Verhalen van een werkende moeder
TOP
Gastblog Veerle, Gastbloggers

“Gastblog Veerle: diep teleurgesteld in mama”

Die moeder van mij is echt stiekem heel gemeen. Wekenlang heeft ze ons een wortel voor gehouden wat uiteindelijk een stuk onkruid bleek te zijn. Voorlopig vergeef ik het haar niet. Ik zal je vertellen wat er gebeurd is.

Ik hoorde mama smoezelen met papa. Ik dacht iets te horen van prikjes, maar sloeg daar verder geen acht op. Geen idee meer wat dat nou inhield. En inderdaad, op een gegeven moment werd ons verteld dat er een moment zou komen dat we langs de dokter zouden gaan om een prikje te halen. Mijn grote zus werd gelijk enthousiast en begon te kwebbelen over ballonnen en fristi en dergelijke. Ik dacht dus daardoor dat een prikje halen een leuke gebeurtenis zou zijn. Waarom zou er anders zo blij over gedaan worden? Wekenlang heb ik er naar uitgekeken en vorige week was het dan eindelijk zo ver.

Mijn zussen en ik gingen samen met mama naar de assistente van de huisarts voor de prikjes. Even hadden mijn grote zus en ik nog een onenigheid over wie er eerst mocht en zo lief als ik ben, mocht zij als eerste van mij. Bij de huisarts was er een speelhoek waar we eerst nog mochten spelen. Het was dus echt een leuke gebeurtenis, de prikjes halen. Binnen in de kamer van de assistente stond een groot bed met papier erop. Mijn zus klom er snel op terwijl ik de bottenman bestudeerde. We hadden er echt zin in! Totdat ik besefte wat een prik is!

Die mevrouw zette een scherp ding in de arm van mijn zus! Ammehoela dat dat leuk is! Mijn zus moest huilen, dus dat doet gewoon pijn. Ik deed het enige wat je dan kan doen: heel hard huilen en zeggen dat je niet meer wil. Mijn zus probeerde, op verzoek van mijn moeder, mij nog er van te overtuigen dat het echt wel mee viel en geen pijn deed. Maar op de één of andere manier waren haar woorden door de tranen en snikgeluiden heen niet zo geloofwaardig meer. Ik wilde het gewoon echt niet.

Mama is helaas nog sterker en heeft me vastgehouden terwijl die mevrouw die naald in mijn arm zette. Ze bood me nog een ballon aan, maar deze heb ik geweigerd met een luide gil. Mijn moeder heb ik betaald gezet door twee uur lang onafgebroken te huilen / jengelen. Maar ik weet wel dat ik haar dus niet meer hoef te vertrouwen als het om leuke uitjes gaat.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Je moet goed opletten als je Forest speelt

Wat is er nou leuker om met de familie gezellig ...

Sluiten