Nog heel even en dan is de grootste kindervriend weer in ons land. Mijn kinderen beginnen al helemaal in de Sinterklaas modus te komen en ik geniet er stiekem al met volle teugen van. Die tijd dat ze nog geloven in de Goedheiligman is zo speciaal! Ik herken en voel het enthousiasme met ze mee. Je moet mij eens zien op pakjesavond. Echt een enorme grote kleuter. Hetzelfde heb ik als ik de kinderen ‘s-ochtends naar hun schoentjes zie rennen om te ontdekken wat de Sint voor leuk cadeautje voor ze heeft achter gelaten. En dat is soms nog best een uitdaging voor deze mama. Gelukkig heb ik ook mijn hulpjes die wat suggesties zo nu en dan kunnen doen. Uiteraard deel ik deze graag met je.

Lees ook over de L.O.L. sterren

L.O.L. blijft altijd leuk

De L.O.L. hype is hier in huis nog lang niet over. Sterker nog, ik heb het gevoel dat het steeds sterker wordt. Zodra het logo tevoorschijn komt lijkt de oudste niet meer te houden. Het idee van alles uitpakken en verrassing na verrassing blijft echt een dingetje voor onze zesjarige. En alhoewel de L.O.L. tubes zijn dan wellicht wat minder spulletjes om uit te pakken, maar dat maakt de lol er niet minder om. Want in de tubes zitten andere favoriete dingen van ons meisje: schrijfspulletjes, sieraden en make-up. Een ware Walhalla als het om kleine cadeautjes gaat. De gum uit de stationairy is uiteraard mee naar school, de lippenstift wordt bij speciale gelegenheden (elke dag dus) gebruikt, maar het zijn vooral de chokers waar onze dame groot fan van is. Wie had ooit gedacht dat die kettinkjes weer helemaal hot zouden worden? Maar liefst drie stuks zaten in haar L.O.L. tube, dus ze wisselt vrolijk af. Soms mag haar beste vriendinnetje er ook gewoon eentje lenen. Kortom, er was weer veel lol met de L.O.L. tubes.

Winactie

Deze leuke nieuwe L.O.L. Surprise tubes zijn binnenkort verkrijgbaar bij de AKO – read shop voor een schappelijk prijsje. Dat maakt ze een ideaal schoencadeautje. Uiteraard heb ik een extra set om weg te geven aan één van mijn lieve lezers. Wil je kans maken op alledrie de tubes? Laat mij dan weten welke tube je het meest naar uit kijkt. Meedoen kan tot en met 16 november. Succes!