Vol goede moed stapte ik vanochtend op de fiets. De lente is al enigszins zichtbaar om de hoek, dus hoopvol op een heerlijk fietstochtje trok ik er op uit. Je raadt het al. Binnen vijf minuten was de hemel donkergrijs en niet snel daarna werd ik “verrast” door de eerste druppels. Gelukkig had in mijn Fitflops aan. Na mijn rondje kinderen wegbrengen kwam ik doorweekt thuis. Tot zo ver mijn lentegevoel.

Maar ik geef nooit op hoor! Dan huilen we gewoon geestelijk de lente alvast in huis. En dat doen we uiteraard door even lekker online te winkelen! Schoenen kunnen daar zeker een grote rol in spelen, want sommige zijn echt kenmerkend voor de warmere dagen. Toch? Ken je wat dat betreft de FitFlops al?

Sandalen zijn niet sexy

Tijdens de mijn zwangerschappen kreeg ik in de zomermaanden enorme opgezwollen voeten. Schoenen zaten dan al snel niet lekker meer en ik ben toen overgestapt op sandalen en slippers. Ze zitten uiteraard heerlijk, maar wat is deze vorm van schoeisel zo niet aantrekkelijk! Nu voelde ik mij toch al vaak een walvis met mijn enorme buik, dus dan konden sandalen ook niet echt kwaad meer.

Nu ik uitgebroed ben, kijk ik natuurlijk wel weer naar nieuwe schoentjes voor mijn inmiddels weer poezelige voetjes. Ik heb mijn sandalen van dat bekende (en ook vrij lelijke) merk nog en deze zal ik vast ook nog zeker weer eens aan doen. Maar een charmantere variant zou niet verkeerd zijn. Sandalen zijn niet sexy, maar hoeven nou niet gelijk ook afstotelijk te zijn. Dus werd ik geattendeerd op de FitFlop.

fitflops

FitFlops heeft niet de naam mee

Het is dat ik nieuwsgierig ben, want toen ik voor het eerst hoorde over FitFlop dacht ik niet gelijk “daar moet ik eens naar gaan kijken”. Het deed me sterk denken aan flipflop wat eigenlijk gewoon hele simpele slippers zijn. Ook zeker niet sexy dus.

FlitFlops zijn dus wel veel meer dan dit. Naast een zeer uitgebreide collectie in slippers en sandalen (vooral de glitter variant vind ik erg leuk), heeft dit merk ook ballerina’s en gympen en enkellaarsjes. Mannen kunnen er overigens ook genoeg vinden. Als je dus op zoek bent naar nieuw schoeisel voor de zomer, zou ik zeker even een kijkje nemen bij dit merk. En dan vooral ook bij de sale! Wie houdt er nou niet van korting?