Zojuist bladerde ik door mijn agenda en zag ik dat het nog maar vier schoolweken waren tot de zomervakantie! Mijn hemel, wat is de tijd ineens snel gegaan. Dit betekent dat in regio zuid het al binnenkort zal starten, want volgens mij is onze regio laat dit jaar. Wat een heerlijk idee om al bijna op vakantie te kunnen. In ieder geval niet meer de ochtendstress en lunchpakketjes klaarmaken. We tellen dus alvast een beetje af met zijn allen. En natuurlijk helpt Tiger Tribe om in de stemming te komen.

How to Draw

Als je kind de bekende koppoter (kleuterklas tekening) al een beetje ontgroeid is en eigenlijk wat meer echte poppetjes wil gaan tekenen, kan de How to Draw set van Tiger Tribe uitkomst bieden. Stapsgewijs leer je hoe de echte tekenaars tot hun creaties komen. Denk aan de bekende bollen, die uiteindelijk een lichaam vormen. Ik vind het altijd al bijzonder om er naar te kijken, dat van simpele vormen iets gecreëerd wordt. Alles bestaat uit cirkels en lijnen. Met de How to Draw set leer je natuurlijk niet alleen poppetjes te tekenen, maar ook cupcakes, eenhoorns en weet ik wat niet meer. Met een boekje vol voorbeelden en een blokje met de bekende geruite papiertjes om op te tekenen, kan er eindeloos geoefend worden. En natuurlijk komt het allemaal in zo’n handig mapje van Tiger Tribe met potloden aan de linkerkant, het blokje aan de rechterkant en een magnetische sluiting. Top voor op vakantie dus!

Ken je de andere leuke pakketjes van Tiger Tribe al? Zo ontdekten wij eerder de Rainbow dreams en fierce creatures van tiger tribe. Het is gewoon echt een leuk merk met veel leuke spulletjes.

Meer informatie over How to Draw vind je hier

Lees ook: de neon colouring set van Tiger Tribe