voor het microfiber kussen! Het klinkt heerlijk. Hier ook helemaal fan van Emma, zowel ik als m’n zoon liggen op het matras, maar het normale kussen was niets voor mij. Toentertijd was het microfiber kussen er nog niet en lijkt wel echt een uitkomst te zijn.

 • Hey kussen wasr jouw man op licht zou echt wat voor mij zijn. Ik begin vaak op mn zij en eindig vaak op mb rug met nekpijn. En die groeit vaak uit tot migraine. Ik heb serieus afgelopen weekend online nog gezocht naar een nieuw kussen. Deze zou echt heel welkom zijn!

 • Ja, kussens zijn hier ook een probleem. Het optimale kussen is nog niet gevonden. Ik zou heel graag het kussen wat jij ook gebruikt willen probeeren. Misschien zal ik dan ook niet meer zo moe zijn in de ochtend? Dat zou geweldig zijn…

 • Ik ben dus ook zo iemand die het liefst haar eigen kussen meeneemt. Ik slaap al veel te lang op hetzelfde kussen maar heb tot nu toe nog geen waardige vervanger gevonden en helaas wordt mijn huidige lieverd niet meer geproduceerd. Ik loot dus super graag mee voor het microfiber kussen.

 • Jolanda Pijnenburg says:

  Ik ben sinds dat ik in 2011 een whiplash opliep steeds op zoek naar een goed kussen iets wat me geen last in mijn nek geeft ik waag graag een kansje voor het microfiber kussen en hoopvol eindelijk weer een goede nachtrust

 • Henk Meinderts says:

  Als alleenstaande man van 63 had ik me voorgenomen om geen vrouw meer in huis te halen maar voor Emma maak ik graag een uitzondering en ze mag nog bij mij slapen ook

 • Wat een fijne ( hopelijk) rustgevende winactie! ik slaap het vaakst op mijn zij… en ook al zoveel kussens uitgeprobeerd.
  Ik dacht hem gevonden te hebben maar sinds een paar weken merk ik weer dat ik lig te draaien en dat het”bamboe” kussen het toch ook niet is voor mij.
  Dus ik waag heel graag een kansje mee!

 • Roxanne pieters says:

  Ik slaap altijd op mijn zij. Maar een goed kussen vind ik maar niet. Elke morgen last van mijn schouders en nek. Laatste tijd is de jongste elke nacht wakker dus uitgerust ben ik totaal niet meer. Met een goed kussen moet dat beter gaan lukken. Wil graag hetzelfde kussen als je man.

 • Ik doe l meer dan tien jaar met hetzelfde kussen dus vind dat ik voor mijn verjaardag binnenkort wel een nieuw exemplaar verdien. Ik ga graag voor een microvezel kussen net zoals er van jouw aangezien ik een buikslaper ben.

 • Deze winactie komt echt als geroepen! Wij hebben nog gebroken nachten vanwege ons te vroeg geboren zoontje, dus alles wat zorgt voor een betere nachtrust tussen de hazenslaapjes in, neem ik graag met beide handen aan! Ik ben een echte zijslaper, dus ik doe graag mee voor dat kussen!

 • Ik ben benieuwd naar het zijslapers kussen die je man heeft. De kids zijn hier wat ouder dus lijkt me heerlijk om weer goed te kunnen doorslapen nu de kans zich aanbied!

 • Wat een mooi gebaar om een kussen/kussens weg te geven en anderen ook een goede nachtrust te gunnen!
  Ik zou oprecht graag het Microfiber kussen willen proberen want je artikel heeft me echt aan het denken gezet. Ik ben al een slechte slaper, maar heb ook nog eens een heel oud en slecht kussen, maar ik doe er niets aan om dit te proberen te veranderen/verbeteren.
  Het winnen van dit kussen zou een goede start zijn om op te gaan naar een betere nachtrust.
  Bij deze mijn deelname: ik maak heel graag kans…

 • John Bottenheft says:

  Mijn vrouw en ik zijn beiden zijslapers en zouden het te gek vinden mochten wij deze kussens winnen. Emma kussens zijn van uitstekende kwaliteit en je word ‘s-morgens heerlijk uitgerust wakker. Nu maar heel hard duimen dat dit wellicht waarheid gaat worden.

 • Heeeeeeeel graag het microfiber kussen. Maak vaak korte nachten en wil die uren graag goed slapen. Het kussen lijkt me ideaal voor een buikslaper zoals ik.

 • Oh wat een fijne winactie!
  Ik word de laatste tijd wakker met pijn in mijn nek en hoofdpijn, dus het is echt weer tijd voor een nieuw kussen.. Maar ik vind dat, net als jouw man, heel erg lastig om een goed kussen te vinden.
  Ik zou heel erg graag het kussen voor een zijslaper proberen!

 • ik wil graag het microfiber kussen. Ben ook een buikslaper. Slaap dan zonder kussen,maar de laatste tijd krijg ik nekklachten. Hopelijk helpt dit kussen hier tegen!

 • Een goed kussen dat klinkt me als muziek in mijn oren. Elke ochtend word ik wakker met pijn in mijn nek en hoofdpijn en ik denk dat het door mijn huidige kussen komt. Ik wil dan ook ontzettend graag het Emma kussen voor zijslapers uitproberen en hoop dat het de verlichting brengt die ik zo hoop te krijgen om uitgerust wakker te worden en geen pijn meer te hebben. Duimen maar.

 • ik kan zo’n microfiber kussen bijzonder goed gebruiken, want sinds kort behoorlijke nekklachten door het vele zitten en thuiswerken… ik maak daarom heel graag kans!

 • Wat een geweldige winactie. De struggle om een goed kussen te vinden herken ik volkomen, ik neem mijn kussen standaard mee op vakantie uit voorzorg! Als echte koukleum lijkt dat microfibre kussen mij top om in de winter toch een warm koppie te houden tijdens het slapen. ik maak graag kans op deze!

 • Ik zou graag een Emma kussen voor mijn zoon willen winnen. Want hij heeft huisstofmijtallergie, dus superhandig dat het in de wasmachine kan. Volgens mij slaapt hij het meest op zijn rug.

 • Ik ben al zo lang op zoek naar een goed kussen, zelfs kussens geprobeerd van collega`s. Zou dit nu de juiste zijn. ik ben een zijslaper dus graag het EMMA kussen

 • Annemiek Stam says:

  Klinkt goed zo’n Emma kussen! Ik ben een zijslaper en maak graag kans op dat kussen. Ik ben onderhand aan mijn 4e kussen toe. Ik heb nu een nasa traagschuim, ik lig er lekker op, maar mijn nekpijn wordt helaas niet minder.

 • Jullie verhaal komt me erg bekend voor. Ik heb ook meerdere kussens gekocht en geprobeerd en belanden allemaal weer in de kast en grijp altijd weer mijn oude kussen (terwijl die gewoon echt aan vervanging toe is). Ik zou heel graag dus verder gaan met dit onderzoek en de Microfiber kussen uitproberen! Ik hoop dat ik hierbij mezelf ook kan meten aan jullie zodat ik ook weer heerlijk slaap en een fijn kussen heb!

 • Mijn partner en ik hebben allebei last van behoorlijk wat gezondheidsprobleempjes en voor ons beiden is een goede nachtrust heel erg belangrijk. Zou dat gaan lukken met dit microfiberkussen?

 • ‘Mag ik je kussen?’ Dat was een vraag die ik mijn vrouw geregeld stelde ’s avonds in bed. En meestal kreeg ik dan een hartstochtelijke kus, als antwoord. Sinds kort is dezelfde vraag van mijn kant een letterlijke. Want mijn huidige kussen is nu zo’n 10 jaar oud. Speciaal gekocht om mijn nek en schouders te ontzien destijds. Werkte prima – tot een paar weken geleden, maanden misschien wel. De rek is eruit, hij is ingezakt, slap en futloos. Sorry kussen, je beste tijd zit erop. Tijd voor een nieuwe. En dan veert mijn relatie ook weer op. Hoef ik niet om een ander kussen te vragen, maar gewoon om een kus. Beter, toch?

 • Kelly Callemeijn says:

  Ik doe graag mee voor het zijslaapkussen. Ik slaap meestal op mijn buik maar ik probeer op mijn zij te leren slapen. Doordat ik scoliose en reuma heb is een goede slaaphouding erg belangrijk. Al zeker 10 kussen getest en nog steeds de goede niet gevonden

 • “Emma” zou voor mij een topper zijn, ik slaap momenteel op 2 kussens en word wakker met nek- en schouderpijn…Vóór corona sliep ik regelmatig in een hotelbed en had ik nooit last van pijn, zou erg fijn zijn als ik thuis ook zonder klachten kan slapen…..

 • Miriam,

  Ik ding heel graag mee naar het “Emma kussen voor de zijslaper”. Ik heb al verschillende kussens geprobeerd maar eigenlijk nog niet het goede kussen voor mij gevonden waardoor ik veel ochtenden opsta met erge pijn in mijn nek. Ik ben een echte zijslaper.
  Zou dit Emma kussen voor mij DE oplossing zijn?

 • Bastiaan de Gans says:

  Het microvezel kussen lijkt mij heel ideaal voor mijn vrouw. Zij heeft al veel verschillende kussens geprobeerd in verband met nek- en hoofdpijnklachten. Helaas heeft tot nu toe nooit een kussen verlichting gebracht.
  Een microvezel kussen heeft zij nog niet gehad, maar het klinkt wel veelbelovend …..

 • Goed artikel ! Ik zou graag het kussen voor de zij-slaper willen proberen. Het is toch vaak een behoorlijke zoektocht om het juiste kussen te vinden. En ik ben het met je eens: het moet uitwasbaar zijn. Niks slaapt zo lekker als een fris- pasgewassen kussen !

 • Petra Hundepool says:

  Ik doe graag mee voor de microfiber als echte buikslaper. Hier nog steeds iedere nacht gebroken nachten dus alles wat de slaap verbeterd wil ik graag uitproberen.

 • Ik loot graag mee voor het zijslaper kussen. Ik lig nooit gemakkelijk en zit altijd in het kussen te stompen en te duwen! Wat een verademing zal dit zijn hier op te kunnen gaan liggen en slapen maar!

 • Ik sla op mijn zij, dus ik wil graag het kussen voor de zijslaper winnen. Ik slaap altijd wel goed, maar merk soms dat ik met een stijve nek wakker wordt. Op mijn werk werkt dat door en dat is niet fijn. Ik heb een kantoorbaan en zit bijna de hele dag achter de computer.

 • Prachtige kussens van goede kwaliteit
  En inderdaad een goed kussen doet goed slapen.
  Ik ga graag voor het kussen voor de zijslaper, want zo slaap ik.
  Volg bloglovin en loot graag mee.

 • Het Emma kussen voor de zijslaper graag! Ik heb al zolang hetzelfde kussen, er is bijna niets meer van over. Maar ik durf ook geen nieuw kussen te nemen, omdat ik bang ben dat ik dan niet meer (goed) kan slapen.

 • Wilma van 't Hof says:

  Het vinden van een goed kussen is nog niet zo eenvoudig.
  In de winkel lijkt het een heerlijk stevig kussen. Maar na een tijdje blijkt het weeeeeer eens een miskoop te zijn. Ben niet iemand die dan terug gaat met dat kussen. Heb er namelijk al een tijdje op gelegen, en vind het niet fris om te gaan ruilen.
  Af en tie lig ik op mijn rechterzij. Maar meestal slaap ik op mijn linkerzij. Op die zij lig ik ook als ik wakker word. Ik doe daarom meevoor het Emma kussen voor de zijslaper. Misschien is dit wel een perfect kussen voor mij.

 • Het Emma kussen zou zo fijn zijn! Ik slaap eigenlijk haast nooit maar mocht ik zoveel geluk hebben dan slaap ik misschien echt een keer1 GRAAG EN BLIJF GEZOND!

 • Angelique Gijsbertse says:

  Zou graag meedoen voor het Emma kussen. En hoop dat ik dan sneller mijn draai gevonden heb. Want dromenland laat de laatste tijd lang op zich wachtten.

 • Ik doe graag mee voor mijn manlief. Ook zo’n kieskeurig exemplaar en hij heeft hét kussen nog niet gevonden. Het Microfiber kussen klinkt ideaal voor hem.

 • Floor Verseveldt says:

  Heerlijk! ik maak graag kans op de microfiber kussen. ik ben een echte buikslaper en ik ben erg nieuwsgierig geworden na het lezen van je artikel.

 • Ik (buikslaper) droom van een nieuw kussen, maar de zoektocht naar het ideale exemplaar lijkt wel een nachtmerrie.
  Totdat ik deze winactie tegenkwam. Duidelijke info én zelfs kans om er 1 te winnen.
  Ik doe graag mee!

 • Heleen Haarsma says:

  Ik zou heel graag het Microfiber kussen willen winnen! Heb al zoveel kussens geprobeerd maar niks ligt echt perfect voor mij….Van collega’s al heel veel gehoord over het Microfiber kussen dus ben nu zelf ook wel erg benieuwd. Zou dit kussen mij eindelijk lekker doen slapen? 🙂

 • Wow, wat een fijne kussens. Momenteel ben ik mantelzorgster voor een heel lieve vriendin. Ze heeft altijd pijn en alleen het liggen zelf is voor haar al pijnlijk. Ik heb al verschillende kussens geprobeerd, om het wat draaglijker voor haar te maken. Een microfiber kussen hebben we nog niet kunnen proberen, maar ik denk dat het heel wat verlichting voor haar kan geven. Ik hoop dat het haar helpt en dat het kan bijdragen aan haar herstel. Wat zou dat super zijn.

 • Heel graag maak ik kans!
  Door mijnz iekte is goed slapen/liggen erg belangrijk en het schort er nog wel eens aan. Ik ben toe aan een nieuw kussen!
  Ik twijfel welke het beste zou zijn maar dat kunnen we misschien overleggen??
  Ik maak heel graag kans!

  Succes voor alle deelnemers

 • Maud Schipper says:

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee aan de winactie voor het emma kussen! Ik slaap altijd al op mijn zij. Mijn nachtrust zou z’n kussen wel kunnen waarderen denk ik!

 • Ik ben een typische ‘zij-slaper’,
  dus ik ben benieuwd naar het Emma kussen voor de zijslaper..
  Ik heb afgelopen jaar maar liefst 4 verschillende kussens geprobeerd, maar de ideale zat er nog niet tussen.

  Ik ben enorm benieuwd !

 • Als zijslaper lijkt me dit ook een fijn kussen. Mijn criteria zij nagenoeg dezelfde als die van jouw man. Bij mij in de kast liggen ook heel wat kussens die voor een weekje prima waren maar daarna echt niet meer fijn waren om op te slapen,( voor mij dan)….

 • Ik herken mij een beetje in jouw man. Ik heb ook heel wat kussens versleten en kan het ware kussen moeilijk vinden. Ik ben een zijslaper en hou niet van kussens die zo dik zijn dat er een knak in mijn nek zit. Nu val ik moeilijk in slaap omdat ik niet ontspannen lig. Ik word vaak ook stijf wakker. Ik lijk niet helemaal tot ontspanning te komen.
  Ik ga helemaal voor het Emma kussen want ik slaap eigenlijk altijd op mijn zij.
  Mijn vriend is iemand die op zijn rug slaapt dus daar is het microfiber kussen perfect voor.
  Ik zou hoer echt zo blij mee zijn. Ik kijk uit naar rustige nachten waarbij ik zonder wakker te worden lekker kan doorslapen en ontspannen en uitgerust wakker word. Lijkt mij heerlijk!!

 • Kitty Smulders says:

  Ik ben ook altijd op zoek naar een goed kussen en ik moet je zeggen ook ik heb er al heel wat geprobeerd. Ik ben een ongelooflijke woeler maar wel een zijslaper.
  Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat ik het Emma kussen voor zijslapers nu in gebruik heb, helaas is dit het dus ook niet voor mij. Het is te hard en net wat te hoog voor mij. Al moet ik wel zeggen dat het wel enorm helpt tegen de warmte van mijn opvliegers 😉 Het reguleert echt heel goed waardoor het koel blijft.
  Maar ik doe dan ook graag mee voor het Microfiber kussen, wie weet is dit wel mijn droomkussen!!

 • Ik doe graag mee voor het Emma Microfiber Kussen. Ik las op de Emma-website dat deze gemaakt is met extreem zachte PeachTouch technologie om het hele kussen een buitengewoon fluweel gevoel te geven. En dát ervaar ik natuurlijk héél graag zelf!

 • WOH zeg je hebt me nu wel zeer nieuwsgierig gemaakt met je enthousiaste verhaal over de EmmaMicrofiber kussen. Ik slaap altijd op mijn zij, vaak geprobeerd om op de buik of rug te slapen maar val toch altijd weer terug op de zijlighouding. Een goed kussen zou ik zeker super blij van worden, voor een goede lighouding en een perfecte ondersteuning, want het is wat je zegt een goede nachtrust is voor iedereen ontzettend fijn. Ik maak dan ook graag kans op de Emma kussen voor op de zijligging!!

 • ik ga voor zijslaper waarom (klink eentonig maar het is waar)
  heel veel last van mijn nek en schouderbladen en ik denk dat het aan een kussens ligt diverse kussens gekocht maar nog nooit een juiste gevonden dus misschien die van Emma wel

 • Ik zou heel graag het Emma kussen voor de zijslaper willen testen! Nu wordt ik nogal eens wakker met hoofdpijn omdat ik verkeerd heb gelegen. Ik denk inderdaad ook dat een goed kussen hierbij goed kan helpen. En als ik dan lees dat het Emma kussen de kritische testen van ‘manlief’ heeft doorstaan dan denk ik dat dit kussen wel eens de oplossing voor mij kan zijn.

 • Ik slaap altijd op mijn zij, en ben minstens een half uur voor ik in slaap val met mijn kussen aan het frommelen en schudden (tot grote irritatie van mijn man haha, oeps.)
  Het Emma kussen zou een uitkomst kunnen zijn, dat lijkt me voor ons beiden heel fijn! 😉

 • Wat een super cadeau zou dat zijn! Ik ding graag mee naar het microfiber kussen. Ik lig sinds half mei met Lyme klachten in bed en dat is niet echt bevorderlijk voor de fascia klachten (ook mede mogelijk gemaakt door mijn grote vriend Lyme) in mijn nek en schouders. Momenteel slaap ik op een zwaar versleten IKEA kussen dus een upgrade kan ik wel gebruiken 😉 Ik ga keihard duimen!

 • Ik doe graag mee aan de actie, want de vulling van mijn huidige kussen is echt niet meer wat het geweest is. Ik leg nu een kinderkussen er onder om toch goed te liggen.

 • Dat zou fijn zijn voor mijn man! Die zoekt ook al héél lang naar een goed kussen. Niet te hard, niet te zacht, moet in vorm blijven. Het Emma kussen zou een leuke verrassing voor hem zijn.

 • Ik zou het zijslaperskussen graag willen voor mijn man. Hij heeft al zo lang last van zijn rug en er is niets aan te doen. Hij slaapt slecht en heeft al van alles geprobeerd. Dit kussen nog niet. Als ik hem niet win zal ik het zeker gaan proberen te vinden voor hem.
  Liefs,
  Roxanne

 • Anita Diepeveen says:

  Wat zou je mij een groot plezier doen met het Emma kussen voor de zijslaper Ik heb nu een beetje een onmogelijk kussen, te dik en ik kan er maar niet aan wennen Zou ik daarom zo’n last van mijn nek hebben?

 • Ik doe graag mee voor het Microfiber kussen! Ik vind het ontzettend moeilijk om een fijn kussen te vinden. Ik slaap ook meestal op mijn buik of rug, dus hoop dat dit kussen dan mijn nieuwe beste vriend wordt!

 • Ik ga voor het microfiber kussen! Dat lijkt me heerlijk slapen. Ik had onlangs een nieuw kussen maar heb toch maar, het ook niet lekker liggende, oude afgekloven kussen gepakt. Die had ik nog niet weggegooid maar is wel aan vervanging toe. Ook die is nooit van hoge kwaliteit geweest. Een echt goed kussen zou wel fijn zijn.

 • Microfiber! Ik heb vorige week mijn donzen kussens in de wasmachine gegooid, maar zonder droger is dit niet zo’n heel slim idee…Het is NIET droog te krijgen en stinkt enorm. Dus prullenmand it is… Een nieuw kussen komt dus als geroepen (kwam in mn zoektocht naar eee nieuw kussen ook op deze site terecht :-)).

 • Mijn keuze gaat naar het Microfiber kussen een goede ondersteuning voor de nek geeft zeker een betere nachtrust ook omdat deze geheel in de wasmachine kan en dan is die weer lekker fris en met een heerlijk lichte lavendel geurtje al helemaal.

 • Naast mij ligt dé ideale kandidaat voor het Emma kussen voor de zijslaper. Geen nachtelijke worstelingen meer tussen mijn man en zijn kussen (tussenstand 0 – 365 voor het kussen) zou fantastisch zijn voor zijn nachtrust én de mijne!

 • Ik ben een echte zijslaper, mijn voorkeur gaat dan ook uit naar het Emma kussen. Ik merk dat mijn kussen nu zijn volume is verloren en ik steeds vaker niet meer lekker lig. Ben benieuwd hoe dat bij het Emma kussen zal zijn!

 • Het kussen voor de zijslaper lijkt mij wel wat. Wellicht lukt het dan weer om als een roosje te slapen en moet de prins (lees: mijn man) mij ’s ochtends wakker porren …. ;-D

 • Je review klinkt als een fijn kussen voor mensen met nekproblemen, waarvan ook ik er eentje ben. Ik ken de zoektocht naar een fijn kussen, niet makkelijk! Hopelijk is dit iets, ik probeer het weer een keertje 🙂

 • Ik doe heel graag mee voor het microfiber kussen voor mijn middelste zoon die superslecht slaapt. Hij gebruikt een verzwaarde deken, dat helpt al enigszins, maar nu nog een goede oplossing voor hoofd en nek.. Wij gaan heel hard duimen.

 • Dennis Heikoop says:

  Het zij kussen ! Ik lig altijd op mijn zij, mede omdat het moet, vanwege mijn Slaap Apnue mag ik niet op mijn rug of buik slapen. Lijkt me geweldig om op dit kussen in slaap te vallen!

 • Ik zou graag mee willen doen voor het Emma kussen. Dit zou een welkome toevoeging zijn voor ons Emma Matras. Zeker omdat ik altijd op mijn zij slaap, en eigenlijk nog nooit zonder nekpijn wakker ben geworden.

 • Sylvia van den Bogaard says:

  Emma! Oh wat klinkt dit als een heerlijke oplossing voor mijn rug en nek. Ik draai veel vanwege mn bekkeninstabiliteit en chronische slijmbeursontsteking in mn heup. En kan alleen op mn zij slapen . Ik word nu zooo vaak wakker met pijn in mn nek .. en daar krijg ik onwijze hoofdpijn van .. ik hoop dat Emma de reddende engel zal zijn !

 • Marianne Scholten says:

  Ik ben een pietlut wat kussen betreft. Heb een jaar of tien geleden een speciaal kussen aangeschaft, dat eigenlijk vervangen moet worden.
  Ik denk dat het kussen voor de zijslaper wel wat voor mij kan zijn. Ik ben erg benieuwd. En mocht het na enkele weken blijken dat het toch net zo lekker slaapt, dan mag mijn dochter hem hebben.

 • Riaat Bouwman says:

  Wat heb je dit leuk en duidelijk beschreven. Ik wou graag voor mijn man de kussen waarbij je ook op je buik kan slapen. Hij heeft al een nieuw matras gekocht omdat hij met pijn uit bed komt maar nog steeds niet pijn vrij. Ook had hij een kussen gekocht waar hij minder last zou moet krijgen van zijn nek. Helaas is de pijn er nog. Daarom doe ik graag mee.

 • Nachtrust is zo belangrijk, maar ook bij mij wil dat niet altijd even goed lukken. De afgelopen jaren zó veel kussens geprobeerd, met erg wisselend resultaat. Ik zou dan ook heel graag het kussen van Emma willen proberen. Als echte rug-slaper denk ik dat het Microfiber kussen daarbij het beste past!

  • Hoi! Ik ben zelf een buikslaper en heb daardoor ook vaak last van mijn nek. Ik ben sowieso een lastiger slaper en heb ook altijd dat het kussen heel veel verschil maakt in hoe ik slaap. Je verhaal maakt me zeker enthousiast om het kussen voor de buikslapers te proberen!!

 • Sandy van der Kolk says:

  Wat een gedoe is dat toch altijd, op zoek naar een goed kussen! Die van mij is zo’n 20 jaar oud dus ben ik al even op zoek naar een geschikt kussen. Deze van Emma klinkt wel heel goed, dus als het mag zou ik graag een lootje voor een zijslaper-kussen willen.

 • Ik ben zo te lezen net zo kritisch als je man, ben erg benieuwd of dit dan de oplossing voor mijn nek/schouder klachten is! Doe dus graag mee om het uit te proberen.

 • In mijn beleving bestaat de ideale kussen niet. Tenminste ik heb hem nog niet gevonden. Ik woel ook heel lang voordat ik eindelijk in slaap val. Maar als ik jou hoor is er hoop en doe ik dan ook graag mee. Ik lig graag op mijn zij en doe dan ook mee voor die kussen.

 • Interessant! Mijn vriend zou meer voor het fiber kussen gaan en ik voor de Emma zijslaper… Mocht ik er een winnen, mag jij kiezen wie er gewonnen heeft, mijn vriend of ik! Groetjes

 • Ik ben enorm enthousiast! Ik zou voor de microfiber gaan. Een goede nachtrust en een keer wakker worden zonder hoofdpijn lijkt mij heerlijk. En aangezien ik net mama ben geworden, zouden die paar uurtjes dat ik kan slapen wel goed mogen gebeuren!

 • Mijn man is net zo’n piepert als jou man
  Ah nee…de schat heeft een nekhernia.
  Ik waag dus graag een kansje voor hem.
  Ik ga voor het zijslaap kussen
  ( op zijn rug snurkt hij te hard )

 • Tsonge jonge, heel Nederland wil graag een nieuw kussen.
  Ook ik ga een gokje wagen en kies ,mocht ik winnen, het Emma kussen.
  Slaap nu op een kussen van Tempur, maar is bijna aan vervanging toe.
  Iedereen succes gewenst, ook in de zoektocht naar een nieuw kussen.

 • Johannes Henderikus says:

  Het Microfiber kussen. Ik slaap slecht,heb voor de tweede keer kanker,mijn lijf en mijn geest hebben complete rust nodig. Duim voor het fijne kussen

 • Ik zou heel graag mee willen doen aan de winactie!

  Al een hele tijd op zoek naar het perfecte kussen en als zijslaper lijkt het emma kussen mij erg fijn. Zo ben ik lekker fit tijdens mijn diensten in het ziekenhuis de komende weken 🙂

 • nicky v. Loon says:

  ik zou heel graag het Emma kussen willen proberen. Sinds mijn zwangeschap ben ik een zijslaper.
  Ik ben nu 5 maanden zwanger, maar kan op mijn huidige kussen niet zo lekker slapen. Een nieuw kussen zou dus heeeeeeeeeeeeeeeel wekom zijn.

 • Dit klinkt als muziek in mijn oren daar ik nog steeds niet het juiste kussen gevonden heb en iedere dag wakker word met pijn in mijn nek! De moeite waard om te proberen dus! Ik doe overigens graag mee voor het Emma kussen daar ik doorgaans een zijslaper ben.

 • Hi Miriam,

  Wat een heerlijkheid! Zoveel goede berichten over Emma gehoord. Maakt me enorm nieuwsgierig.
  Mijn nachtrust behoud ik graag, aangezien ik als regieverpleegkundige werk in het ziekenhuis. Mijn weken zijn pittig, omdat er veel patiënten zijn op het moment die nu hun ‘uitgestelde zorg’ inhalen. Aangezien ik daarnaast 8u lang werk met een mondkapje op, is het heel belangrijk dat ik me ’s ochtends uitgerust voel.

  Kortom, ik zou uit m’n stekkerdoos gaan van blijdschap mocht ik de gelukkige worden.
  Veel succes iedereen en stay safe.

  Liefs,

  Larissa

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.