Vorig jaar hebben we voor het eerst met de kinderen een rondje Halloween door de wijk gelopen. Ze vonden het fantastisch! Zo geweldig zelfs dat ze vervolgens een heel jaar lang het er al over hebben. Ik weet niet wat er meer aantrekkelijk voor ze was: de hoeveelheid snoep, de kostuums, de warme chocomelk met slagroom of het late opblijven. De combinatie van het allemaal is natuurlijk wat het al volledig magisch maakte. Het enige commentaar van de meisjes was, dat hun outfits niet Halloweenerig genoeg waren. Tja, dat klopt wel, want ik was niet helemaal voorbereid. Dit jaar heb ik de Halloween kostuums al tijdig in huis gehaald met hulp van Feestkleding.nl.

Samen outfits uitzoeken

Mijn meisjes kunnen heerlijk eigenwijs zijn. Dat betekent dat als ik de Halloween kostuums voor ze zou uitzoeken, er een redelijke kans was dat ze het niet leuk zouden vinden voor Halloween en het in de kast zou blijven liggen. Dus werd het een gezellig momentje samen op de bank, scrollend door de uitgebreide collectie van de webshop. Omdat we nu zo vroeg aan Halloween kostuums gedacht hebben, is er echt nog volop keuze en genoeg maten op voorraad. Alhoewel ik op sommige dingen gewoon heb gezegd dat het niet in hun maat was. Het recht van een moeder om nog enigszins invloed uit te oefenen op hun keuze. De meiden vonden het hartstikke leuk en waren flink aan het discussiëren wie voor welke outfit moest gaan. Uiteindelijk hebben ze beiden iets geheel naar eigen smaak gekozen.

De Halloween kostuums zijn binnen!

Een kleine vampier

Mijn oudste wilde dit jaar graag als een vampier gaan. Alhoewel ik mij afvraag of ze wel weet wat dat precies inhoudt. Ik denk dat ze vooral verliefd is geworden op de jurk en de bijhorende ketting. En ik moet zeggen dat het haar ook echt fantastisch staat! Ik heb het een beetje ruim (maat M) uitgezocht zodat ze er niet direct uitgegroeid is. Toch leek het wel goed te vallen.

Een kleine heks

Mijn tweede dochter had haar zinnen gezet op een heksenjurk. Vorig jaar was ze Spiderman en dat was toch niet Halloweenerig genoeg. Ze wilde wat enger zijn en wat is er nou enger dan een heks kostuum? Daar hoorde natuurlijk ook wel de heksenhoed bij, dus zochten wij de perfecte jurk waar dit bij zat. Ook nu is het een beetje op de groei uitgezocht. Deze valt wel een beetje te groot, maar een veiligheidsspeld op de rug zal dit volledig oplossen.

Ze zijn er klaar voor!

Nu de Halloween kostuums in huis zijn, zijn ze volledig klaar voor de laatste dag van oktober. Sinds het ook weer herfstachtig weer is geworden, weten ze dat de dag dichterbij komt. Ze kunnen ook haast niet meer wachten (vragen er heel vaak naar) en deze mama is blij dat ze dit jaar goed voorbereid is. Nu alleen nog de enorme berg snoep in huis halen.

Halloween kostuums