Het is (bijna) winter en dat betekent dat het tijd is om je garderobe om te gooien! Met het koude weer heb je zware kledingstukken nodig om je warm en knus te houden. Maar wat moet je dit seizoen aan je kast toevoegen? Lees verder voor de must have items die niet mogen ontbreken in je wintergarderobe. Laten we beginnen!

Jassen & jacks 

Het eerste item dat in je wintergarderobe moet zitten is een jas of jack. Dit is een must have om warm, droog en stijlvol te blijven tijdens de koudere maanden. We wonen in een klimaat met sneeuwval en temperaturen onder het vriespunt, dus zijn geïsoleerde winterjassen een prima optie, want deze houden je zowel warm als droog. Voor mildere klimaten kun je overwegen te kiezen voor een lichtere jas met waterafstotende stof zoals nylon of polyester. Welk type jas je ook kiest, zorg ervoor dat hij comfortabel zit, zodat je je vrij kunt bewegen terwijl je hem draagt.

Laarzen 

Een ander essentieel item voor de winter zijn laarzen – of het nu gaat om waterdichte sneeuwlaarzen of klassieke leren laarzen. Waterdichte laarzen zijn de ideale schoenen voor dames als je van plan bent om in de winter veel buitenactiviteiten te doen. Ze houden je voeten warm, droog en beschermen ze tegelijkertijd tegen modderige wegen en trottoirs. Leren laarzen zijn ook perfect voor kouder weer, omdat ze extra warmte geven in combinatie met dikke sokken. Zoek bij het kiezen van leren laarzen naar laarzen van hoogwaardige materialen, die duurzaamheid en ademend vermogen bieden, zelfs bij lage temperaturen. 

Sjaals en mutsen 

Last but not least! Geen wintergarderobe is compleet zonder sjaals en mutsen! Sjaals zijn geweldige accessoires om kleur en textuur toe te voegen aan elke outfit en tegelijkertijd je nek warm te houden bij koude temperaturen. Mutsen zijn ook onmisbaar als je wat extra bescherming wilt tegen de gevoelstemperatuur op die bijzonder kille dagen. Bovendien is er geen tekort aan stijlen als het gaat om mutsen, zodat je er gemakkelijk een kunt vinden die perfect bij jouw stijl past.

Met deze items in je wintergarderobe ben je klaar voor alles wat Moeder Natuur je dit seizoen toewerpt! Dus wacht niet langer en begin nu met shoppen, zodat je, als de koude wind gaat waaien, de perfecte items al in je kast hebt hangen. We wensen je een fijne winter en veel shopplezier!