Het spijt mij verschrikkelijk, maar ik kan helaas niet anders. Ik verval inmiddels in herhaling, ik weet het. Maar de Tiger Tribe setjes zijn nou eenmaal zo leuk en handig. En zolang zij met elke keer een nieuwe variant aan komen zetten, zal ik jullie ook verblijden (of vervelen) met mijn reviews erover. Vandaag staat de Tiger Tribe Colouring Set Baby Animals in de schijnwerpers. Want wie houdt er nou niet van baby dieren?

De bekende knuffels

Het eerste wat ik dacht bij het zien van de Tiger Tribe Baby Animals was, dat het mij deed denken aan de Ty knuffels. Iedereen (her)kent deze knuffels wel aan hun zeer opvallende en opmerkelijke ogen. Menig kind spaart ze inmiddels ook. De tekeningen in de Tiger Tribe Baby Animals set hebben daar echt wat van weg. In ieder geval qua schattigheidsgehalte. Zelfs bij de inktvisjes heb je een “aaaaahhh” momentje. Mijn eigen favoriet in deze set is toch wel echt de koala. Die is zelfs zonder de grote ogen al schattig. Volgens mijn oudste zijn de konijnen het meest aandoenlijk. Verder vertelde ze mij dat ze vooral het kleuren gewoon erg leuk vindt.

Tiger Tribe Baby Animals

Tiger Tribe Baby Animals op vakantie

Ook dit keer merkte ik hoe handig de setjes van Tiger Tribe zijn. Je neemt ze zo makkelijk mee op vakantie. Aan de linkerkant heb je de stiften en stickers in een afsluitbaar bakje en aan de rechterkant de in te kleuren tekeningen. Uiteraard nog immer in drievoud, zodat in ieder geval drie kinderen dezelfde plaatjes kunnen inkleuren. Het setje klap je gemakkelijk weer dicht en door de magnetische sluiting blijft het ook dicht. Het heeft hier de flinke windstoten zelfs helemaal doorstaan. Alleen het dekseltje van het stiftenbakje vloog even weg, maar die lag ook los. Al met al is de Tiger Tribe Baby Animals set wederom met succes ontvangen en omarmd hier in huis. Ik ben benieuwd waar Tiger Tribe volgende keer mee gaat komen!

Meer informatie over dit product

Winnen!!!

Natuurlijk heb ik exemplaren extra om weg te geven. Wil je kans maken? Laat een leuke reactie achter. De winnaar maak ik bekend op Facebook.