Schrijf ik dit artikel vandaag nou gericht aan de man of toch voornamelijk de vrouw? Ik weet het even niet meer. Oorspronkelijk was het de bedoeling de man eens een keer in het zonnetje te zetten, maar naarmate ik meer onderzoek deed naar de site kwam ik achter steeds meer voordelen voor de vrouw. Ik zal dit wat nader uitleggen.

Shoppen is niet zijn ding

Mijn lieve man houdt niet van winkelen. Sterker nog, hij vindt het erger dan naar de tandarts gaan! Met hem shoppen is dus een zeldzame gebeurtenis. Die enkele keren dat ik hem er van overtuigd had, dat hij echt nieuwe kleding nodig had, zijn op één hand te tellen en beperkten zich tot één winkel waar dan gelijk voor een jaar ingeslagen werd. Waarom ik dan niet gewoon voor hem winkelen ging? Nou, manlief is niet normaal gebouwd en dat maakt het een stuk lastiger kleren te kopen voor hem. Hij heeft namelijk nogal lange armen ten opzichte van de rest van zijn lichaam. Op het oog merk je daar niets van hoor! Het betekent alleen dat de mouwen van de overhemden en truien die in de winkels liggen meestal te kort zijn. Bepaalde merken, zoals de kleding van PME-Legend of de collectie van State of art, houden daar wel genoeg rekening mee. Maar het gros van de winkels komt drastisch kleding voor de lange-armen-man tekort.

Online winkelen

Nu kan ik natuurlijk uitgebreid gaan shoppen met manlief, maar echt blij wordt hij daar niet van. Ik ook niet als ik hem steeds minder zie lachen en alles hoor afkeuren. Het is soms makkelijker om het gewoon zonder hem te doen. Wat dat betreft ben ik dan ook zeer blij dat we in deze tijd leven waar alles online mogelijk is. En er websites bestaan (zoals Berden-Fashion) waar je eigenlijk gewoon alles kan vinden wat een man nodig heeft. En waar hij in de winkel bijzonder kieskeurig is, draagt hij wel gewoon alles wat in online voor hem aanschaf. Met andere woorden: ik shop liever zonder hem!