Video van Sint

De Video van Sint voor iedereen

Als je al langer op mijn website komt en deze trouw volgt, weet je dat ik elk jaar wel in november de Video van Sint gepromoot heb. Ik ben namelijk groot fan van dit kinderfeestje. Als kind keek ik maandenlang uit naar het 5 december festijn en als volwassene word ik er nog steeds enthousiast van. Het is bijzonder om het geloof van mijn kinderen in dit magische sprookje te zien. En voor mijn meisjes maakt het geen verschil hoe donker de Pieten zijn. Piet blijft gewoon Piet. Aan die hele discussie doe ik dus ook niet mee. Het is immers een kinderfeest!

Fan van de Video van Sint

Enfin, de Video van Sint dus. Volgens mij heb ik al drie jaar video boodschappen in de kast staan. De vierde is al onderweg! En dit keer ben ik er nog blijer mee dan anders. Dit jaar is er namelijk ook meer aandacht voor Noor. Nou ja, beter gezegd, de juiste aandacht. Voorheen liep ik namelijk tegen de beperkte mogelijkheden op. Als ik complimentjes wilde geven, was er vaak iets van een leeftijd of fase er in genoemd. Dat maakt voor het gemiddelde kind niet uit. Maar voor kinderen als Noor wel. Zij heeft het natuurlijk niet door, maar haar zussen keken soms vreemd op bij sommige uitspraken van de Sint. “Dat klopt niet hoor, mama” hoorde ik dan. Tja, ik weet het lieverd, maar deze leek mij het meest geschikt.

Nu echt voor iedereen

Dit jaar ben ik in de pen geklommen en heb ik de makers van de Video van Sint een e-mail gestuurd. Ik weet oprecht niet of ze het al op de planning hadden of al zelf zo ingesteld hadden, maar zo waar is het gewoon mogelijk gemaakt voor ‘andere’ kinderen ook een videoboodschap te maken. Op mijn e-mail werd ook vol begrip gereageerd. Dan merk je toch dat het soms gewoon loont om andere mensen even te attenderen op kinderen met beperkingen. Zij mogen er ook zijn! Sinterklaas heeft nu over het rondkruipen een boodschap achter gelaten. Volgende stap? De rolstoel in de video!!!

Video van Sint

Een uitgebreide video

Ook dit jaar zijn er weer veel keuzes te maken in de Video van Sint. De Sint gaat ook met zijn tijd mee, want enkele bekende vloggers zijn ook beschikbaar als heldkeuze. Net zoals voorgaande jaren kan je weer twee foto’s van je kind uploaden en is het aantal kinderen op de dvd uit te breiden tot en met 10 personen! Papa’s en mama’s kunnen dus ook gewoon mee doen. Ook kan je weer verhaaltjes en dansliedjes erbij bestellen. Kortom, voor de video alleen al is het leuk om in huis te hebben. Maar vooral voor de blijvende herinnering door de Video van Sint en de grote ogen van de kinderen als ze Sinterklaas hun naam zien zeggen op televisie. Dat is goud waard!

Video van Sint

Winactie

Ook dit jaar heb ik twee extra codes om weg te geven. Met deze code kan je het hele uitgebreide pakket, met alle opties dus, bestellen. Wil je kans maken? Laat mij dan weten wat je nog als extra zou willen zien in de Video van Sint? Zoals bijvoorbeeld de rolstoel. Als je niets weet is het uiteraard ook goed. Meedoen kan tot en met 7 november. Succes!

25 thoughts on “De Video van Sint voor iedereen

  • Wat een topper ben je dat je het hebt aangekaart! En heel fijn dat de sint nu wel de juiste dingen gaat zeggen haha. Hier groot fan van de video van de sint. Nu twee jaar op rij besteld. Onze oudste, Fenna was vorig jaar 4 en heeft met open mond geluisterd. Dit jaar zullen we sinterklaas met z’n 5en vieren, want onze lieve Ravi is erbij gekomen. Dus een leuk fotootje voorbij zien komen van onze kleine man lijkt me heel leuk. Dat gaan Fenna en Sepp ook heel leuk vinden, ze zijn dol op hun broertje. Ik heb zelf geen speciale wensen/toevoegingen. Ik vind zo’n video echt al een tof cadeau voor de kinderen en daarnaast krijgen ze wat lekkers en enkele kleine cadeautjes.

 • Wat fijn dat de video nu beter aansluit! Ik weet niet zo goed wat ik zelf nog meer zou wensen in de Video van Sint.. ik weet wel dat wij al jaren fan zijn en ik heel graag mee doe voor onze familie!

 • Liline Erdmann says:

  Wij zijn al jaren fan, dus we doen graag mee! Het zou zeker mooi zijn als bijv een rolstoel benoemd kan worden, en zo zijn er vast nog meer inclusiviteitsdingen. Voor ons speelt dit niet, wel had er van mij stilgestaan mogen worden bij het verlies van een dierbare (wel van toepassing hier), al snap ik dat dit niet direct makkelijk te doen is voor zoiets vrolijks en luchtigs. We kijken uit naar de video van dit jaar, hopelijk via deze winactie!

 • Wat leuk! Ik doe graag mee, omdat de jongste voor het laatste jaar gelooft.

  Wat ik mis bij video van de sint, is dat je zelf een tekst in kan typen. Deze zou dan bijvoorbeeld als plaatje of tekst in het boek bij het filmpje terug kunnen komen.

  Verder zijn de video’s super leuk!

 • Mijn jongens genieten zo van deze video.. Het maakt pakjesavond compleet! Vooral de persoonlijke berichtjes van sinterklaas, dan stralen hun snoetjes! (en die van ons als volwassenen) Hopelijk mogen we er dit jaar ook weer samen van genieten!

 • Bianca Semeijn says:

  Ik wist niet eens dat dit bestond wat zou ons zoontje van bijna 4 met ass dit geweldig vinden.hij vroeg mij vandaag nog of hij sinterklaas even mocht bellen

 • Kristel Gubbels says:

  Lijkt me geweldig de dvd van sint voor onze dochters Noor en Lotte en hun nichtjes Liz en isa. Wat gaaf dat je nu al 10 mensen kunt bespreken. Dan komen oma en opa ook aan bod.

  Ik zou graag willen veranderen dat je zelf iets mag schrijven over het kind/volwassenen. Er staan niet altijd passende beschrijvingen bij karakter/wat die goed kan of wat die nog moet leren.

  Wat goed dat jij hun hebt gemaild en reactie hebt gehad.

 • Vorig jaar heb ik voor het eerst de video van Sint besteld voor de kleinkinderen. Ik was er toen heel blij mee, zou niet weten of ik echt iets mis, maar hoe fijn zou het zijn dat er ruimte wordt gemaakt voor een extra stukje dat zelf ingevuld kan worden, iets persoonlijks, zodat er niet gekozen hoeft te worden wat er mist maar dat dit dus altijd toegevoegd kan worden.

 • Dit lijkt me zo ontzettend leuk…ons zoontje met verstandelijke beperking zit pas sinds vorig jaar echt in het hele Sint verhaal. Verlanglijstje maken, teken, schoen zetten……een boodschap van de Sint zou hij nu echt snappen. Super leuk, ik doe dus heel graag mee ❤

 • Elk jaar bestellen we een video van de Sint. Het hele jaar door wordt deze door de jongens bekeken. Vooral op weg naar onze zomervakantie in de auto. Onze jongste vindt de video van Klaas ook al helemaal te gek. Het zou helemaal te gek zijn om er dit jaar eentje te winnen.

 • Wat goed dat je gemaild hebt en dat ze er ook iets mee konden.
  Heb zelf geen bijzondere wensen. Heb het 3 of 4 jaar geleden een keer gekocht en dat was echt een succes. Nu is er een zusje bij van 2 jaar.
  Hoe leuk zou het zijn om mijn 3 meiden hiermee te verrassen.
  De oudste van 7 gelooft nog, dus dit zal vast het laatste magische jaar zijn van de Sint.

 • Ik herken je verhaal. Mijn oudste zoontje heeft ADHD/ASS en ook voor hem kon ik voorheen niet echt iets passends vinden… Ik loot graag mee, en hoop dat er tegenwoordig wel iets te kiezen is wat helemaal klopt bij allebei mijn mannetjes

 • Bij ons komen altijd Pieten met haast, dus geen tijd voor een praatje of filmpje… Het lijkt me wel leuk als dat dit jaar wel lukt, ik maak dus graag kans!
  Omdat we nog nooit een video van Sint hebben gehad, weet ik niet wat ik zou missen. Vanuit mijn werk zou ik stimuleren dat er over elk kind iets goeds wordt gebracht en niet gehamerd wordt op goed gedrag (sommige kinderen kunnen er weinig aan doen en zijn dan bang dat Sint hen niet lief vindt, hoe sneu…)

 • Wij hebben voor de oudsten 2x de video van sint besteld hun reacties waren geweldig.De uitbreidingen worden elk jaar steeds meer fantastisch is dat !Ik zou graag kans maken om onze 2 jongsten ook.de verassing te geven die hun 5 broers en zussen een aantal jaren geleden ook hebben gehad.En ben benieuwd of ze dan net zo verbaasd zijn als hun een aantal jaren gelegen.

 • Wat gaaf deze video, ik mis niet echt iets het ziet er fantastisch uit. Misschien een stukje voor kindjes met een allergie. Mijn zoontje heeft dat en als sint daar iets over zegt zou hij dat erg interessant vinden

 • Heel erg leuk zo’n video van Sint. Het maakt pakjesavond echt tot een feestje! Ik loot graag mee. Ik vind het jammer dat je alleen maar kan kiezen uit de wat zij geselecteerd hebben. Zelf een tekst, zoals de opvoedtip, hobby of wat dan ook toevoegen zou ik erg fijn vinden.

 • Wat een topper ben je dat je het hebt aangekaart! En heel fijn dat de sint nu wel de juiste dingen gaat zeggen haha. Hier groot fan van de video van de sint. Nu twee jaar op rij besteld. Onze oudste, Fenna was vorig jaar 4 en heeft met open mond geluisterd. Dit jaar zullen we sinterklaas met z’n 5en vieren, want onze lieve Ravi is erbij gekomen. Dus een leuk fotootje voorbij zien komen van onze kleine man lijkt me heel leuk. Dat gaan Fenna en Sepp ook heel leuk vinden, ze zijn dol op hun broertje. Ik heb zelf geen speciale wensen/toevoegingen. Ik vind zo’n video echt al een tof cadeau voor de kinderen en daarnaast krijgen ze wat lekkers en enkele kleine cadeautjes.

  (Ik zag net dat ik mijn vorige reactie als reactie onder iemand anders had geplaatst, foutje)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.