Als je al langer op mijn website komt en deze trouw volgt, weet je dat ik elk jaar wel in november de Video van Sint gepromoot heb. Ik ben namelijk groot fan van dit kinderfeestje. Als kind keek ik maandenlang uit naar het 5 december festijn en als volwassene word ik er nog steeds enthousiast van. Het is bijzonder om het geloof van mijn kinderen in dit magische sprookje te zien. En voor mijn meisjes maakt het geen verschil hoe donker de Pieten zijn. Piet blijft gewoon Piet. Aan die hele discussie doe ik dus ook niet mee. Het is immers een kinderfeest!

Fan van de Video van Sint

Enfin, de Video van Sint dus. Volgens mij heb ik al drie jaar video boodschappen in de kast staan. De vierde is al onderweg! En dit keer ben ik er nog blijer mee dan anders. Dit jaar is er namelijk ook meer aandacht voor Noor. Nou ja, beter gezegd, de juiste aandacht. Voorheen liep ik namelijk tegen de beperkte mogelijkheden op. Als ik complimentjes wilde geven, was er vaak iets van een leeftijd of fase er in genoemd. Dat maakt voor het gemiddelde kind niet uit. Maar voor kinderen als Noor wel. Zij heeft het natuurlijk niet door, maar haar zussen keken soms vreemd op bij sommige uitspraken van de Sint. “Dat klopt niet hoor, mama” hoorde ik dan. Tja, ik weet het lieverd, maar deze leek mij het meest geschikt.

Nu echt voor iedereen

Dit jaar ben ik in de pen geklommen en heb ik de makers van de Video van Sint een e-mail gestuurd. Ik weet oprecht niet of ze het al op de planning hadden of al zelf zo ingesteld hadden, maar zo waar is het gewoon mogelijk gemaakt voor ‘andere’ kinderen ook een videoboodschap te maken. Op mijn e-mail werd ook vol begrip gereageerd. Dan merk je toch dat het soms gewoon loont om andere mensen even te attenderen op kinderen met beperkingen. Zij mogen er ook zijn! Sinterklaas heeft nu over het rondkruipen een boodschap achter gelaten. Volgende stap? De rolstoel in de video!!!

Video van Sint

Een uitgebreide video

Ook dit jaar zijn er weer veel keuzes te maken in de Video van Sint. De Sint gaat ook met zijn tijd mee, want enkele bekende vloggers zijn ook beschikbaar als heldkeuze. Net zoals voorgaande jaren kan je weer twee foto’s van je kind uploaden en is het aantal kinderen op de dvd uit te breiden tot en met 10 personen! Papa’s en mama’s kunnen dus ook gewoon mee doen. Ook kan je weer verhaaltjes en dansliedjes erbij bestellen. Kortom, voor de video alleen al is het leuk om in huis te hebben. Maar vooral voor de blijvende herinnering door de Video van Sint en de grote ogen van de kinderen als ze Sinterklaas hun naam zien zeggen op televisie. Dat is goud waard!

Video van Sint

Winactie

Ook dit jaar heb ik twee extra codes om weg te geven. Met deze code kan je het hele uitgebreide pakket, met alle opties dus, bestellen. Wil je kans maken? Laat mij dan weten wat je nog als extra zou willen zien in de Video van Sint? Zoals bijvoorbeeld de rolstoel. Als je niets weet is het uiteraard ook goed. Meedoen kan tot en met 7 november. Succes!