Even geen school meer, wat heerlijk! Het betekent ook wel dat deze mama wat meer knutselen moet, want de kinderen kunnen niet zonder hun portie knutselarij. Nou ja, vooral de oudste dan. Zij heeft zoveel creativiteit in zich en dat moet zich dagelijks uiten. Het liefst met muizentrappetjes en een oneindige hoeveelheid tekeningen, maar dit is vooral ook omdat deze mama niet dagelijks glitters wil opzuigen. Een beetje voorselectie dus van mijn zijde. Het maakt het ook des te leuker voor ze als ik zo nu en dan met wat nieuws kom (zoals Glitter Dots), wat uit veel rotzooi of glitters bestaat.

Lees ook: Frozen 2 diamond painting

Glitter Dots van Crayola

Als het om knutselen gaat, weet Crayola altijd wel wat nieuws te verzinnen. Recentelijk zijn de Glitter Dots geïntroduceerd. Dit zijn kleine kneedbare lijmbolletjes met glitters, die ook nog eens met elkaar gemixt kunnen worden voor de meest kleurrijke glittercombinaties. Wij probeerden de stickervariant. In de verpakking troffen wij een aantal lege stickervellen en een hoop bolletjes met glitterlijm erin. Ook een soort van lepel/mesje om het spul goed mee uit te smeren. Die belandde eigenlijk vrij snel in de prullenbak, want het is zoveel leuker om de dots met je vingers te kneden en uit te smeren. En zo geschiedde het ook bij ons thuis. In het pakje vonden we ook een aantal sjabloontjes. Daar kan je dan de glitter in doen en de mooiste creaties mee maken. De vlinder was hier favoriet. Beide dames zijn er echt even zoet mee geweest, dus wat dat betreft heeft Crayola zeker weer wat leuks op de markt gebracht.

Winactie

Houdt jouw kind ook zo van knutselen? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op één van de twee pakketjes Glitter Dots. Je hoeft alleen maar te reageren om mee te doen. Succes. Oh ja, Crayola heeft tegenwoordig hele leuke Washimals. Misschien ook leuk om eens te proberen?