Tiger Tribe heeft weer een leuke knutselactiviteit weten te verzinnen, namelijk foil art. Als je kind van plakken en versieren houdt, is dit een echte aanrader. En gezien de schappelijke prijs is het ook een leuk product om cadeau te geven aan iemand.

Wat is feil art?

Mijn dochtertje van 6 en ik mochten kennis maken met ‘Foil Art princess gowns’ van Triger Tribe. Ik heb zelf nog nooit van dit merk gehoord, maar met een dochter die het liefst de hele dag knutselt was het zeker de moeite waard om het te proberen! Het doosje zag er in ieder geval al heel uitnodigend uit met de daarop afgebeelde prinsessen jurken! Nadat we alles hadden klaar gelegd moesten we eerst even goed kijken wat nou exact de bedoeling is. In het doosje zaten 5 platen en 6 rolletjes met folie. Er zat ook een kleine handleiding bij met de afbeeldingen. Toen we wat beter keken bleek dat op de jurkjes stickertjes zaten die we eerst moesten verwijderen. Op het plakgedeelte kon dan een stukje folie geplakt worden. Hartstikke handig plakten wij de tape aan de verkeerde kant vast. Even goed opletten dus dat het matte gedeelte van de folie onder moet. Er zitten 6 stukjes folie bij op een rolletje met een eigen patroontje, dus genoeg om te variëren.

https://meervanmir.eu/plakken-en-versieren-met-foil-art-van-tiger-tribe

Lees ook: leer tekenen met How to Draw

Weer eens wat anders

Deze set is heerlijk meisjesachtig met prachtige kleurtjes en je kunt je helemaal uitleven op de jurken. Het enige minpuntje is dat je na 5 platen ook klaar bent (je kunt het niet hergebruiken) en je best een beetje efficiënt om moet gaan met de folie (wat dochterlief niet helemaal op tijd doorhad) zodat je genoeg folie hebt voor alle platen. Al met al wel een hele leuke set wat goed in de smaak viel bij zowel mijn dochter van 6 als bij een vriendinnetje van 9. Het is weer eens wat anders!

Geschreven door Jessica

Winactie

Ik ga iemand blij maken met een setje foil art van Tiger Tribe. Wil je kans maken? Laat dan een reactie achter. De winactie loopt tot en met 19 januari en de winnaar wordt op Facebook bekend gemaakt.

Voor meer informatie over dit product klik je hier