Heksendoorn

Met Halloween griezelen in Heksendoorn

Afgelopen weekend ging ik met mijn gezin naar Avonturenpark Hellendoorn. En niet zomaar gewoon Hellendoorn, maar helemaal omgetoverd voor de komende Halloween: Heksendoorn. Zo iets spannends konden wij natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan!

Heksendoorn

Heerlijk griezelen in Heksendoorn

We hebben een top dag gehad. ’s Ochtends was het wel een beetje regenachtig, maar daar kon Hellendoorn natuurlijk niets aan doen 😉 en het paste wel bij het griezelige sfeertje. De kinderen hebben uiteraard gewoon genoten van de vele attracties waar het Avonturenpark al jaren om bekend is. Voor Heksendoorn waren ook een aantal speciale activiteiten, zoals bijvoorbeeld het Hi-ha-heksenpad voor kinderen tot een jaar of 8. Mijn meiden (van 9 en 12 jaar) vonden dat, zo stoer als ze zijn, een beetje kinderachtig natuurlijk. Maar ik kan me voorstellen dat het voor jongere kinderen erg leuk en misschien ook wel spannend is. In het theater zijn er speciale voorstellingen van Kareltje, Jasmijn en Odelia de heks. En er is een spookhuis, het zogeheten Horror-hotel. Daar moet je wel iets extra’s voor betalen, maar het is dan ook echt doodeng. Achteraf was het spookhuis misschien zelfs niet zo’n goed idee voor onze jongste van 9, want ze vond het een beetje te spannend… Maar voor kinderen die van heksen, zombies en andere enge figuren houden, is het echt een aanrader.

Helledoorn in Corona stijl

Voor de kleintjes is er een speciaal dreumespark met bijvoorbeeld een zwanenbootje, een treintje, een draaimolen en vliegtuigjes.   

Voor mijn dochters waren de twee achtbanen, Donderstenen en Rioolrat, de wildwaterbaan én de Discovery Club, een attractie met lasergamen, favoriet. Het was niet zo druk in het park in verband met de coronamaatregelen en daardoor konden we deze attracties meerdere keren bezoeken. In de wildwaterbaan konden we zelf een aantal keer gewoon blijven zitten, omdat er niemand stond te wachten. Ideaal!  Sowieso was het echt prima geregeld met de coronamaatregelen, duidelijk aangegeven welke richting je op moet lopen, voldoende afstand, meerdere plekken om je handen te wassen, erg prettig! Een geslaagde dag dus en zeker een aanrader om Heksendoorn in de komende weken te bezoeken. 

Heksendoorn

Heksendoorn voor Halloween

Bijna heel de maand oktober is Hellendoorn omgetoverd tot Heksendoorn. Misschien dus leuk om er in de herfstvakantie een bezoekje te brengen? Via de site kan je tickets bestellen en reserveren. Let goed op op welke dag je wil gaan, want op sommige dagen kan je tot tien uur ‘s-avonds griezelen in het park. Helemaal eng, omdat er vanaf zes uur griezels ook rondlopen in Heksendoorn. Als de buurt dus niets aan dit gruwelfestijn doet, is Heksendoorn een prima plek om alsnog met de kinderen op monsterjacht te gaan.

One thought on “Met Halloween griezelen in Heksendoorn

 • Ik op mijn leeftijd en tot de risicogroep behorend zou nu niet naar een park gaan, maar heel wat jaren geleden ben ik er met mijn dochter heen geweest.
  We zijn gebleven tot de eindtijd.
  Dan is het echt griezelen in het pikkedonker.
  Dan kom je in een donker straatje zo een enge man tegen met een bebloed mes in de hand.
  We zijn natuurlijk altijd met de engerds die we tegen kwamen op de foto gegaan.
  Dat zijn leuke griezel foto’s geworden.
  Zodra ik weer kan, ga ik er zeker weer naar toe.
  Het is niet zo ver bij ons vandaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.