Nog een paar weekjes en dan is het zomervakantie!!! De kinderen zijn er al echt aan toe. Deze mama zal helaas gewoon moeten werken, dus van zes weken zonnen kan ik helaas niet spreken. Wel ga ik gewoon mij alvast mentaal voorbereiden op de zonvakantie en daar ook zo nu en dan wat handige tips voor delen. En uiteraard leuke producten en winacties. Zo komen we allemaal al een beetje in de vakantiestemming!

Tiger Tribe Neon Colouring set

Als je mij al wat langer volgt, zal je het merk Tiger Tribe inmiddels wel herkennen. Ik heb er geregeld over geschreven en zal dat ook wel blijven doen zolang ze elke keer met leuke nieuwe producten komen. De Neon Coloring Set bestond al een tijdje, maar de Unicorn & Friends variant is nog vrij nieuw. De tekeningen bestaan uit zeemeerminnen, eenhoorns, schattige katjes en weet ik niet wat nog meer. Wat verder ook vertrouwd handig is, is dat van elke tekening er meerdere exemplaren van bij zitten. Geen geruzie dus om de eenhoorn! Verder komt het zoals altijd in een praktisch magnetisch mapje, met de tekeningen rechts en aan de linkerkant een sluitbaar bakje met stiften. Niet normale stiften, maar heerlijk neonfelle kleurtjes! Vreemd genoeg heeft dat een enorme aantrekkingskracht bij kinderen. Ook de andere tekeningen werden er mee verfraaid. Het was dus bij ons huis wederom een succes product en gegarandeerd uren vermaak.

https://meervanmir.eu/de-neon-colouring-set-unicorn-friends-van-tiger-tribe

Winactie

Van de agent van Tiger Tribe heb ik een extra exemplaar Neon Colouring set Unicorn & Friends gekregen om weg te geven. Wil jij dit leuke en handige setje voor onderweg mee op jouw vakantie? Laat mij dan weten waar de reis naar toe gaat en wie weet gaat het met je mee. Meedoen kan tot en met 22 juni (jeetje, wat vliegt de tijd). Succes!

Van de sets is de Unicorn & Friends beschikbaar en de Outer Space