Is het bij jou thuis ook al steeds meer in 5 december sfeer aan het komen? Bij ons lijkt het nu nog wel mee te vallen ten opzichte van voorgaande jaren. Maar voor deze mama is het wel al volledig aanwezig. Immers moet ik de voorbereidingen treffen. Ik vermoed dat het bij de kinderen zal aanwakkeren zodra het Sinterklaas journaal weer begint (8 november 2022). Ondertussen kunnen wij al een beetje in de stemming komen met het grote Sinterklaas kijk- en zoekboek.

Lees ook: video van Sint

Welkom in de vrolijke wereld van Sinterklaas en zijn Pieten!

Neem een kijkje in de sinterlijke opslagplaats waar de Inpakpieten het speelgoed verzamelen en in de keuken waar de Bakpieten druk aan het werk zijn. Ontdek hoe de boot van Sinterklaas er vanbinnen uitziet en juich mee met de vele kinderen die Sinterklaas bij zijn aankomst verwelkomen. Er is zoveel te zien en te ontdekken!

Midden in deze bonte drukte zijn een heleboel dingen verstopt. Lees de tekst voor en laat je kind zoeken, kijken en ontdekken!

Op elke pagina heeft een wel erg luie Piet zich verstopt. Hij slaapt het Sinterklaas zoekboek door! Kan jouw kind hem vinden?

Het Sinterklaas zoekboek

Het grote Sinterklaas kijk- en zoekboek

Natuurlijk weet je al dat wij zoekboeken erg leuk vinden. Het heeft iets gezelligs om samen te neuzen in de plaatjes en dan van alles te ontdekken terwijl je net dat ene figuurtje probeert te vinden. In het grote Sinterklaas kijk- en zoekboek zijn het vooral veel Pietjes die je zoeken moet en ook zal zien. Maar wat ik nou echt bijzonder vind aan het boek is dat het alle soorten Pietjes zijn. Elk kind kan zich herkennen aan de vriendjes van Sinterklaas. En uiteindelijk draait dit feest om de kinderen, toch? De uitbundig gekleurde plaatjes in dit Sinterklaas zoekboek helpen in ieder geval zeker bij het vrolijke gevoel. Ik krijg in ieder geval alweer een Sinterklaas gevoel ervan. Jij ook?

Meer informatie over dit boek