Mijn zoon Luc is 4 jaar en echt helemaal verzot op kleuren. Hij gaat vier dagen per week naar de Buitenschoolse opvang, waarvan twee keer naar een sport BSO. De andere twee dagen kan hij zich creatief helemaal uitleven. De mooiste creaties krijg ik van hem. Super leuk om te zien dat hij, net al ik, zo enorm van kleuren houdt. Tijdens vergaderingen betrap ik mezelf regelmatig erop dat ik ‘doodles’ aan het maken ben. Hoe leuk is het dan dat ik hem iets kon geven wat hij leuk vindt, maar wat ik stiekem ook heel blij mee zou zijn geweest:

Lees ook: Tiger Tribe Baby Animals

Colour By Numbers Rainbow Garden

Op de verpakking van de doos Colour By Numbers van Tiger Tribe staat dat het voor kinderen vanaf 5 jaar is. Nou, daar ben ik het niet mee eens. Sommige tekeningen hebben inderdaad nummers, maar anderen hebben bijvoorbeeld een gekleurde stip in het stukje staan. In feite kan ook elk kindje van vier jaar, die kleuren leuk vindt en die al een beetje een kijk heeft op cijfers, het prima doen. Het maakt mij namelijk niet uit dat het niet precies binnen de lijntjes is en hij vind het pakketje helemaal geweldig. 

Colour By Numbers van Tiger Tribe is geweldig om mee te nemen. De afmetingen zijn 21 x 14 x 4 cm, net zo groot als een goed boek, waardoor het in elke tas mee kan. Zodra je het pakket openmaakt heb je aan de linkerkant een doos met 10 stiften. Op de rechterkant bevind zich een blok met 36 kleurplaten. In het midden van de doos bevind zich de kleurcode. Zo weet je precies welke kleurstift er nodig is voor bijvoorbeeld de nummer één. 

Colour By Numbers van Tiger Tribe

Helemaal happy ermee met Colour By Numbers van Tiger Tribe

Ik vind het een geweldige manier om de creativiteit van mijn zoon aan te moedigen. Bovendien oefent hij op deze manier ook de cijfers. Daarnaast heb ik nu altijd iets bij me als ik bijvoorbeeld in een restaurant zit en hem rustig bezig wil houden. Als je nog nadenkt om iets mee te nemen wat compact is en wat jouw kind entertainen kan tijdens de zomervakantie, dan is Colour By Numbers van Tiger Tribe het perfecte kleurboek. 

Meer informatie over dit product vind je hier.

Deze winacties staan nog open op MeerVanMir:
https://meervanmir.eu/stratego-spel-jumbo/
https://meervanmir.eu/helpen-bij-huiswerk-rekenen-taal-basisschool/
https://meervanmir.eu/boek-het-menselijk-lichaam/