Jawel hoor, het roze ballen virus is hier eindelijk ook echt in huis gekomen. Zodra de bekende wraps in zicht zijn, worden er vreugdekreetjes geslaakt. Ik was dan ook de leukste moeder van het jaar toen ik ze vertelde dat we naar een heuse L.O.L. party gingen waar ze ondergedompeld zouden worden in glitter, make-up en L.O.L. kleding. Wekenlang hebben ze er naar uitgekeken en het was het zo meer dan waard!

Leuke nieuwe hebbedingetjes

Naast de zoveel leuke ballen die je unwrappen kan, zijn er tegenwoordig ook sterren van L.O.L. verkrijgbaar. Deze zijn niet helemaal officieel, maar verkrijgbaar onder licentie (als ik het goed begrepen heb). Wat fijn is is dat deze sterren voor leuke prijsjes in de winkel liggen en daardoor woest aantrekkelijk te zijn om als cadeautje te geven op een verjaardagspartijtje. Het voor kinderen minder leuke aspect is dat het niet zo veel unwrapping is als bij de bekende L.O.L. ballen. Voor de ouders is dat wellicht een pluspuntje gezien de hoeveelheid afval. Enfin, de sterrenreeks komt in een stationary lijn en een verzorgingslijn. Van plakbandrolletjes tot lipbalsem, alles in L.O.L. thema. Voor een kind pure hemel dus. Meer lezen over de L.O.L. sterren? Klik dan hier.

Lees ook: de inhoud van de L.O.L. koffer

Winactie

Zie je de hele hoop leuke spulletjes? Welk meisje zou daar niet blij mee zijn? Bij mij thuis waren ze erg enthousiast over en het leerde ze delen. Ze mochten namelijk om de beurt iets uit de buit kiezen. Wonderbaarlijk genoeg is dat zonder problemen verlopen. Wil je ook thuis deze test proberen of kan je één kind heel erg blij maken? Dan heb ik goed nieuws, want ik geef de hele set weg. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is mij te laten weten, welk van de items je het meeste aanspreekt. Mee doen kan tot en met 7 juni. Succes!

Lees ook: Met Blume Baby Pop de lente inluiden