Het is meivakantie en waar we eigenlijk van een heerlijk zonnetje in het buitenland wilden genieten, moeten we het nu doen met een straaltje dat zo nu en dan tussen de regenbuien door heen breekt. Niet dat het de pret kan drukken hoor! De kids vermaken zich nog prima en springen ook met liefde op een nat geregende trampoline. Maar als het echt met bakken naar beneden komt en er al de hele dag zoet gespeeld is en deze mama een uurtje rust wil, dan is het heerlijk om gewoon even een filmpje op te kunnen zetten. En als je dan ook nog eens twee extra kinderen te spelen hebt, dan moet het wel een film zijn dat iedereen kan waarderen. Welke? die van de vrolijke buurtjes natuurlijk en dan de nieuwste, namelijk Buurman en Buurman experimenteren er op los.

Lees ook: Buurman & Buurman winterpret

Een uur lang vermaak met Buurman en Buurman experimenteren er op los

Net als je denkt dat de heren niets nieuws meer kunnen verzinnen, dan word je weer verrast. Terwijl ik dit schrijf heb ik echt vier schaterende kindjes tegenover mij zitten, die de werkzaamheden van de buurmannen bespreken. En als het dan mis gaat, dan volgt er een luid gebrul van enthousiasme. Woorden als “hoe kan dat nou” en “dat gaat niet goed” worden frequent gebruikt. Als je aan de buurmannen denkt, zijn dat ook de typische omschrijvingen. In dit avontuur doen ze zoals altijd hun naam eer aan. In het kort is dit de beschrijving:

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt.

Winactie

Ben jij ook zo fan van de gezellige heren en kijk je uit naar een uur vol hilariteit? Doe dan mee en maak kans op één van de twee dvd’s of vod’s van Buurman en Buurman experimenteren er op los. Laat mij weten welke van de twee je voorkeur heeft en wie weet krijg je deze opgestuurd. Meedoen kan tot en met 6 mei en de winnaar maak ik bekend op Facebook.