Nog een paar weekjes en dan is het alweer Kerst. Ik ben benieuwd hoe het dit jaar zal zijn en of we het nog met de hele familie kunnen vieren. We gaan er hoe dan ook sowieso een gezellig feestje van maken met het gezin. Dat betekent een Kerstboom, een Kerstdiner en feestelijke aankleding. Mijn zoektocht naar feestjurkjes is ook al begonnen! Het liefst zou ik alle vier de meisjes dezelfde outfit aan willen trekken. Maar om de een of andere reden bestaat dat niet in de maten 80 tot en met 128. Ik zeg: gat in de markt voor de webshops!

Zoveel jurkjes, zoveel keuze

Natuurlijk hebben wij al behoorlijk wat jurkjes voor de meisjes in huis. Met vier dochters ontkom je daar niet aan. Wij hebben ook wel zo onze favoriete merkjes inmiddels. Denk bijvoorbeeld aan B-Nosy en Terstal en Only. Maar ook een leuke quapi jurk kan ik vaak niet laten liggen. Ik houd van stoere kledingstukken zonder teveel tierlantijntjes. Vooral ook omdat mijn tweede dochter totaal niet het type daarvoor is. Qua kledingsmaak lijken de oudste wel enigszins overeen te komen. Alhoewel de oudste standaard een jurk draagt en haar zusje zo nu en dan. Maar dat het stoer of met panterprint moet zijn, willen ze allebei. Mijn kleine Veerkampjes.

Waar kan ik slagen?

Maar mijn vraag blijft nog altijd hetzelfde. Waar, welke webshop bijvoorbeeld, kan ik vier identieke jurkjes vinden in de maten 80, 104, 116 en 128? Zonder dat ze belachelijk veel geld kosten? Ik zou het zo leuk vinden om ze gewoon voor deze Kerst helemaal gelijk te kunnen kleden. Ik heb al behoorlijk wat winkels online bezocht en ook de fysieke winkels doorgespit, maar tot op heden niet geslaagd. En het zelf maken doe ik niet. Ik ben dus op zoek naar de ultieme tip! Laat het mij alstublieft weten in een reactie. Nou ja, niet alleen mij. Ik denk dat elke ouder dit wel leuk vindt, dus maak ons allemaal blij en deel jouw oplossing. Ik ben je nu al dankbaar!